Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет за избор на мотор за гората.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Моля за съвет за избор на мотор за гората.

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
    Сигурно има Пепи,ма се криятнали съм новобранец,да не ги бавя,знам ли
    Ех Стефане щеше да се обаждаш да ходим на разходка като идваш към Пловдив и не се обади хем ми беше написал бележка и аз ти отговорих (ако си я прочел де). И на мен ми се караше супер много и с удоволствие щех да покарам с теб. А и повече хора е по - весело.
    А за бавенето то по - вероятно аз да те бавя щото мойта машина е по бавна.
    Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
    Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Значи имам проблем по техниката на преодоляване на легнали препятствия.Явно съм му тежичък на мотора с моите 100 килца,и при паднало дърво,даже с диаметър от сорта на 10-20 см,ако спра и ми опре предната гума в него,колкото и газ да подавам,само се окопава задната.Намерих му цаката,и с рязко подаване на газ и повдигане на предната гума колкото да се качи върху дървото,става,след това си го изрязвам и продължава.Но незнам така ли е редно,а ме е страх,със засилка по шумата да незикривя предната капла,и да отскоча,Дайте малко акъл,моля

п.с. подобна е и ситуацията,като качвам голям наклон 30-40 градуса,мотора го усещам,че има сила само на първа,но забележа ли ли по голям овраг/деневилация от сорта на 30-40см/ инстиктивно намалявам,да не се обърна по гръб с мотора и той закъсва,т'ва проблем на 4 такта ли си е или го жаля
      TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
      Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
      Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
      Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Две са ти грешките , гумите не са подходящи за условията , и караш сам.
        За второто питай ADA от форума , да видиш кво му се е случило като е бил сам.
        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
        Суперскан България www.decbg.com
        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
          За второто питай ADA от форума , да видиш кво му се е случило като е бил сам.
          И да го питаш нема да ти отговори щото и двете му ръце са счупени и трудно приказва по нета

Коментар

Мдааа,днес се свързах с двама човека,които явно са фенове на разходките от и около Пловдив,така че точка сам вече ще я няма.Нещо да споделите Вие двамата,по въпроса,и да не е изчерпателно,все пак са Ви здрави ръцете,ще го оценяМоля !

Коментар

Мдааа,днес се свързах с двама човека,които явно са фенове на разходките от и около Пловдив,така че точка сам вече ще я няма.Нещо да споделите Вие двамата,по въпроса,и да не е изчерпателно,все пак са Ви здрави ръцете,ще го оценяМоля !
              Земи си някакъв ГПС , ако ще и най-евтиния.Някой път ше се замоташ по до късно , а стъмни ли се намиране на пътя няма.Аз така съм спал в гората.

Коментар

Тука ще ти трябва помощ от магистър фармацефт, само те могат да ти предпишат идеалната рецепта А колкото до мене аз имам горчив опит с прескачане на паднали дървета единият от които найстина горчив. Имаше паднал бор и аз го атакувах с гас в следствие на което предната гума се вирна много и когато падна след бора а задната още не беше минала един клон, на който се беше отчупила горната половина която е сравнително тънка и мека та останалата част се беше провряла между кривката и минавайки зад радиатора беше спряла на 3-4см от моето мъжко достоинство което запзих благодарение на късмета.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                  Тука ще ти трябва помощ от магистър фармацефт, само те могат да ти предпишат идеалната рецепта А колкото до мене аз имам горчив опит с прескачане на паднали дървета единият от които найстина горчив. Имаше паднал бор и аз го атакувах с гас в следствие на което предната гума се вирна много и когато падна след бора а задната още не беше минала един клон, на който се беше отчупила горната половина която е сравнително тънка и мека та останалата част се беше провряла между кривката и минавайки зад радиатора беше спряла на 3-4см от моето мъжко достоинство което запзих благодарение на късмета.
                  ЛелеСега щеше с тънък глас да говориш

Коментар

Сигурно има Пепи,ма се криятнали съм новобранец,да не ги бавя,знам ли
                    Стефо, разгледах снощи снимките докрай - ти си пич отвсякъде
                    Последно редактирано от iva_kx; 09-11-07, 11:35. Причина: Пиши на кирилица!

