Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CRF mania (само за пристрастени)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: CRF mania (само за пристрастени)

Хм, екстра са си моторчетата и 450Р и 250Р...Според мен ЦРФ си е истинска Хонда: мощна, спортна, добре събрана, качествена (особено със стоманени клапани, много удобна за завиване, с директен контрол...няма чакане- каквото кажеш става на секундата... 450 е мощ, а 250 е лекота, ако верно ги комбинират,тогава ще е истината ... От другите съм карал кросови Ямаха и КТМ...все едно карам ендуро мотори - няма лудница, няма хард кор- една такава лигава мекота...искам да карам, да спортувам, не да се возя и да разглеждам наоколо. Фън фактора определено не е същия.

Сега Гаргата казва, че са боклуци. Може. Не съм карал Сузу и Кава. Може да са по-добри, ама моля те , кажи защо, дай някакви аргументи...не искам да се прецакам и да си купя пак боклук другата година, защото никой не ме светнал навреме...никой ги нещял и били само за Софийските улици...Това хич не ми се струва убедително. Като гледам как хубаво си попиват от големите скоци на ръбовете... и в гора и на писта те носи като бяс, катери по кал по камъни по всичко...като послушен звяр е. Само да си настроиш окачването с бормичките за килограмите и повечко сърце да имаш да отвърташ ръчката...

Коментар

Всички мотора са от хубави по хубави, само да има кой да ги кара.
      Вижте в световния шампионат че се сменят постоянно доминиращите марки.Хонда се кара много в САЩ, и аз бих казал че е прекрасен мотор, просто поддръжката и е по специална.Ние искаме само да наливаме и да караме, а то така не става.Ако се изпълняват всички препоръки на производителя няма да има ядове.
      Абе мотори!

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
        .Хонда се кара много в САЩ, и аз бих казал че е прекрасен мотор!
        Колко ли трябва да си изпил снощи, че да те държи още тази сутрин ?

Коментар

беше представител на HM и се отказа защото никой вече не ги иска
          .. сега с новия 250 инжекцион който излезе ..съмнява ме че интереса меко казано към црф ите отново ще нарастне
          още повече че като гледам ктм си отложиха инжекционните модели ..за неясно кога
          а НМ със сигурност ще пуснат преработен за ендуро от новите 250 та
          ..таа..някой да знае дилър на НМ наблизо

ПП покрай интересните неща.. забелязвам и че..темата опасно се е пооспамила...

Коментар

И аз съм от пристрастените,купих си заден зъбак от Хонда.Оп чакайите че и задната капла ми е от Хонда,ама гледайте черна капла с червн зъбак.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
              .. сега с новия 250 инжекцион който излезе ..съмнява ме че интереса меко казано към црф ите отново ще нарастне
              още повече че като гледам ктм си отложиха инжекционните модели ..за неясно кога
              а НМ със сигурност ще пуснат преработен за ендуро от новите 250 та
              ..таа..някой да знае дилър на НМ наблизо

ПП покрай интересните неща.. забелязвам и че..темата опасно се е пооспамила...
              Аз мога да съдействам от Италия.
              Последно редактирано от Chinela; 21-07-09, 16:51.

Коментар

Кажете мнение за този мотор.
                http://www.mobilen.bg/pcgi/printdet....50105002261327
                Мисля да го купувам още не съм ходил да го гледам,по тел.момчето ми каза че го е взел от USA от човек който не го е ползвал за състезания.
                [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Вече ти отговорих на лични а сега и тук. Котка в чувал не се купува и мотор по снимка не се избира освен ако не е нов.
                  А и цената сто процента е 4000лв. останалите 400лв са за пазарлък. Аз мнение по тези малки снимки не мога да дам освен това, че 2003 година Х модел няма, започват от 2005.

Коментар

Ок де Какво да гледам като отида да го видя.

Коментар

Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнение
                      Ок де Какво да гледам като отида да го видя.
                      Каквото се гледа при всеки мотор втора употреба

Коментар

Добре всичко ми стана ясно

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                          Вече ти отговорих на лични а сега и тук. Котка в чувал не се купува и мотор по снимка не се избира освен ако не е нов.
                          А и цената сто процента е 4000лв. останалите 400лв са за пазарлък. Аз мнение по тези малки снимки не мога да дам освен това, че 2003 година Х модел няма, започват от 2005.
                          2003г има Х но той е 250 а не 450 450Х започва от 2005г има нещо не наред в тоя мотор
                          Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                          Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
                            2003г има Х но той е 250 а не 450
                            Не знаех, би ли ми дал линк или друго инфо да видя, че не съм чувал подобно нещо.

Коментар

Не е наред в мотора това,че е R,в описанието пише че е с допълнително или тунингово запалване което може да подкара и фар и стоп,но това не го прави Х-а

Коментар

Това като гледам си е Р-ка, модифицирана за ендуро.
                                Оспамихме темата .....
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X