Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 350 EXC-F Six Days 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: KTM 350 EXC-F Six Days 2012

Иска ми се да видя 350-ката на Чинела в екшъна на Варна.
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Те не е ендуро ама па си е 350 така че Чичко Чинел требва да ми прости че па му мърляме темата. Понеже наближава некво маратонско ендуро тама ''Скариди и Цаца'' требве се подготвиме малко от малко, понеже Аз със сигурност ще нощувам некъде по трасето а Тея от КТМ са пропущили да ми турат фарче реших да си спретнем дискотека. Тъй изрових из гаражо едно копче ON OFF и го шибнах със замах на кормилотНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1363.jpg
Прегледи:1
Размер:121.4 КБ
ID:5497412
      Скалъпих и некви кабелчета за инсталация която помежду другото прекарах доста нежно все едно е заводската.
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1366.jpg
Размер:114.7 КБ
ID:5497413Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1367.jpg
Размер:118.3 КБ
ID:5497414Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1368.jpg
Размер:113.3 КБ
ID:5497415
      Метнах и двете Фарчета LED светлинки които бех взел за друго место ама след мноо чудене отидоха на Маторетката, хубавото е че единия е само 15W консумация че крос и тоци малко не се връзва

Име:IMG_1530.jpg
Размер:132.6 КБ
ID:5497416Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1531.jpg
Размер:152.2 КБ
ID:5497417Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1532.jpg
Размер:84.3 КБ
ID:5497418
      Даже ги направих на дълги и къси че ако му дойде мноо 30W да може да съкратим консумацията.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1536.jpg
Размер:104.7 КБ
ID:5497419Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1537.jpg
Размер:96.8 КБ
ID:5497420
      Ето как свети и то през деня на дневна светлина доста по добре от ксенона къде слагах преди ама там е голема консумацията и реших изобщо да не си правим ташациНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1543.jpg
Размер:120.4 КБ
ID:5497421Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1545.jpg
Размер:83.1 КБ
ID:5497422
      А бе общо взето разсейва равномерно светлината почти навсякъде и не бие на точка некъде на баба си като ксенона.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Бря, че готино ! От къде си набави осветителните тела ?

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
          От къде си набави осветителните тела ?
          Имам два от "Беларус" почти същите са.Да ти ги пращам утре ????

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
            Бря, че готино ! От къде си набави осветителните тела ?
            Човека който ги продава е от форума мисля че беше "Русев" ето линк към сайта му
            http://2r-bg.com/front/details.php?pid=1303
            Последно редактирано от Tpunep; 28-06-13, 20:24.

Коментар

Страшен е станал. Бравос. Нямаше ли да са по защитени фаровете под кормилото, от двете страни на предната маска.
              Сори ама така малко ми прилича на WALL-E

Име:63.jpg
Размер:52.0 КБ
ID:5497562
              Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Мене па на Johny 5 - Six Days Еdition

Име:4475104368_5045851db0_o.jpg
Размер:100.4 КБ
ID:5497638
                Убаво си е е Паце, ич ги не слушай.

Коментар

Доколкото разбрах, днес тези фарове са "изпили" тока и на мотора, и на моториста........

Коментар

Дай повече инфо, де

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                      Доколкото разбрах, днес тези фарове са "изпили" тока и на мотора, и на моториста........
                      A бех без фарове, матора даже не е врел почти, само един път, но затова пък Язе не спрех.... изтекоха ми водите от всекъде, но пък чувам че новите цвайки 2014 били мноо капризни откъм допълнителен хардуер, постянно изписвало на компа (ЕRROR) WRONG DRIVER FROM DUPNICA, много неприятен вирус като цяло най-лесно се деинсталирал над Пирдоп.

п.п. Ще присъствам!!!! Лично.
                      Последно редактирано от Tpunep; 29-06-13, 19:59.

Коментар

Аз бих се опитал да ги зад табелата за номера, като изрежа отвори в нея.

Иначе много яко изглежда че свети. Като те видя да цепиш мрака в дън горите тилилейски ще ми бъдеш пътеводна светлина.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ъ-ъъ, става на въпрос само за едно каране по нощите, повече надали и ще се слагат ама за сега май и това ще отпадне.
                          Май се уредих с ендурак петстинарка, та затама имам ксенон и голема туба за тунджа, и извращенията с кросчето май ще приключат освем едно вентилаторче къде съм му поръчал от отдавна.

Коментар

Трипер участва ли в "Скаридите" ? с какво, ако е бил кроса как се разбрахте за 250км или разтурихте седенката
                            Който оцелее ще закусва!

Коментар

Първоначално публикуван от БИЖО БИЖЕВ Преглед на мнение
                              Трипер участва ли в "Скаридите" ? с какво, ако е бил кроса как се разбрахте за 250км или разтурихте седенката
                              Явно ближе рани и го боли... пръстите.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от БИЖО БИЖЕВ Преглед на мнение
                                Бижо избутах го некак си до морето ама и километрите беха малко повечко та иначе кросчето издържа за разлика от мене, не се оплаквам ама нещо немам деян за в двете посоки, 700км. е просто размазващо за два дена, другото Генчев го е казал мноо точно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X