Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет за избор на мотор за гората.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моля за съвет за избор на мотор за гората.

От вчера вече съм с мотор,Suzuki DR 250XC DJEBEL,4 такта,250 кубика,31 к.с.,116 кг,17 л.резервоар,среден разход 3-4 на сто.6 скорости,въртящ момент 28 н.м.
    Модела е 1998 година,с електронен километраж и оборотомер,с ел.стартер,въздушно охлаждане.Двигателя мърка много приятно и още по приятно реди скоростите.Усещам го много добре,с моите сто кила,закарах го на село,на една поляна на око поне 30-35 градуса наклон,от тръгването се изправя на задна гума с мен и до горе 150 метра държи на втора без проблем,кефи ме.
    Има някой забележки,за които ще попитам за съвет.
    1.Жилото на километража,понеже е останал последен от няколко еднакви машини са го сменили с неработещо,бронята му е ОК,но явно вътре е скъсано,някой да знае в Пловдив,да правят жила,да ми го сменят.
    2.Накладките особенно предната са много зле,от къде най бързо бих ги поръчал.А също и въздушен филтър,черен е.
    3.Едната от задните степенки липсва,може ли да се намери въобще или да пригаждам квото намеря,както и металният багажник е демонтиран.
    4.Гумите не са толкова зле,но са шосейни,кажете по една добра дума,за модел и марка на таралежки да ги сменя.
    5.Задният венец е взел да се кърти по върхът на зъбите,купих нов,но този непрехвърля,мисля да го сменям,като клекне.Както и маслото е сменено с Мотул 15w40 полусинтетика.Добре ли е ?
    Ами това е,много съм доволен от работата на машинката,за моите умения е идеална засега.
    Ако някой има линк към мануал,моля да го прати,да почета,аз сега ровя из руските сайтове,основно.Намерих един линк за сервиз мануал в американски сайт за 250др 1990-1994 но незнам,дали ще ми върши работа.
    Мерси за вниманието
    [ATTACH]Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HPIM0059.jpg
Прегледи:1
Размер:137.3 КБ
ID:5039485[/ATTACH]
    Прикачени файлове
    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Честито! Да го караш със здраве и безаварийно. Ако не е тайна от къде го взе и на какви пари. Останах с впечатление, че внасят и други мотори и ще съм ти благодарен за информация, защото и аз си търся нещо такова.
      Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Мотора го взех от Севлиево,били са доста и този е останал последният,всеки е чопкал каквото си иска от него и беше доста пооглозган,без огледала,багажник,задни степенки,но ми хареса определено.Акомулатора е нов и двигателя на ухо и по карането нямам никакви забележки.Обявената цена му беше 3750 лева,ма си имаше бая косури и момчето ми го даде за 2600 лева + 50 лева за нов заден венец.Явно искаше да се отърве от старата партида,след два месеца щяло да има нов внос.Ами това е,старата машина си е на късмет,важното е че ми хареса,като поведение и е точно за мен

p.s.Това е пълен сървиз манул на SUZUKI DR250 - DR 350 1990-2000 г. http://erabg.com/motori/Clymer.rar
        Последно редактирано от Стефан ERA; 28-09-07, 08:30.

Коментар

Честито за моторчето Страхотно е

И хиляди благодарности за мануала

Коментар

Накладките особенно предната са много зле,от къде най бързо бих ги поръчал
            имам такива накладки бях пуснал обява в "разпродажби" че ги продавам..едно момче ги искаше но така и не си даде адреса да му ги пратя
            така че..можеш да ги вземеш ти

Коментар

Митков писах ти на лично за накладките.
              Имам една молба,би ли могъл някой да ми преведе цоловия размер на гумите по каталог в сантиметров.
              Предни 3х21
              Задни 4.6х18

Коментар

за твоя мотор са най добре гуми-100 /100 х18-задна
                и 80/100 или 90/90 предна..и двете ти вършат работа
                -говорим за сериозни офф роуд гуми тип "таралежки"

Коментар

Такъв размер ми излиза само това http://www.moto-zone.net/store/index...c697a940a98948 тези за задни ли са,а предните ?

Коментар

Ясно.Благодаря,да си жив и здрав !

Коментар

Честито Стефане.

Като я започна тази тема въобще не знаеше какво искаш. Голямо питане му одари. Но важното е че сам разбра какво искаш и си взе точно него!

Да ти е честита придобевката, взимай още един такъв за сина и бегом по баирите. Дано и на него да му хареса офроуда че с тия пистови мотори се изтрепа сума ти народ.

На мен ми е любопитно къде край Пловдив ще караш?

Иначе за части - магазин Мотокос - на ул. Захари Стоянов - пада се точно над бензиностанция Петрол на В. Априлов (тази бензиностанция която я разрушиха и сега я правят наново).

Има и други на ул. Волга - точно отстрани на Второ РПУ на ул. Волга се пада
                      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Аз имам всички документи за регистрация,но го закарах с буса на селото ми.с.Розовец то е последното в балкана,за каране мегдан колко искаш,а като прехвърлиш Павел Баня си в стара планина и се чудя дали въобще да го регистрирам Впрочем,трябва да мина и технотест в КАТ затова,ако някой знае какъв е срока за регистрация от закупуване и дали има такъв да каже.И още нещо се чудех,дали има временни,транзитни номера за мотори,да му изкарам един да го закарам на собствен ход в КАТ ако реша ?

Коментар

Честито и от мен, Стефане !
                          Остави тези стъпенки и багажник, за какво ти са ? Ти ще караш, няма да прекарваш арпаджик.

В Карлово Радо има китайски "таралежки", а нашия Данчо - тайвански, тъй че ако не ти се дават от веднъж пари за скъпи гуми, можеш да им се обадиш да ти пратят от по-мурджо гумите, пък после ще се оборудваш с дънлопки, ако поискаш. Магазинът на Ники поне е в Пловдив на Карловско шосе.

Ако ще се кара само на село, хич не го регистрирай !
                          И да караш бавно !
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                            И да караш бавно !
                            ох голям мерак на дърти години срааам. Благодаря Жоро за пожеланията.Гуми си поръчах на Митков, Мишелин.Накладки,гуми,маслен и въздушен филтър,верига и венец,свещ,масло и шпрей за веригата,каска и горивен филтър си взех днес.С нетърпение чакам уикенда да си ида на село,да му се израдвам в гората.
                            А за багажника,ми се иска да намеря,защото да мога да сложа поне шпрея за спукана гума,резервната верига,свеш и кво ли още не се сещам.Впрочем вие къде си държите тез консумативи

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
                              ...А за багажника,ми се иска да намеря,защото да мога да сложа поне шпрея за спукана гума,резервната верига,свеш и кво ли още не се сещам.Впрочем вие къде си държите тез консумативи
                              Най-често в къщи си ги държа
                              Ако ще ги носиш с тебе - има специални чантички за кръста или в раничка на гърба.
                              2010 CRF 250 R

Коментар

Честито
                                Направил си правилният избор,да си го караш със здраве
                                MG RACING

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X