Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране до вр.Ботев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Каране до вр.Ботев

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
    ...Относно Ботев .Това е една заветна цел в ендурото.Може да не е нищо особенно но все пак е един от често споменаваните върхове което го прави още по примамлива цел.И тука на пук на всички мнения ще кажа че е доста хубаво за каране и красотите и гледките които се откриват са доста хубави.
    А по ваше мнение "купчина камъни" еми на мен точно това ми харесва.На нас полендаците както ни наричат(дунавска равнина)ни е омръзнало от гори гори и пак гори(вече изсечени)за това искам да гледам камъни камъни и никаква растителност.
    Камъни за гледане - има пре-достатъчно из карстовите терени в близост до Велико Търново - Между Беляковец и Преображенският манастир, както и в близост до Хотница и Самоводене , където си има цели кариери за камъни, Вярно е , че са варовикови, а не гранитни, но за раздрусване на бъбреците стават, а и горите в района не са много.. да ви дразнят... и е по-близо също, и никой не пише актове там ...
    А! Ако ви трябва за Ботев основателна причина, да ходите натам - една голяма гума - е солидно основание за акция в тази посока - и така около 15 пъти - може и повече да са станали ..гумите..вече..
    Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
      Камъни за гледане - има пре-достатъчно из карстовите терени в близост до Велико Търново - Между Беляковец и Преображенският манастир, както и в близост до Хотница и Самоводене , където си има цели кариери за камъни, Вярно е , че са варовикови, а не гранитни, но за раздрусване на бъбреците стават, а и горите в района не са много.. да ви дразнят... и е по-близо също, и никой не пише актове там ...
      А! Ако ви трябва за Ботев основателна причина, да ходите натам - една голяма гума - е солидно основание за акция в тази посока - и така около 15 пъти - може и повече да са станали ..гумите..вече..
      Значи става въпрос за планина не за полите на Стара планина.А за Беляковец не ща и да чуя че бях в казарма там механик водач на ЕМТЕЛБЕ ТОВА ДЕТ ЕМ ТА ВОЗИ ЕМ ТА Е..... та нямам много добри спомени от там.Точно на Беляковец карахме на полигона.Малко ще се отклоня от темата но е интересен факта:
      В военния ми картон на корицата пишеше с червени букви:
      ГОДЕН ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ВОЕННИ СЛУЖБИ БЕЗ ТАНКОВА БРИГАДА.
      Е точно там ме пратиха в танкова бригада.Познайте какво е усещането 1.87 см.В танк без купол.

Коментар

Геца незнам как Ж Хаджиев ще е на Тьжа, като по сьщото време прави преход Мургаш Емине, и на които аз ще бьда, освен ако минем всички от там ако е вьзможно

Коментар

Първоначално публикуван от kelemetora Преглед на мнение
          Геца незнам как Ж Хаджиев ще е на Тьжа, като по сьщото време прави преход Мургаш Емине, и на които аз ще бьда, освен ако минем всички от там ако е вьзможно
          Ами Ванко незнам може би ще е добре той сам да отговори.Гледам че се записа за семинара на Тъжа но може би не е сметнал човека че точно тогава ще стартира похода.
          Както и да е аз отивам да защитя позициите си на ендураджия който иска да идва който не негова си работа.
          Не мисля че ще е нещо по особенно от една голяма караница и препирня.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение

що се отнася до атв тата наистина се понароиха..напоследък но ..и те колкото и да ровят в сравнение с военните и дървосекачите са ..направо мижава работа
            Като действащ военен мога да смело да заявя ,че не помня от кога не съм ровил с верижни машини вече.Ако говорим за ровене мога да ви покажа снимки с частен имот на връх Васильов доста пооровен.
            КТМ 400 EXC

Коментар

Първоначално публикуван от Tornado Преглед на мнение
              Като действащ военен мога да смело да заявя ,че не помня от кога не съм ровил с верижни машини вече.Ако говорим за ровене мога да ви покажа снимки с частен имот на връх Васильов доста пооровен.
              И да искаш да ровиш няма да можеш .Нали верижните ви машини ги докараха в Плевен,а и доста голяма час минаха през вторични суровини.Да си военен вече не е гордост а и това нащо не е армия.Тази шепа хорица наречена армия е сформирана да пази само държавниците при евентуална гражданска война.
              А относно в.Васильов .Заповядай на Тъжа да потвърдиш моите думи че върхът е частен,че доста хора ме нарекоха клеветник и лъжец,като казах че някой си е закупил връх и набедих парковите служители.

