Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 350 EXC-F Six Days 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: KTM 350 EXC-F Six Days 2012

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
    Мотора ми вече е на 53 моточаса, и не, нищо не съм сменял по двигателя, освен масло и филтри.
    Днес монтирах новия контрол за газта със средния охлюв, ще тествам и ще реша, дали да го оставя или да мина на следващият.

Сега само за теб ще издам една тайна, ей тая джаджа вече пътува към мен, най-късно понеделник трябва да е тук.
    Е, сега вече хептен съсипа мотора...READY TO CRAWL !!!
    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
    KTM 350 SX 2011

Коментар

Ako му беше турил един Хънсън щех да му се изкефя яко или поне в краен вариант слип-он, ама Реклуиз!!! Ама то сеирджиите сме бая все пак си го правиш за тебе да ти е сгоден.
      п.п.Тоя реклуиз некакав нов чешит май ще да е.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

...ей тая джаджа вече пътува към мен...
        Ръчка за съединителя; финансова криза; мислех си, че всичко това ще запази мотора ти истински...

Но важно ти да му се кефиш!

Коментар

А ще си монтираш ли привода за задната на мястото на съединителя?

Какво прави този съединител, ако ти изгасне двигателя при изкачване?
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
            Ako му беше турил един Хънсън щех да му се изкефя яко или поне в краен вариант слип-он, ама Реклуиз!!! Ама то сеирджиите сме бая все пак си го правиш за тебе да ти е сгоден.
            п.п.Тоя реклуиз некакав нов чешит май ще да е.
            Амиии, нов, стар, стар, прекопиран от Revloc ама кой си признава
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение

Не, няма да се монтира, с този съединител двигателя почти не гасне!!!
              Чинела ще монтира нов модел ръчна спирачка, която още се разработва за него в КТМ.
              мразя да карам в гората!

Коментар

Първоначално публикуван от mishobg Преглед на мнение
                Не, няма да се монтира, с този съединител двигателя почти не гасне!!!
                Чинела ще монтира нов модел ръчна спирачка, която още се разработва за него в КТМ.
                Да, миа логика да не гасне, най-вече защото инжециона гарантира ниските обороти на двг, дори и при товар и при правилна настройка ще гасне само от липса на гориво.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
                  Е, сега вече хептен съсипа мотора...READY TO CRAWL !!!
                  Би ли се обосновал защо мислиш така, все пак това е публичен форум и ще е важно за други колеги да не повтарят "грешките" ми.!!!

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
                  Ръчка за съединителя; финансова криза; мислех си, че всичко това ще запази мотора ти истински...

Но важно ти да му се кефиш!
                  Жоро, и теб ще помоля да се обосновеш, какво монтирано и направено по мотора до момента го прави НЕистински.
                  Само не започвай със съединителя, НЕГО ще ГО ИМА, ще си РАБОТИ КАКТО И СЕГА НА 100%.

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение

Не, няма да монтирам такъв кит, аз все пак имам почти четири годишен опит с такъв съединител и не смятам, че ми е необходим.
                  За гасненето вече почти сте го изяснили, нека припомня, че проблем се появява когато се ползва за ХИЛ клайминг, там ако не достигне мощност, или райдъра е нескопосан /като мен/, да тогава е проблем и то голям.
                  ОБАЧЕ....аз никога не карам, и не смятам да карам хил клайминг. Пък и при нас в рила НЯМА.
                  Този съединител освен, че пази двигателя, скоростите и самият съединител като цяло, също така ПОМАГА при хард терени доближаващи се до траял.
                  Ето това карам и харесвам, дори и да угасне на такава пътека, проблема е НУЛЕВ.

Нека ви припомня, че миналата година този съединител беше на стълбичката /3-то/ на Ерзберг родео.

Коментар

Би ли се обосновал защо мислиш така, все пак това е публичен форум и ще е важно за други колеги да не повтарят "грешките" ми.!!!

Жоро, и теб ще помоля да се обосновеш, какво монтирано и направено по мотора до момента го прави НЕистински.
                    Само не започвай със съединителя, НЕГО ще ГО ИМА, ще си РАБОТИ КАКТО И СЕГА НА 100%.
                    Знаеш, че визирам само Руклуза.

Няма да се обосновавам, защото моето мнение е субективно - не ме кефи автоматичния съединител, но това нищо не значи - всеки трябва сам да опита, за да си изгради мнение.
                    Не казвам, че няма предимства, има... Но аз чакам да дойдат тунинг ръчките и мисля, че с тях си решавам проблема с полусъединителя... за моя тип каране.

И понеже може би си се засегнал, в заключение да кажа, че в предишното ми мнение имаше и нотка шега, ей така за разведряване на обстановката.
                    Моторът ти е перфектен и ти пожелавам много да му се кефиш и не спирай да правиш това, което ти пълни душата

Коментар

Да вкарам и малко фън в темата, ще постна няколко снимки на баткото на моя мотор.
                      Кой ще познае как е излязъл, тия дето са го дърпали с лебедка да си траят.
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0004.jpg
Прегледи:1
Размер:141.3 КБ
ID:5362358

Име:Photo-0005.jpg
Размер:222.2 КБ
ID:5362359

Име:Photo-0006.jpg
Размер:116.5 КБ
ID:5362360

Име:Photo-0007.jpg
Размер:166.9 КБ
ID:5362361

Име:Photo-0008.jpg
Размер:137.3 КБ
ID:5362362

Коментар

Ванка новия Реклуз, който си поръчал CORE EXP ли е?
                        Доколкото четох въпросния CORE EXP може да се настройва и да се държи като нормален съединител (+ екстрите на автоматичния). Като имаш време драсни някой ред, за новата джаджа.
                        Стария на Хондата z-Start ли беше? Живот и здраве ще чакаме съпоставка между двата.
                        Поздрави
                        Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Първоначално публикуван от 4ef4o Преглед на мнение
                          Ванка новия Реклуз, който си поръчал CORE EXP ли е?
                          Доколкото четох въпросния CORE EXP може да се настройва и да се държи като нормален съединител (+ екстрите на автоматичния). Като имаш време драсни някой ред, за новата джаджа.
                          Стария на Хондата z-Start ли беше? Живот и здраве ще чакаме съпоставка между двата.
                          Поздрави
                          Абсолютно, точно така е както си го описал. Новият е CORE EXP 2.0, a старият беше z-Start PRO.!!!
                          По мненията които чета в КТМ-талк форума, останах с впечатлението, че разликата е голяма в полза на CORE EXP 2.0.
                          Но каква е и дали е така, се надявам да разбера по великденските празници.

Коментар

Допреди 5 минути си мислех, че ще закуся едно хубаво, вече си мисля как да не върна вечерята. Борбата и смрадта са били големи. Поздрави
                            09 YZ290F Athena BB

Коментар

1. Ванка, какво обидно виждаш в "READY TO CRAWL !!!"
                              2. Така както е тръгнало, с кой ще караш...Ти ще си се качиш "горе", ний ще си се мъчим долу...Не е честно!
                              3. Какво удоволствие намираш в това ние да се "пОтим", а ти - не.

...Абе човек, давай докрай и го продавай, че к'ъв кеф...Спокойно може и на компа да си караш мотор, горе-долу тъй ще да е, с кафенце в ръка и "каката" в скута.
                              Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                              KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение

...Абе човек, давай докрай и го продавай, че к'ъв кеф..
                                ЧАКАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X