Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да се разберем да покараме около София

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
    Аз лично няма да ходя на Ябланица , за другите не знам.
    Тя тая Яб(ъ)л(а)ница явно е друга, щото определено не се минава покрай Сливница като караме натам
    Per aspera ad astra.

Коментар

• До: Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Я кажете в неделя от къде ще цепите за Верила и най-важното до къде мислите да карате, за да си направя сметка, ако идвам, къде да ви пресрещна?

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
        Аиде гювеч,мой хора сте.Дано някой почрпи по една ракия,ама не онлайн.
        Трака е с мойте криволици, но ще се справите перфектно.
        Сърдечни благодарности. А ракията по ЕКОНТ

Коментар

Taка за неделя е ясна работата, само чакам точен час за среща на Ярлово. А да ви кажа моите планове. В един от 2-та дни ще направя едно каране по предварително разгледан маршрут около Нладница предимно пътеки а ако не съм сам и една супер технична, но нея само при положение, че има с кой да карам. А другия ден ще направя проучването на тоя проклет маршрут от Кладница до Чуйпетлово, ако има желаещи за едно от 2 те мероприятия или за двете да казва ще се зарадвам на компания
          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

То неделя е чак след 3 дни ама даите да се разбереме защото като гледам има и други желаещи Искрене събираи групата.

Коментар

• До: Да се разберем да покараме около София

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
              Тя тая Яб(ъ)л(а)ница явно е друга, щото определено не се минава покрай Сливница като караме натам
              Да наистина , сега видях каде се намира
              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                Аз ще съм готов най-рано 12 часа по обяд и ще съм с вас за малко защото ще ми е първо каране от 6 месеца и не знам колко мога да издържа.
                Оставам на вас организацията и маршрута а аз ще се закача някъде по трасето.
                Е най-после дойде и твоя момент,май ти писна да седиш по диваните и фотйойлите,успешно каране ти пожелавам.
                [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

• Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                  Я кажете в неделя от къде ще цепите за Верила и най-важното до къде мислите да карате, за да си направя сметка, ако идвам, къде да ви пресрещна?
                  Жоре, аз най-вероятно ще мина от към Плана защото да обикалям през кладница чак ми се вижда далечко.Ако искаш може да скокнеш до Железница и от там ще се пуснеме до Ярлово от там през Верила ,до Паничище.После може малко по Рила с Иван и накрая,През Доспей през Плана до там където се разделихме миналият път,а от там кой от къде е.

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                  Taка за неделя е ясна работата, само чакам точен час за среща на Ярлово. А да ви кажа моите планове. В един от 2-та дни ще направя едно каране по предварително разгледан маршрут около Нладница предимно пътеки а ако не съм сам и една супер технична, но нея само при положение, че има с кой да карам. А другия ден ще направя проучването на тоя проклет маршрут от Кладница до Чуйпетлово, ако има желаещи за едно от 2 те мероприятия или за двете да казва ще се зарадвам на компания
                  Малък,утре или в събота ако не вали много може да ти мина на гости да покараме малко.
                  Последно редактирано от cveti; 04-05-09, 17:55.
                  Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Трябв да изчакам до събота преди да кажа категорично, но нещо май се очертава да не идвам
                    Иначе Плана/Железница е ок за среща.

Коментар

Никой ли няма да идва на Ябланица, ние ще минеме през Лукойла на Нови Искър към 10-10.30 и отам за сбора, някой ако има мерак да намине по това време.
                      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                        Никой ли няма да идва на Ябланица, ние ще минеме през Лукойла на Нови Искър към 10-10.30 и отам за сбора, някой ако има мерак да намине по това време.
                        1-ви Май събора в Ябланица

Виж последните страници.

Коментар

Групата от Нови Искър се събираме към 9-9.30 на пазара на Курило
                          Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база

Коментар

Искрене а ние във Ярлово ли да идваме

Коментар

• Ами най-добре е в Ярлово да се видиме предполагам някъде към 10-10.30ч в събота ще се уточниме за часа.

Пацо , кои ще ходите и най-вече към колко правите сметка горе-долу да сте обратно в София, че аз имам работа към 18:00ч и ако мога да се върна до това време може и да дойда.
                              Последно редактирано от cveti; 04-05-09, 17:56.
                              Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
                                Ами най-добре е в Ярлово да се видиме предполагам някъде към 10-10.30ч в събота ще се уточниме за часа.
                                Ок

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X