Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
    Ако времето се закрепи така в неделя 29.03. ще се разходя към Стара планина(по-скоро подножието й) с братовчед ми. Карането ще е леко и без сериозни екстреми, защото ще се разработва един CRF.
    Ще тръгнем от Казичане...

P.S. Сега видях мнението на Трипер: В събота 99% ще съм зает така че засега съм пас.
    Елете с дефилето,...............

Коментар

Първоначално публикуван от siskata Преглед на мнение
      Елете с дефилето,...............
      Хубаво ще дойдем, ама липсата на екстреми нещо не ми се връзва с каране с дефилето
      Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
        Искате ли в събота да се събереме някъде на по югозападно от София и да изцепиме до Панчарево да позяпаме малко хАсвалтови мАтори че имат некво откриване малко скара-бира и пак наопаки.
        Ако не вали аз съм там с VFR-ра и ще се видиме, но понеже става лудница ще се чуеме по телефоните да се разбереме.

Коментар

Искате ли в събота да се събереме някъде на по югозападно от София и да изцепиме до Панчарево да позяпаме малко хАсвалтови мАтори че имат некво откриване малко скара-бира и пак наопаки.
          Звънни да се разбереме,аз съм за,мислех да ходя да покарам малко ски но нещо се отказах.
          Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Oooooooooo, Ники
            За много години.
            Какво направи с моторетката?
            Еми моторетката си е супер, продава си се, а аз чакам да дойде подходящо време и почваме карането нали ме знаете, че съм по разнежен ендурист и мразя да ми е студено. Напоследък ми е доста натоварено, че нали съм 12ти клас и матури, изпити абе гадна работа иначе ви следя темите - кой къде, какво и как кара Оправи ли се времето скачам и аз! Поздрави!
            09 YZ290F Athena BB

Коментар

Аз към то натам ще брЪмча, звънни ако решиш да караш. Имам и друго предложение в същата посока но е за атв.

Коментар

Само да вметна, след карането в събота в Стара планина останах много впечатлен, макар и да не се качихме много нависоко...има страхотни изкачвания, както равни като почва, така и каменисти с корени, страхотни пътеки, страхотни спускания, много разнообразен терен, общо взето има за всекиго по нещо, а гледките са страхотни...абе разкарването до там си струва определено .
                Per aspera ad astra.

Коментар

Аз да се похваля, че се оказа проблема друг много прост и другиден ще бъде решен. Стартера си е наред, поне така изглежда 80% съм сигурен, че нищо му няма.
                  KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Някой тази седмица ще кара ли около София? Че сега мотора както си е до мен за известно време искам да се възползвам
                    [COLOR=RoyalBlue][I][IMG]http://www.pro-manuals.com/images/yamaha_logo-small.gif[/IMG] [COLOR=RoyalBlue]YZ250F 2005[/COLOR][/I][/COLOR]

Коментар

Само да вметна, след карането в събота в Стара планина останах много впечатлен, макар и да не се качихме много нависоко...има страхотни изкачвания, както равни като почва, така и каменисти с корени, страхотни пътеки, страхотни спускания, много разнообразен терен, общо взето има за всекиго по нещо, а гледките са страхотни...абе разкарването до там си струва определено .
                      Колега , гледам модератор си станал , да беше овеличил снимките ако обичаш разбира се
                      Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
                        Колега , гледам модератор си станал , да беше овеличил снимките ако обичаш разбира се

С удоволствие бат' Искрене, ама нямам права в този раздел
                        Per aspera ad astra.

Коментар

Има ли желаещи утре да се развозим малко из Люлин ?
                          CRF - Contingency Reaction Force

Коментар

Първоначално публикуван от pepi_honda Преглед на мнение
                            Има ли желаещи утре да се развозим малко из Люлин ?
                            Има има . Само да се формира някоя групичка .. И ако приемата начинаещи разбира се
                            [COLOR=RoyalBlue][I][IMG]http://www.pro-manuals.com/images/yamaha_logo-small.gif[/IMG] [COLOR=RoyalBlue]YZ250F 2005[/COLOR][/I][/COLOR]

Коментар

Начинаещи, професионалисти всякакви мисля само да се развозя за кеф утре не да се юркам или нещо от сорта за групичка идва ли, защото все пак е вторник, ако си съгласен звънни ми 0883301921
                              CRF - Contingency Reaction Force

Коментар

Абе скайп имаш ли най-точно да се разберем? Ето ти го моя тука го поствам защото още нямам права за ЛС: sssssssssssssssssssssssssss9858
                                Супер шантав е обаче съм си го направил анти спам . Copy paste-ни го

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X