Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CRF mania (само за пристрастени)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: CRF mania (само за пристрастени)

Кликни ... За пловдивчани, сега станете прави и цъкнете с мишката ТУК
    Последно редактирано от Chinela; 21-12-08, 10:48.

Коментар

Бравос много яко клипче игрицата кърти

Коментар

Да се присъединя и аз към манията
        Прикачени файлове
        CRF - Contingency Reaction Force

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Яяяя, то станало мотор бе

Иване, следващата стъпка е ето това :

Не знам как ги търпиш още тия черни гуми. !

Преди 9 месеца Goblin зачена една идея която и на мен ми се е въртяла в главата не веднъж и дваж НО....
          Господ чу молбите ми и с помощта на дядо Коледа -/Калин Кулев/ изпълни една моя МЕЧТА...

Това е само един ордьовър към основното ястие което приготвям за темата, но повече към края на Януари - 09г.
          А дотогава само живот и здраве да е за всички нас.
          Очаквайте неочакваното...
          Прикачени файлове

Коментар

Преди 9 месеца Goblin зачена една идея която и на мен ми се е въртяла в главата не веднъж и дваж НО
            Преди девет месеца не съм зачевал нищо.
            ПОВТАРЯМ - ПРЕДИ ДЕВЕТ МЕСЕЦА НЕ СЪМ ЗАЧЕВАЛ НИЩО !!!

А, то идея било...
            Ок. Отбой
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Изрод

нооо има едно но, тия гуми ако не ги видя на черни или червени обръчи ексел и червени хъбове, хич не ми се хвали, ясен ли съм

Последно редактирано от Краси; 23-12-08, 18:02.
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                Изрод

нооо има едно но, тия гуми ако не ги видя на червени обръчи ексел и червени главини хич не ми се хвали, ясен ли съм
                Чак толкова не съм слушкал...пък и ще се загуби ефекта на гумите.
                Но както вече писах очаквайте неочакваното...

Коментар

Еха червени гуми ама защо не ми се обаждате за цветни гуми та чак си мечтаете за тях аз имам всякакви цената е следната колкото си струва гумата или ваша + 5лв за пластофикс компонент които е тип грунд за гуми и пластмси 5лв за боя 5 лв за еластификатор и готово има и по терикатски боя металик с керамичен лак и шарена всичко е по желание на клиента само условието е да се монтира на джантата прясно боядисана да не се напука боята като я надуете (маитап е всичко това да не вземе някой да си примъкне гумите за боя) Айде весели празници на всички CRF маниаци и на всички за които гората е втори дом (колеги)
                  Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                  Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                    Чак толкова не съм слушкал...пък и ще се загуби ефекта на гумите.
                    Но както вече писах очаквайте неочакваното...
                    Ванка видях в Сливен при адаша Жоро един ЦРФ до суш като твоя !
                    Да не го ритнало магарето нещо ...
                    Ендурото и сексът не са шега работа !
                    -------------
                    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                    http://crazy-job.com

Коментар

Здравейте, скоро си купих crf450x нов и още не съм го изкарвал- седи си ми в гаража , но съм малко притеснен че няма перка за охлаждане. Дали не е добре първо да намеря перка и датчик и тогава да го подкарвам. За сега си карам другото моторче ttr 250 - въздухарче и нямам никакви проблеми. А с този crf съм притеснен нещо да не му стане. Може ли да ми дадете съвет. Благодаря

Коментар

Перката и датчика се слагат допълнително, ако караш по по-засукани и бавни терени, т.е. там където мотора няма да може да се охлажда добре.
                        Няма да имаш проблеми според мен дори и без перка освен при температури може би над +40 градуса....
                        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                        [/FONT]________________________________________
                        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от lubo7700 Преглед на мнение
                          Здравейте, скоро си купих crf450x нов и още не съм го изкарвал- седи си ми в гаража , но съм малко притеснен че няма перка за охлаждане. Дали не е добре първо да намеря перка и датчик и тогава да го подкарвам. За сега си карам другото моторче ttr 250 - въздухарче и нямам никакви проблеми. А с този crf съм притеснен нещо да не му стане. Може ли да ми дадете съвет. Благодаря
                          Огледай се в тези две теми:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E5%F1%F2%E2%E0

