Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране до вр.Ботев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Каране до вр.Ботев

Здравейте

Имам късмет , че бях болен в събота и не карах с моите приятели. Като гледам някой който не трябва е прочел темата все пак и в събота е имало голяма хайка от полицаи с джипове и вероятно служители на дирекцията НП "Централен балкан" по пътя Табите-Ботев , Кадамлия и др. Та резултата е много написани актове на туристи с джипове , АТВ и мотоциклети

Коментар

Първоначално публикуван от marabej Преглед на мнение
      Здравейте

Имам късмет , че бях болен в събота и не карах с моите приятели. Като гледам някой който не трябва е прочел темата все пак и в събота е имало голяма хайка от полицаи с джипове и вероятно служители на дирекцията НП "Централен балкан" по пътя Табите-Ботев , Кадамлия и др. Та резултата е много написани актове на туристи с джипове , АТВ и мотоциклети
      това ако е така е много неприятно,но няма да се учудя ако в бъдеще започнат да стават масови тези хайки

Коментар

Първоначално публикуван от MitakaNX Преглед на мнение
        това ако е така е много неприятно,но няма да се учудя ако в бъдеще започнат да стават масови тези хайки
        Немога да разбера къде е проблема балкан голям и широк .Вардят на едо остават сто и едно места за каране.Пък на Ботев ще ходим пешаПисали актове на тези с джиповете добре ,те няма как да избягат а защо са спирали моторите?

Коментар

Абе то полицията се справи със всички проблеми та само това и беше останало,ама явно са го отметнали,на печелившите честито.Значи идват ми много думички на езика,за да изразя възторга си от това богоугодно начинание ама може да четат малки деца та ще го криптирам В....... м..... ш..... да е....! То не се сасипа морето пък и горе долу всички готини места в България с асвалт и бетон та дай да отчетем малко дейност,чудя се как така не са извикали и телевизията.

Коментар

Събота се качвахме и ние на Ботев 2 джипа и 1 атв...минахме през х.Тъжа след това ни спряха патрул от Априлци...искаха да пишат актове...но незнам как ни пуснаха...след разклона за Калофер ни спряха още един патрул...оказаха се познати...та писаха само протоколи...и казаха ,че всичко е заради мотори и атв-та...който карали по маркировката...и от топенето на снеговете всичко се руши....Всичко това било защото туристите званяли направо в министерството и така надоло....проблема се решава много лесно.Званите 1-2 дена преди да тръгнете за Ботев във НП "Национален Парк" и те трябва да ви дадат пропуск, тогава няма проблеми стига да карате само по тоя път(което хич не е приятно ) Така ще стане на всякаде.....

Коментар

Туристите що не званят като видят багера как копае кротко някаде из рила или пирин ами си натискат парцалите.

Коментар

Прават се и те...а аз мислех да хвана направо през маркировката ,но ми гаснеше нещо атв-то та затва вървях с джиповете

Коментар

Епа тия ченгета с кво са били? Не можахте ли да избягате поне с моторите и атв-тата?

Коментар

Това става пичове,защото карате директно нагоре по пътеките и водата свлича всичко оттам откъдето минавате и копае по 50-60 см коловози.На всичкото отгоре и колегите с "наточените" джипки и те оттам минават и "осират" ситуацията.Лично видях как служителите на парка са направили сума ти подпорни стенички за да спрат ерозията.Ако всички си караха по пътя проблем нямаше да има.Аз лично почвам да избягвам каране в Националните паркове.Свеждам го до преминаване при необходимост.

П.П. Не си мислете че въобще ще спра обаче ако някой иска да ми пише акт или каквото и да е , че карам в парка.
                    offroad фен
                    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Snowbordista Преглед на мнение
                      .Званите 1-2 дена преди да тръгнете за Ботев във НП "Национален Парк" и те трябва да ви дадат пропуск, тогава няма проблеми стига да карате само по тоя път(което хич не е приятно ) Така ще стане на всякаде.....
                      Единствения законен път през това място се оказа този от кв.Острец до с.Тъжа през Табите.Останалите са забранени!
                      offroad фен
                      1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Еми не знам...аз се качвах за първи път....писаха протокол ,че караме по път номер 11

Коментар

Като сме си надробили попарата сега ще я сърбаме всички заедно, без значение кой как е карал и кой е по-виновен и кой по-не е.
                          От 2 години говорим във форума за разумно поведение и темата е обсъждана многократно, само че това сме българите за жалост, ама иначе се оплакваме какво ни било правителството, но когато стане въпрос за норми всеки вика е..и му ма..та
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                            Лично видях как служителите на парка са направили сума ти подпорни стенички за да спрат ерозията.

Лично си видял как служители правят подпорни стенички, или лично си видял подпорни стенички, и си мислиш че са направени от служителите на парка?
                            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                              Това става пичове,защото карате директно нагоре по пътеките и водата свлича всичко оттам откъдето минавате и копае по 50-60 см коловози.На всичкото отгоре и колегите с "наточените" джипки и те оттам минават и "осират" ситуацията.Лично видях как служителите на парка са направили сума ти подпорни стенички за да спрат ерозията.Ако всички си караха по пътя проблем нямаше да има.Аз лично почвам да избягвам каране в Националните паркове.Свеждам го до преминаване при необходимост.

П.П. Не си мислете че въобще ще спра обаче ако някой иска да ми пише акт или каквото и да е , че карам в парка.
                              Лично аз пък знам, че точно тия изровените са от трака и джипките които обслужват станцията!!!!
                              Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Не е така...зимата има толкова голяма снежна покривка ,че трака изобщо неможе да направи нищо....просто като се мине дали с мотор дали с атв и се изрови,като почнат да се топят снеговете водата се стича по тях и така се руши.На следващото качване виждаш ,че там е разрушено от водата и минаваш малко по в дясно или ляво и догодина още едно....и затова са направени толкова стенички....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X