Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране до вр.Ботев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каране до вр.Ботев

Днес нашата тричленна група решихме да си направим разходка до вр.Ботев.Тръгнахме сутринта от с.Тъжа по пътя към Смесите -х.Тъжа-от там нагоре към вр.Ботев. Времето горе беше променливо и доста хладничко,на моменти мъгливо и не можах да направя много добри снимки.Горе на върха си направихме кратка почивка и тръгнахме обратно,от х.Тъжа хванахме туристическата пътека към Триглав през Голям и Малък Кадемлия и слязохме от източна страна на Триглав към месността Белите камъни .От нея страна се бяхме качвали в началото на лятото. Когато се пребрах в Казанлък погледнах километража-150 км.
    Прикачени файлове
    Стефан Дянков

До: Каране до вр.Ботев

Отдавна мечтая да стигна дотам но от северната страна.мисля тази седмица ако се организираме да го осъщетвя.

Коментар

Страхотен Балкан си имаме ние тука!!! Много красиви гледки!

Само да попитам по тоя път как издържахте!? То само камънаци! Бъбреците ме боляха когато се качвахме и ние от Тъжа!
      Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

[quote=VESO4AR;406749]Отдавна мечтая да стигна дотам но от северната страна.мисля тази седмица ако се организираме да го осъщетвя.[/quote
        Ако имаш право на избор по добре се качи от южната страна .От север камъните са два пъти по големи

Коментар

Ако минава от южната страна да си вземе въжета и пикел.

Коментар

То това ходене до Ботев не е нищо особено,просто човек трябва да отиде все пак е най-високия връх на Стара планина и е грехота човек който обича планината да не е ходил. Иначе интересния маршрут за вр.Ботев е тръгване от източна страна на Триглав през върха голям ,малък Кадемлия до х.Тъжа и от там за Ботев, но е трудничко.
            Стефан Дянков

Коментар

Трудно или не е без значение!!! Нашата група тръгваме на 28.06.2008г. в 10ч. Приканвам всички желаещи да участват в това начинание от Габрово и Севлиево да се присъединят към нас.Телефона ми е 0899885777

Коментар

Разбрах ,че от Троян също тръгва група-УСПЕХ!!! Дано се засечем на върха колеги.

Коментар

само като съвет имайте предвит че мн.вероятно е да ви вали дъжд даже като гледам и в момента е облачно по върховете
                  Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение
                    Разбрах ,че от Троян също тръгва група-УСПЕХ!!! Дано се засечем на върха колеги.
                    колега това първо ходене ли ще ви бъде на Ботев .През Тъжа ли ще минавате ако е от там след Тъжа хванете по маркировката ,че иначе е равностойно да отидете по асвалт до Варна да кажем.Само дето по асвалта няма такива камъни иначе наклона е същия Поздрави дано си изкарате добре.П.П. идете до заслон Ботев незабравимо е ако незнаете къде е питайте на кулите и ще ви опътят

Коментар

ех завиждам ви ама аз няма как да дойда а как ми се ходи на ботев
                      пуста и работа край няма
                      veso4ar очяквам много и хубави снимки
                      Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

[QUOTE]dragorip
                        ех завиждам ви ама аз няма как да дойда а как ми се ходи на ботев
                        пуста и работа край няма
                        veso4ar очяквам много и хубави снимки-Драго,хареса ми да карам с вашата група и жалко че си зает заедно щяхме да покараме здраво.Относно снимките-ще ги кача в тази тема ако колегите нямат нищо против.В мен има още снимки от Мазалат когато си свободен ще ти ги пратя.

Коментар

ааа Весо най-накрая се събрахте за така дълго плануваната разходка в.Ботев,пиши ме със вас тогава,може да не е нищо особено върха но е повод да покараме хубаво пък каквото стане

Коментар

Здравейте колеги,днес групичката ни успешно покори най-високия връх в стара планина.Естествено не мина без проблеми но ще ви разкажа в следващите дни като обработя снимките. Преживяването е незабравимо и съветвам всички които не са били там да отидат поне веднъж.Ние малко не случихме с време за да направим качествени снимки затова скоро ще повторим,за сметка на това обаче стана страхотно каране-слънце,сняг,градушка,кал и др..

Коментар

браво на авас айде сега дай да видим какво сте направили
                              Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X