Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 350 EXC-F Six Days 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: KTM 350 EXC-F Six Days 2012

Откъде купи тази стойка или подемник така да го нарека за мотора ? И някакъв телефон може ли на този Сухой да му звънна да ни прави и на Благоевградчани предниците ? Мотора ти го видях миналата година на Бобошево на закриването на мотокроса. Поздрави Чинел.

Коментар

• Re: От: KTM 350 EXC-F Six Days 2012

Първоначално публикуван от bokata Преглед на мнение
      И някакъв телефон може ли на този Сухой д
      Ако може и на мен да ми изпратиш телефона.

Коментар

Първоначално публикуван от bokata Преглед на мнение
        Откъде купи тази стойка или подемник така да го нарека за мотора ? И някакъв телефон може ли на този Сухой да му звънна да ни прави и на Благоевградчани предниците ? Мотора ти го видях миналата година на Бобошево на закриването на мотокроса. Поздрави Чинел.
        Аз си купих от КТМ още 2009 г. Не е направена много красиво и безупречно, но вече 5 години ми върши работа.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

И аз се интересувам от номера на сухой да ми обслужи предницата на Бетата.

Коментар

Пускам телефона на Владо/Сухой 0897 24 II I2 .............. I - това е единица.

Коментар

Това е страхотно полезна тема(като се изключи малко спамец тук там,не визирам шеги и закачки),изчетох я със страшен кеф и лекота-пример как да се подържа мотор от човек с възможности и желание разбира се,похвално за постовете на създалия темата,дано продължава в същия дух занапред.Аз от скоро съм с по-сериозен ендуро мотор(не чисто нов,нямам възможности,а и до момента нямах да се кача на нещо сериозно поради куп причини),но мисля да не правя компромис за нищо свързано с подръжката също.За момента единственото нещо,което е необходимо е да се отрегулира клиренса,според килограмите и височината ми и след изключително много четене по въпроса мисля да се обърна за съвет за закупуване на точните пружини за мен към Владо/Сухой и след закупуването им мотора да бъде отрегулиран от него самият.То ако е същият,Владо,за който от постовете на колеги писали за него си мисля че е мисля,че не би ми отказал интервенцията,предвид на факта че дори бегло го познавам(дано не се бъркам).Радвам се за,Chinela ,че е направил избор на мотор,който му е оптимален според вкуса и възможностите,с кеф да си го експлоатираш...

Коментар

Той бая отдавна го е сменил вече тоя мотор, има друга тема за новия.

Коментар

Видел съм и другата му тема,с поста ми съм отбелязал най-вече полезността от тази му тема,а не дали това е единствения и последен избор на човека или май си зачел 1 ред от мнението ми и колко е това отдавна да те питам,понеже аз лично не го познавам,и не съм запознат,колко толкоз пък отдавна е новата му придобивка 2-3-10 години!?По темата мисля,че няма какво повече да кажа,съжалявам за спама,просто долових провокация!

Коментар

Слагай повече точки - дъхът ми спря докато го прочета това изречение .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X