Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 350 EXC-F Six Days 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: KTM 350 EXC-F Six Days 2012

Пирдоп е те такъв огромен мегаполис че само да си помисли човек нещо и вече всички го знаят, и като се замисла даже ще позная и марката и модела на лебедката дека го е вадила, ама нема да мислим мнооо оти си е жокер.
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Чичко Чинел ела да я пробваме "тая джаджа" като я монтираш.
      KTM 530 EXC

Коментар

Мда, отзивите за CORE EXP са повече от добри ! Аз обаче не се светкам защо след като си монтира тази "безтегловна" ръчка ти трябваше тази щуротия.Реклуза е готино нещо, но е малко като да "чукаш" с презерватив- сигурно е , ама не е както трябва..............или поне така ми се струва след над 5000км навъртяни с Реклуз.
        offroad фен
        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Най-после дойде, сега мога да си отдъхна, ще мога и аз да се включвам вече при ендуристите.
          Досега карах само виртуално, сега ще се опитам да покарам и реално...ДАНО. !!!

Ако има интерес, мога да заснема и монтажа, ей така, може пък и друг да се излъже като мен.

Коментар

Още един тунинг пристигна днес, сега скептиците ще кажат айде стига толкова, НО....той е може би най-жизненоважният.
            Оказа се, че точно този модел на КТМ 350 ЕХС 2012 ако му падне акумулатора до нула или пък пробие, паленето с манивела е НЕВЪЗМОЖНО.
            Точно така, при кросовият модел има един кондензатор под седалката и ако пориташ известно време, може и да запали.
            Моят обаче НЯМА да запали колкото и да си ритам, ще се наложи да ми дадат ток /при изхабен акумулатор/ или да сложа НОВ ако е пробил.
            Всичко това обаче ако се случи някъде високо в Рила дето няма черен път, а познайте какво ще направя...!!!!

Поради тази причина докато чакаме от КТМ да се смилят на нас и започнат да продават такъв КИТ като при кросовите мотори се налага да се спасяваме поединично.
            Решението е много лесно, дори бих казал полезно и го копирах от американчетата, купих си вместо акумулатор /които тежи с гела 1750 грама, и е САМО 3 АМПЕРА/ батерия /която тежи само 600грама и е 14 АМПЕРА при това е ВЕЧНА./

Новият акумулатор, тоест батерия освен, че е ултра лека, също така:
            - Държи заряда за повече от година без да се дозарежда.
            - Зарежда се много по-бързо от обикновения акумулатор.
            - Карбоново композитен корпус.
            - Стартовият ток за завъртане в пъти по-силен
            - И още доста неща които не мога да преведа точно.....

И най-важното, закупен от магазин в България на цена в Щатите.....да без един цент надценка.
            Можело значи, стига да искат търговците ни могат да постигат чудеса, за което им благодаря.
            Естествено закупих два, още един за моя по-голям брат в Пирдоп, че и него тегло го чака.

Размерите, но има всякакви.

Коментар

Кажи от къде да си купя и аз ??
              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
              Суперскан България www.decbg.com
              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

И аз се интересувам от батерията, ако може инфо от къде и за колко (може и на лични)
                Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Магазина е Moto MAG, телефона на управителя е 0898 775 994 - Явор.
                  Покупката става с поръчка по номер от каталога на Шорай и я изпълняват за 7-9дни.
                  Цената в Щатите е $150-160, а цената в магазина в София е 250лв.

Коментар

Чичко Чинел кога ще ги пробваме "тея екстри", по нашия край?
                    KTM 530 EXC

Коментар

Първоначално публикуван от pakito08 Преглед на мнение
                      Чичко Чинел кога ще ги пробваме "тея екстри", по нашия край?
                      Аз съм бил по вашия край, сега е ваш ред с Владо да ми гостувате, а и повод да почерпиш за новия мотор имаш.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                        Аз съм бил по вашия край, сега е ваш ред с Владо да ми гостувате, а и повод да почерпиш за новия мотор имаш.
                        Аз съм готов, ти накараи Владо!

Ще почерпя, ти не се обаждаш като идваш!
                        П.С. И ти имаш повод.
                        KTM 530 EXC

Коментар

Понеже доста колеги ме питаха, а съм забравил кои, затова искам да ви информирам, че ЕТО ТЕЗИ РЪЧКИ вече могат да се закупят и от магазин в България.
                          И за да не ме подгонят за реклама, ще ви помоля който се интересува да ми пише ЛС да му дам координати на магазина, бройките са ограничени.....!!!

Коментар

Кажи за съединителя, пробва ли го вече, какво става на практика ?
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                              Кажи за съединителя, пробва ли го вече, какво става на практика ?
                              Да, Краси, пробвах го, вече имам около 500км с него и мога да кажа, че има разлика с предишния.
                              Може би защото съм свикнал с него или защото Хондата беше по-тежка и мощна, но z-Start Pro ми харесва повече.
                              Новият Core EXP е много лек, все едно нищо не си променил, защото махаш два диска и слагаш него, няма го ефекта на по-тежкият маховик.

Не съм писал само защото искам да събера още малко впечатления и тогава да бъда по-точен, сега съм още на кантар.

Коментар

Аз пък искам да благодаря, че ме включи с ръчките за съединител и спирачка. Ако трябва да съм честен, все едно съм с друг мотор ))))
                                Иво Георгиев
                                Gworkshop

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X