Коментар

И да искаш да ровиш няма да можеш .Нали верижните ви машини ги докараха в Плевен,а и доста голяма час минаха през вторични суровини.Да си военен вече не е гордост а и това нащо не е армия.Тази шепа хорица наречена армия е сформирана да пази само държавниците при евентуална гражданска война.
                А относно в.Васильов .Заповядай на Тъжа да потвърдиш моите думи че върхът е частен,че доста хора ме нарекоха клеветник и лъжец,като казах че някой си е закупил връх и набедих парковите служители.
                Няма да се обиждаме сега на професий а деее!
                http://www.stairwaytoglory.com/en/

Коментар

Първоначално публикуван от NTTonev Преглед на мнение
                  Няма да се обиждаме сега на професий а деее!
                  Тонев ти ли си момчето от парка с частния мотор?Ако си ти в темата за почистване на Ботев написах да ти предадат да си смениш задната гума че незнаех как да се свържа да ти го кажа лично.Как караш толкова смело с тази гума незнам а и на тези остри камъни да не се спука че ни замина деня,понеже ти ще ни съпровождаш като последните престъпници от Табиите до Ботев.
                  Ма как си пиша само а дали ти си момчето от охраната незнам?

Коментар

Не е той Дай 2-ри опит
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                      Не е той Дай 2-ри опит
                      Предавам се .Не го познавам ,а и написаното стана безцелно исках да се обърна към парковия охранител.
                      Обаче правя заключение че е военен щом казва да не се обиждаме на професии,макар че не съм искал да обидя никого.

Коментар

Предавам се .Не го познавам ,а и написаното стана безцелно исках да се обърна към парковия охранител.
                        Обаче правя заключение че е военен щом казва да не се обиждаме на професии,макар че не съм искал да обидя никого.
                        Приятелю,не съм се обидил от нищо.Това го написах в кръга на шегата,и наистина се бъркаш с това момче от охраната.Нали е от охраната,как да е и военен-просто не става! Това момче ще ви води,казва се Дамян и ми е приятел.Гумата наистина му е поизтъркана,но няма страшно,надежден е.Аз пак съм зает и няма да мога да доида(ще ми бъде приятно да се запознаем),но да се надяваме,че в бъдеще ще го направим.Полезен и приятен уикенд!!!

Коментар

Приятелю,не съм се обидил от нищо.Това го написах в кръга на шегата,и наистина се бъркаш с това момче от охраната.Нали е от охраната,как да е и военен-просто не става! Това момче ще ви води,казва се Дамян и ми е приятел.Гумата наистина му е поизтъркана,но няма страшно,надежден е.Аз пак съм зает и няма да мога да доида(ще ми бъде приятно да се запознаем),но да се надяваме,че в бъдеще ще го направим.Полезен и приятен уикенд!!!
                          Пак не се разбрахме.Помислих си че ти си военен,защото включването ти беше след поста ми за армията и военните.Абе в крайна сметка няма значение.Аз също ще се радвам да се запознаем когато и да е .А за момчето от охраната:видях го на Тъжа като се бяхме събрали.Доста гас подава този човек,но гумата смятам че наистина е проблем за този каменист път.

Коментар

Правилно си разбрал.Наистина съм военен,но това не узначава,че мога да ги трая!

Коментар

Правилно си разбрал.Наистина съм военен,но това не узначава,че мога да ги трая!
                              Хоп троп Заиче байче, хванато за ушите...
                              Какво Означава това ? Извинете за отклонението..
                              Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                                Хоп троп Заиче байче, хванато за ушите...
                                Какво Означава това ? Извинете за отклонението..
                                Ами Означава,че ми е писнало вече от военни глупости!Това Означава.Защо?
                                Последно редактирано от NTTonev; 14-09-08, 15:48.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X