Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2 STROKE ENDURO ADVENTURE

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• pepimotos
    отговори
    До: 2 STROKE ENDURO ADVENTURE

има мотори колкото искате вижте.www.SECOMOTO.ES ИЛИ COM това е КТМ официал живея на 5 километра от него.Каквото си пожелаеш.За бутоните имаги от много отдавна говорим за запалването нали.Жоре казах му на Кокера че 2007 са по добри от 2008 ама вия напъвате за 2008.Да не стане така да караш 2008 ама 300 но по конски сили е като 250 2007.Наи мощния модел на 300 е от 2004.Неси мислете че наи новото е наи добро.Моя ГАС ГАС в ниските обороти е много по силен от КТМ 2008 ,но както си решите .Поздрави

Остави коментар:

• Жоро Хаджиев
    отговори

Това е напълно нормално и е реакция на FIM срещу все по-зачестяващите атаки от Европа за спиране на 2Т.
    Дори точно затова забраниха вкарването на 4Т в най-малките класове, за да продължат живота на 2Т моторите, тъй като 4Т са много скъпи и сега Хонда газ пишкат
    И във FIM са хора все пак, и те мислят за нас.
    ... или КТМ са им платили повече.

Остави коментар:

• mitkov
    отговори

бе то това за 250 тките без разлика в тактовете май от 09 та ли 10 та щяло да важи...

Остави коментар:

• Краси
    отговори

Е то това се знае от много време
    очаквайте сезона 2009-та, оттогава много новости влизат в действие и ще е ама много, много интересен шампионат

Остави коментар:

• mitkov
    отговори

ТАККААА току що четейки последният брой на мотокрос дижитал /тенкю на ива че ко е качила /..таа виждам голямата новина -FIM са решили да направят най атрактивния клас в мотокроса МХ2 да е за мотори-250куб см -като обърнете внимание-БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА 2 ИЛИ 4 ТАКТОВИ
    ТОЕСТ-250 двутактовите ще се състезават заедно с 250 4 тактовите в един клас ..
    .. мнението на АНДРЕА БАРТОЛИНИ -многократен мх шампион по въпроса..от една друга страница на списанието-е че 250 2 тактовите заедно с възможностите на съвременната електроника могат да станат много много сериозни- лесни за каране дори и на твърди и трудни трасета..и като добавим към това и по ниското им тегло-особенно отпред..и високата мощтност както и по лесното каране по тежки разкаляни трасета -това го казва андреа не аз ..та според него 250 4 тактовите щели да видят зор в този клас..шефовете на FIM пък смятат че напротив ще стане много интересна битка интересна за всички и най вече и за зрителите ..щото 250 2 тактовите били по мощтни но пък 4 тактовите били по лесни за каране и контролиране.... ..а и те ще забраняват каквито и да е електронни системи от рода на тракшън контролите и тн.. ..въобще много интересни работи се случват
    ..едно е сигурно-2 тактови ще има !!!
    световното джуниър първенство са решили да е в класове 65, 85 и 125 -само 2 тактови

Остави коментар:

• mitkov
    отговори

Благодарим Митков !
    Връщам ти оная бутилка, дето щеше да ми я даваш, когато похвалих 2Т-тата !

лелеее..ама аз наистина се бях приготвил...чаках да се видим да ти я дам...лелееее..как забравих оня ден ..нищо ..ще я изпием за твое здраве ..освен ако не минеш пак тия дни

Остави коментар:

• Жоро Хаджиев
    отговори

Благодарим Митков !
    Връщам ти оная бутилка, дето щеше да ми я даваш, когато похвалих 2Т-тата !

Много са скъпи тия + докарване ...
    Май ще е 250 ?!

Остави коментар:

• mitkov
    отговори

-4-5 видях дилъра в германия които казват че имат 300 ехс 08 ма

.има и телефони..е сега пробвах да ги пейстна тука ма нещо не става ..ще ви пусна линк направо освен

..и... чакам си почерпката

Остави коментар:

• Chinela
    отговори

http://www.kosak-racing.de/kontakt.html

Проверете този дилър в Германия, миналата година говорих с него.
    Май е един от най-големите дилъри на КТМ за Германия.
    Не говори англйиски само Доич.

Остави коментар:

• mitkov
    отговори

а изкочиха и няколко 08 ма ..

Motorräder, Enduro/Reiseenduro , Neufahrzeug

Preis (MwSt. ausweisbar): 7.895 EUR
    Hubraum: 300 ccm
    Mehr

Ausstattung:
    Elektrostarter, Katalysator, Kickstarter

Fahrzeugbeschreibung:
    Neufahrzeug 2008 mit E-Start !!zzgl
    е това е единия има и още 2 майче

Остави коментар:

• mitkov
    отговори

..намерих един-чисто нов на 0 километра -със стартер е ..но е модел 07 ма
    ако искате обадете се в германия е мотора

Motorrдder, Rallye/Cross , Neufahrzeug

Preis (MwSt. ausweisbar): 6.990 EUR
    Kilometerstand: 0 km

<STRONG>Ausstattung:
    Elektrostarter, Kickstarter

Fahrzeugbeschreibung:
    NEUFAHRZEUG KTM 300 EXC-E Modell 2007. Finanzierung,Inzahlungnahme und Anlieferung mцglich

Hдndler
    Zweirad Voss
    Im Steingraben 14
    99097 Erfurt
    Deutschland
    Tel.:

Остави коментар:

• mitkov
    отговори

-2008 е с изцяло нов дизайн-полирани главини -стартер капачката на резервоара не се развива а е с копче и тя ..по двигателя има само много малки промени доколкото ми е известно ..а може би и реално и никакви да няма ..щото по двигателите 2007 ма правеха човъркането

хммм верно приключение 2 тактово си стана с намирането на тези 300ехс та ...напълно в съгласие със заглавието на темата

Остави коментар:

• mitkov
    отговори

..2007 ма има и модел с копче и модел без
    ..този с копчето е по скъп и накрая пише-Е
    ..но и на този без копчето може да му се монтира стартер -продава се кит отделно

Остави коментар:

• Жоро Хаджиев
    отговори

Първоначално публикуван от Ivo Georgiev Преглед на мнение
    То за 2007-ма и баба знае. Пък и 2008-ма имат "вълшебно копче". Аз ще чакам 2009-та модела. Нямам спешна нужда от нов мотор. Пък и как ще съм Орфей, ако не съм с KDX220?!?
    Да, поне заради Орфей няма смисъл да бързаш, ама ако не намерим за Кокера, може да се наложи Карл Катох да отложи Ерзберг тая година !

Не се заблуждавайте, след 2008-ма е модела !
    Първо, че е само с 2 кг по-тежък от 250 ЕХС, а има и ел.стартер.
    От там насетне има и други предимства ...

Остави коментар:

• Краси
    отговори

и 2007-ма имат копче бре Иво

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X