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ight=cool+aide

Това е за охлаждането и охладителните течности. Що се отнася до липсата на перка - карай спокойно, просто не стой дълго време на едно място с работещ двигател, и имай едно на ум при дълги, технични и бавни участъци. Иначе не е нужно да стане 40 градуса околната температура за да ти кипне мотора, при добра комбинация от условия можеш да го кипнеш при всякакви температури.

Като цяло в ендурото има модели които почти задължително се нуждаят от вентилатор, други при които вентилаторът е почти ненужен, хондата е някъде по средата. Карай смело.
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от lubo7700 Преглед на мнение
                            Здравей и поздрави за мотора. Мисля аз да отговоря на въпроса ти тъй като аз съм единственият който има перка на 450х и така и аз като теб от притеснение реших да му монтирам перка и взех решение да е оригинална от хонда първо цената е малко стряскаща само 948лв за комплекта де който включва доста повече неща от проста перка и датчик има и исталация и релета кондензатори итн.Сега последно му монтирах и компиутър които показва и температурата на мотора и равносметката е следната до момента перката в гората никога не се е включвала мотора дига температура само в два случея : 1 при дълга работа на място без никакво движение което си е нормално и 2 при бавно каране но само при ниски обороти при бавно каране но на високи обороти проблем няма не че ако го караш бавно ще прегрее но нещата изглеждат така 30км в час 3500 обората 94 градуса 30 км в час 7000 оборота при качване на баир 68 градуса пробите са правени в един ден почти последователно а и радиаторите на 450х са доста по големи и освен това са двуредови сравнени с тези на 450R така че извода е следния повече газ и на място го гасиш а така и бензин ще спестиш и за сега никаква перка а пък аз обещавам че ако мойта някога се включи ще ви информирам при какви условия става това безаварийно ти пожелавам и ако имаш други въпроси сега ти е паднало да ги задаваш.
                            Последно редактирано от evgeniml; 04-01-09, 03:16. Причина: промяна
                            Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                            Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Благодаря за ценната информация. Аз като избирах модел исках да е със стартер-задължително. От там вече реших че ще е тази хонда, но непредполагах че няма перка. Но както ми обяснихте, мисля че няма място за притеснение. Друго което искам да попитам е -маслото в двигателя и скоростите на колко км се сменя, и какво трябва да е - 10w40 sint,10w60 sint или 15W50 полусинтетика. Питам, че разни познати ми твърдят че поддръжката е сложна и след няколко излизания в гората трябвало да отварям двигателя за клапани, сегменти и т.н, което дали е вярно. Питам защото искам да си го карам по дълго- и да направя нещата както трябва- масло на колко км/час, отваряне и проверка на двигателя също. Интересуват ме тънкостите по сервизирането като последователност. Също така някои характерни симптоми на повреда, ако въобще излезе такава. Ако някой може да ми даде съвети, блягодаря предварително.

Коментар

Любо, добре дошъл при пристрастените.
                                Виждам, че хондата е чисто нова и ще трябва да я поразработиш малко.
                                Затова прочети внимателно ето тази тема.
                                Относно "проблемът" с клапаните също може да погледнеш тук.
                                А за двигателя, ще ти препоръчам нещо което е абсолютно задължително.
                                В скоростите е дадено по каталог да налееш 750-760мл. НО ВИНАГИ НАЛИВАИ 1л.
                                Но отпред в двигателя спазвай нивото по щеката да не надвишава максимума.
                                Смяната на маслото в скоростите и в двигателя се сменя на 10моточаса ако искаш да имаш мотор.
                                Има още много за писане и най-вече за четене тук в този форум така, че започвай да четеш и поздравления за избора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X