Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране до вр.Ботев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Каране до вр.Ботев

айде раздуйте малко повече за разходката де
    Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Първоначално публикуван от dragorip Преглед на мнение
      айде раздуйте малко повече за разходката де
      кой се е потрошил тази седмица на Ботев доколкото разбрах май е от Троян .има ли нещо вярно или са ме преметнали

Коментар

Хайде и аз чакам снимки и новини за разходката.
        '05 Suzuki RM 250

Коментар

http://www.vbox7.com/play:a1c1100f ето един клип като начало,снимките се надявам Весо да ги пусне скоро
          Последно редактирано от MitakaNX; 30-06-08, 18:15.

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
            кой се е потрошил тази седмица на Ботев доколкото разбрах май е от Троян .има ли нещо вярно или са ме преметнали
            не знам дали се е потрошил някой ама аз си потроших мотора в тази гора където едвам се ходи пеша а ние карахме

Коментар

Първоначално публикуван от MitakaNX Преглед на мнение
              не знам дали се е потрошил някой ама аз си потроших мотора в тази гора където едвам се ходи пеша а ние карахме
              Ще може ли да ми покажеш къде е това? Искам да покарам там!!!!!
              Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Здравейте,от Севлиево тръгнахме петима и докато карахме по асфалт всичко беше наред,но след едно доста стръмно и екстремно искачване два мотора отпаднаха.Митака с доминатора доста се поизпоти и с голямо съжаление се отказа(за сега).Никола с ДТ срина съединител и също отпадна от групата.До върха стигнахме трима без особени трудности.Точно преди върха заваля страхотен дъжд умесен с град. Докато бяхме на върха за малко напече.Успяхме да направим няколко снимки преди да се спусне гъста мъгла.Потеглихне от върха като се стараехме да сме на не повече 2-3метра един от друг.Малко объркахме пътеките но пък стана яко.Скоро ще повторим дано този път излезе цялата група.

Коментар

Малко снимки от мен:
                  Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение
                    Здравейте,от Севлиево тръгнахме петима и докато карахме по асфалт всичко беше наред,но след едно доста стръмно и екстремно искачване два мотора отпаднаха.Митака с доминатора доста се поизпоти и с голямо съжаление се отказа(за сега).Никола с ДТ срина съединител и също отпадна от групата.До върха стигнахме трима без особени трудности.Точно преди върха заваля страхотен дъжд умесен с град. Докато бяхме на върха за малко напече.Успяхме да направим няколко снимки преди да се спусне гъста мъгла.Потеглихне от върха като се стараехме да сме на не повече 2-3метра един от друг.Малко объркахме пътеките но пък стана яко.Скоро ще повторим дано този път излезе цялата група.
                    Колеги само кажете кога ще е повторението и ако нямате нищо напротив да се присъединим и ние ( плевенската група) към вас .Ние сме само народни хора ,а като гледам и моторите са ни сходни . Поздрави за хубавата разходка и знайте че всяко каране дори и лошо да е то след време е много добър спомен.Успех

Коментар

Бихме се радвали да се присъдените към нас все пак колкото повече хора толкова по-весело.Оставете координати да се свържем с вас.

Коментар

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение
                        Бихме се радвали да се присъдените към нас все пак колкото повече хора толкова по-весело.Оставете координати да се свържем с вас.
                        0885844662 0899536461 ili скайп георги витлиемов не съм много на линия защото работата ми е много шантава и на смени

Коментар

неделя и болярите бяхме на ботев,а от там през пеещите скали на мазалат,узана,шипка,бузлуджа,бьлгарка,боженци и в.тьрново

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                            Ще може ли да ми покажеш къде е това? Искам да покарам там!!!!!
                            това е стария път за в.Ботев който минава напряко през гората съкращава много от пътя но е много стръмен с огромни камъни,хваща се от кв.Острец в Априлци няколко км. по-нагоре от разклона за стандартното трасе по което се минава с автомобил.

Коментар

това е стария път за в.Ботев който минава напряко през гората съкращава много от пътя но е много стръмен с огромни камъни,хваща се от кв.Острец в Априлци няколко км. по-нагоре от разклона за стандартното трасе по което се минава с автомобил.
                              бе чесно да ти кажа става за автомобил ,но само ако автомобила е джип иначе ще има картери скоростни кутии и деферинцияли за скрап .А за наклона ако имаш предвид съм съгласен.Поздрави

Коментар

Трябва да се види!
                                Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X