Коментар

Цитат:

За второто питай ADA от форума , да видиш кво му се е случило като е бил сам

...мани, мани , мани, както си бех паднал в гората (пребиване с висока скорост по първи сняг за София около 20 09 2007г. на усоино место в северен скат,след целодневно препускане с прогизнала пролетна екипировка...)та както излизам от несфяст в полегнало положение и ...абе доди големата мечка... а аз нали съм се навел ( опитвам се да стана)...а тя без да пита или да реве, даже не ме и погледна, туку си доиде от зад и,и,и,и,и,и,и,и,и,......(останолото може да го видите по "ANIMAL PLANET")
                      ...Та приказката ми беше: НЕ ТЪРСЕТЕ МЕЧКАТА САМИ , СПОДЕЛЕТЕ ТОВА УДОВОЛСТВИЕ И С ДРУГИ КОЛЕГИ, НЕ БЪДЕТЕ ЕГОИСТИ, ...то и без това пада сняг и приличаме на ШВЕЦИЯ , ТА ВСИЧКО СИ Е НОРМАЛНО...
                      Абе до тук беше лесно ...да не разказвам какво се случи когато ADA се прибра в къщи...е не го биха мно,о,о,го ...щото той и без това се беше понавехнал...на 98%...
                      ...Сега поне ми разрешеват да влизам във форума и да чета...НА СТАРИ ГОДИНИ ДА СЕ ИЗЛАГАМЕ...

1452-3856-4258-4569-1287-00125-4521-2798-21987-1278....
                      написано е шифровано за да не го разбере жена ми а иначе означава...(очакваите ме скоро и отново във Вашите редици)..............
                      ...В Русия съм,в Русия съм...

.....що бе и там карат мотори...

Коментар

Знам,че не му е тук мястото,но моля модератора да я остави.
                        Пускам перманентна обява за бартер на моят мотор за 400 кубиков с доплащане.

Малко сметки:
                        вззех го за 2600
                        венец преден и заден 100
                        филтър к&Н 70
                        иридиум свещ 49
                        нови гуми,вътрешни и външни 180
                        регистрация и технотест 350
                        верига 80
                        огледала 40
                        нов червячен механизъм и жило на километража - 190
                        нова седалка и бак на кормилото 50
                        нови бобина,високоволтов кабел и лула - 50
                        багажник 20
                        нови ръчки на спирачките и съединителя - 40
                        масло и маслен филтър френско - 40
                        накладки предни и задни - 120
                        значи ми е излезнал 4000 лева
                        Сменени са и спирачна течност и масло в предните амове.
                        Карал съм го около 400 км,след замяната на всичко това,мисля да го сменям,по простата причина че съм 110 кила и май ми трябва по мощна машинка.
                        за лъскане и труд няма да разправям,всичко е потегнато без забележки ;-)

Ако има мераклии за бартер с доплащане,нека пишат на лично !
                        Благодаря.
                        Последно редактирано от Стефан ERA; 14-12-07, 14:21.

Коментар

Здравей според мене не ти трябва тоя параход 660 наи добре земи ако можеш за синът ти DR250 а за тебе DR350 ще останеш много доволен бъди сигорен.

Коментар

Момчета,имам един въпрос.След като вече доста покарах машинката и съм много доволен,включително и зимата я покарах в снега,никога не ми направи проблем,НО! Нормален разход ли е около 6-7литра на 100 км. след вече доста резервоари я засякох ?

п.с. аз го отдавам на това,че в студеното време иска поне 15 минути да поработи за да загрее,както трябва,вече като се позатопли на 2-та минута си работи с нормални стабилни обороти и съм я карал само офроуд или в града на къси разстояния.
                            Последно редактирано от Стефан ERA; 19-03-08, 11:47.

Коментар

Момчета,имам един въпрос.След като вече доста покарах машинката и съм много доволен,включително и зимата я покарах в снега,никога не ми направи проблем,НО! Нормален разход ли е около 6-7литра на 100 км. след вече доста резервоари я засякох ?

п.с. аз го отдавам на това,че в студеното време иска поне 15 минути да поработи за да загрее,както трябва,вече като се позатопли на 2-та минута си работи с нормални стабилни обороти и съм я карал само офроуд или в града на къси разстояния.
                              Моята машинка е подобна-Yamaha XT 225-при същите условия ми гори 4-5/100.
                              0+

Коментар

Стефане дай някакви координати за връзка с теб.Аз и още няколко колеги от форума закупихме мотори от същия търговец.Сега се опитваме да ги регистриме но това се оказа ходене по мъките.Бихме искали да се консултираме с теб.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X