Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране до вр.Ботев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Каране до вр.Ботев

Здравейте колеги! За опазването на природата съм абсолютно съгласен и смятам,че е недопустимо всеки да си разхвърля боклуците навсякъде. Вярвам,че на никого няма да натежи да си прибере отпадъците и да ги изхвърли на определените за това места,както и на всеки е задължение да пази и да не вреди на околните.Дори съм на мнение,че за прояви от подобен характер закона трябва да предвижда най-строги мерки,а и всеки да има съзнанието да ги спазва!Така,че всеки нека да се позамисли дали това,което мисли да направи е редно или не,и да си опича акъла. Охраната на парковете не напразно е назначена,а смятам и,че добре си вършат работата-поне повечето от тях,но това,че баш пък мотористите са в основата за ерозията на почвата абсолютно не го приемам(поради редица обективни причини-всеки ги знае). Нека всеки да направи така,че както му е приятно на него,така да е приятно и на околните-или поне да не им вреди!
    На всички на които предстои да се полюбуват на природата на Калоферският балкан пожелавам приятни мигове и УМНАТА!!!
    http://www.stairwaytoglory.com/en/

Коментар

Първоначално публикуван от NTTonev Преглед на мнение
      Здравейте колеги! За опазването на природата съм абсолютно съгласен и смятам,че е недопустимо всеки да си разхвърля боклуците навсякъде. Вярвам,че на никого няма да натежи да си прибере отпадъците и да ги изхвърли на определените за това места,както и на всеки е задължение да пази и да не вреди на околните.Дори съм на мнение,че за прояви от подобен характер закона трябва да предвижда най-строги мерки,а и всеки да има съзнанието да ги спазва!Така,че всеки нека да се позамисли дали това,което мисли да направи е редно или не,и да си опича акъла. Охраната на парковете не напразно е назначена,а смятам и,че добре си вършат работата-поне повечето от тях,но това,че баш пък мотористите са в основата за ерозията на почвата абсолютно не го приемам(поради редица обективни причини-всеки ги знае). Нека всеки да направи така,че както му е приятно на него,така да е приятно и на околните-или поне да не им вреди!
      На всички на които предстои да се полюбуват на природата на Калоферският балкан пожелавам приятни мигове и УМНАТА!!!
      Абсолютно ЗА!!!!!!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
        Аз знам какво трябва да направим.Понеже голямата дандания май идва от жалбите на туристите предлагам да се съберем всички ендуристи да коленичим а покрай нас да минават туристите и да ни хвърлят по една шепа пръс в очите така ще сме квитте ще са доволни и няма да има повече оплаквания
        И знаеш ли какво ще се получи? Ние които сме били примерни и сме се съобразявали малко или много с туристите и природата ще коленичим, макар, че не сме виновни, а тези които имат вина ще стоят настрани и ще се подхилкват.
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
          И знаеш ли какво ще се получи? Ние които сме били примерни и сме се съобразявали малко или много с туристите и природата ще коленичим, макар, че не сме виновни, а тези които имат вина ще стоят настрани и ще се подхилкват.
          Краси така е защото всички сме под един общ знаменател ендураджии.Даже предполагам че повечето от туристите не правят разлика между мотор и atv за тях е все едно все вдига шум и пепел.
          Но това е безмислено което ти пиша по добре да повдигнем сериозно въпроса какво полезно можем да направим и мисля че можем да се обърнем към Злати Златев в темата разходки в националните паркове той може би ще даде идея.Ако ли не по добре да престанем да говорим по този въпрос защото вече става тъпо да повтаряме едно и също

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
            Краси така е защото всички сме под един общ знаменател ендураджии.Даже предполагам че повечето от туристите не правят разлика между мотор и atv за тях е все едно все вдига шум и пепел.
            Но това е безмислено което ти пиша по добре да повдигнем сериозно въпроса какво полезно можем да направим и мисля че можем да се обърнем към Злати Златев в темата разходки в националните паркове той може би ще даде идея.Ако ли не по добре да престанем да говорим по този въпрос защото вече става тъпо да повтаряме едно и също
            да най-добре е да не спамим темата повече,има една поговорка "кучетата лаят,кервана си върви.." така че мисля всеки се сеща какво и как да го прави ,това е..

Коментар

Тази събота и неделя отново е имало хайка около връх Ботев !
              Разказа ми за това един голям приятел, който е бил с още няколко човека горе и не вярваше на моите предупреждения.
              Хубаво е, че пичовете са от "чавръстите", та са се отървали без последствия, спускайки се по един страничен склон !

Има тука предложения да не спамим темата, но тя така или иначе вече се обезсмисля след новите промени, които настъпиха.
              Може да я прекръстим в: "Как се качих на връх Ботев без да ме хванат".

Шегувам се бе !
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

Браво Жорка имаше нужда някой да внесе ведрина в обстановката.Чудесно чувство за хумор.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение

Има тука предложения да не спамим темата, но тя така или иначе вече се обезсмисля след новите промени, които настъпиха.
                  Може да я прекръстим в: "Как се качих на връх Ботев без да ме хванат".

Шегувам се бе !
                  ооо не се обезмисля изобщо,така като гледам в това последното предложение има доста адреналин нали , поздрави!

Коментар

Никой няма да ви гониНе се и надявайтеще ви чакат горе на въха или на табите като патки на гюмеНезнам какво му харесвате толкова на тоя отвратителен път че се натискате да ходите да ви глобяват.Къде по красиви и по трудни места има за каране и най важното не са забранени!

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Преглед на мнение
                      Никой няма да ви гониНе се и надявайтеще ви чакат горе на въха или на табите като патки на гюмеНезнам какво му харесвате толкова на тоя отвратителен път че се натискате да ходите да ви глобяват.Къде по красиви и по трудни места има за каране и най важното не са забранени!
                      че пътя е отвратителен така си е,но горе гледката е невероятна,а и самото изживяване да се качиш до горе поне веднъж си е тръпка,все пак това не е случаен баир,заслужава си!,а по принцип всички красиви места са забранени,но трябва да се видят...!!!

Коментар

Между другото този път от Табите до жалоните е дествително най -гадния път по който съм карал,че от село Тъжа да табите е също отврат.Няма да ходя там и това е .Както казва Ники, има много по готини пътчета и пътеки за каране.Да си вардят драките и сеното.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                          Краси, винаги така става! Съвестните го отнасят, природен закон.
                          Все пак това не бива да ни спира.

Коментар

Едно от най страхотното ендуро преживяване за мен е карането до вр. Ботев но не през Калофер по пътя а през село Левски много яка е пътечката там и след това се кара по една стръмна поляна до като се стигне билото а от там по жалоните до Ботев Излиза се за нула време ние тръгнахме от село Климент и за по малко от 2 часа бяхме на върха няма никаква охрана а до колкото знам маи са на коне така че не мисля че е проблем за хората с мотори22072008035.jpg22072008036.jpg22072008037.jpg22072008039.jpg22072008042.jpg22072008056.jpg22072008054.jpg22072008050.jpg22072008043.jpg
                            Прикачени файлове
                            Гората ражда хора полето тикви !

Коментар

Не са с коне а със джипове....а мен ме интересува може ли да се мине през пътеката от Левски със атв????

Коментар

Първоначално публикуван от Snowbordista Преглед на мнение
                                Не са с коне а със джипове....а мен ме интересува може ли да се мине през пътеката от Левски със атв????
                                Да! Ако си майстор!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X