И на мен ми допада доста. Впечатление ми направи разстоянието между долната част на рамата и двигателя. Някак си ми се струва че резонатора е по-добре защитен от удари отдолу отколкото при ктм-ите например при който резонатора се пада малко по-ниско от най-ниската част на рамата сякаш. Ето и снимка за справка:
Естествено за добрия карач това едва ли е от значение, но на мен ми прави впечатление.
Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
Този бутон е за промяна на двата режима на двигателя .
Този ботон нищо не променя по температурата на двигатела ,там са го монтирали зада не пречи на кормилото.На моделите от 2007 година го слагаха до лявата ръчка на съединитела.
Едно мога аз да кажа ,винаги са били една от най големите марки и винаги ще имам нещо специално към тях,три мотоциклета и нито един дефект или проблем да са ми дали.Дизайна е префектен и мотора също.Като допълнение само да кажа че това ще е нормалната версия която монтира Закс отпред и отзад ,по добрия варинт ще е Олинс отзад и Закс отпред .
Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.
Важно е на колко е от земята когато седнеш на мотора. А и като гледам рамката на гас-а е доста по-ниска в предната си част отколкото на КТМ и тази съпоставка по снимки надали е вярна.
На 27 ноември ще бъде официалното представяне на моделите 2012 ендуро и траял в Рим на пистата Пантано. Ако е рекъл Господ ще ги пробваме. Преди 2 седмици помагахме (с гледане и акъл) за подреждането на препядствията. Представянето беше насрочено за 29-30 октомври, но се отложи поради наводненията. От днес пак почнахме да се давим, та ... нищо не се знае. Ако не ми мине котка път, ще споделя впечатления...
На 27 ноември ще бъде официалното представяне на моделите 2012 ендуро и траял в Рим
Че тук при нас ги има от поне 2 месеца,защо толкова са ги забавили в Италия.
Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.
Че тук при нас ги има от поне 2 месеца,защо толкова са ги забавили в Италия.
Тука нарочно чакат този месец на моторното шоу,да представят новите модели.Иначе как да ни вземат парите,въпреки че отдавна са представени всички новости за 2012,но в електронните издания.
Коментар