Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CRF mania (само за пристрастени)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: CRF mania (само за пристрастени)

Брех....браво Чинел! Щом хирурга на мотора /майстора/ работи толкова чисто, значи е профи, че иначе може да стане така:

Кефиш ме. Успех!!
    No bike - no fun!

Коментар

Чест и почитания, абе батьо Ваньо,този шедьовър онзи калния ли е дето се се изредихме една сурия трошачи и нещо не успяхме да се справим със задачката поставена от теб? Даа има пак има нещо гнило в цялата тая работа не ми се вярва след тая прецизна хирургична намеса да оставите обелен от ботуш капак!?А за кое изложение се подготвя това произведение на изкуството???
      Най-добре е да имаш богати приятели!!!
      Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Браво Ванка за този шедиовар на които немога да се нарадват очите ми,надявам се че в скоро враме ште качиш снимки в заваршения му вит.
        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Интересна статийка за модификация на Хонда

http://www.rickramsey.net/CRF250X.htm
          Последно редактирано от Краси; 29-01-09, 16:22.
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
            Интересна статийка за модификация на Хонда

http://www.rickramsey.net/CRF250X.htm
            като изкючим факта че са открили че перката от 250 става и на 450Х което и аз открих отдавна и не само в Япония има 450 с перка е доста полезна информация сега остава някой да я преведе адекватно мерси за инфото че и на мен не ми стана ясно всичко.
            Последно редактирано от Краси; 29-01-09, 16:26.
            Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
            Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Тази страница ми е като настолна книга от около година и нещо.
              Oбсъждали сме я с Красчо от форума които има 250-ка.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                Тази страница ми е като настолна книга от около година и нещо.
                Oбсъждали сме я с Красчо от форума които има 250-ка.
                Май и на мен ще ми стане настолна книга! ....
                П.П. сега съм с една друга настолна страница ама не ви я пускам ,че ще трябва да я трият модераторите

Коментар

Малей в Габрово имаме един фен на "Хонда" - небезизвестният Николай Флейтата, който си махна двигателя на CBR 954 Fireblade, за да почисти рамата от вътрешна страна . Ама тук сте двама и определено го надминахте Поздравления за маниащината Сега за гората ще трябва да си купуваш друг мотор, че тоя ще е грехота след толкова часове труд да му таковаш майката
                  NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

Нещо се унесох и забравих да ви пусна ШЕДЬОВЪРА НА ЖОРО ПАШОВ.
                    Коментари няма да правя защото не смятам, че са необходими.

Коментар

Останах БЕЗ ДУМИ !
                      Преклон пред това постижение ! Проекта е направо ..... нямам думи ! Как ти се занимава толкова и от къде тоя голям мерак незнам... жалко за инцидента ама то е трябвало да имаш в предвид, че с такъв Тунинг CRF шега не бива !
                      ЕВАЛА ! Със сигурност си мой ЦРФ идол и със сигурност няма да си само моя !
                      Сега всеки друг ЦРФ ще е просто...... ЦРФ .. а не ТВОЯ ЦРФ !
                      Дано видим още много проекти поне приближаващи се до този !
                      БРАВО, ЕВАЛА, АШКОЛСУН !
                      Последно редактирано от Даниел Туйков; 12-02-09, 11:45.
                      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                      [/FONT]________________________________________
                      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

Съжалявам но съм забравил да ви покажа какво се случи с мойто прасе касичка...

Преди:

След :
                        Прикачени файлове

Коментар

Ц ц ц ц ц, как не ви беше грях да го изкарате отвън на плаца и да му изцапате гумите
                          Трябваше да хвърлите преди това един червен (подчертавам червен) килим
                          Друго няма какво да кажа, защото останах в шок
                          Hristo Draganov
                          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Tъз мотор много убав бе бате,и чарвен !!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Mалее..... Преди бях казал, че в България едвали има по-направен ЦРФ Сега си променям мнението, едвали има по-направен от този на балканите Сега веднъж сложил червените гуми, няма сменяне а те видял някой с черни а ти се стъжнило Хайде леко оздравяване и нли знаеш тази година имам обещана снимка, че миналия път изпуснах
                              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Уникален!!!
                                То наистина всеки мотор си е уникален и единствен за собственика, ама твоя просто е без коментар....!!!
                                Поздравления още веднъж
                                Per aspera ad astra.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X