Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Водоструйка за мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Водоструйка за мотор

Ползваме Budget BHR 114 от три години, а колко напън е видяла само .....веднъж, бяхме забравили да я изключим от копчето след като михме моторите и излязохме някъде, налягането и пада, тя се включила сама и така .. два часа бръмчене докато се прибрахме!
    Преди нея имахме Керхер К 2.01, която се счупи /помпата/ на четвъртото миене. И по закона на Мърфи, гаранционната карта някъде изчезна и не успяхме да я върнем. В оторизиран сервиз казаха, че помпата струва 120лв, /водоструйката 130лв/ и така замина в коша - само шланга си остана.
    Gas Gas ec 250

Коментар

Budget е търговска марка на практикер идеално съотношение цена качество.Не може да се очаква много но за толкова пари получаваш максимума.
      Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

И аз чувам не лоши мнения за Budget като цяло и че не са толкова лоши, дори по-добри от 2но по-скъпи модели на керхер пълни с пластмаса.
        Моята BHR 1500 я тествах и прави предостатъчно налягане за миене на мотор, много по-силна от евтините керхери, маркуча е дълъг , мисля 5м, има макара за навиване на кабела, не е шумна, 2 години гаранция. Надявам се на безпроблемна работа в бъдеще
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
          Някой има ли наблюдения от такава. Още е нова, и ако не е стока да се отървам от нея ?!?!
          Краси,на скоро направихме на едно момче подарък като взехме точно такъв Будгет от практикер.Вече 1 месец си мие колата и за сега няма никакви оплаквания.Пък и все пак е с 2 години гаранция.
          Симеон Симеонов - 0878666200
          Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
          Suzuki - A way of life

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
            В такава мафра забравих алуминиева игличка за карбуратор на скутер . На сутринта беше останало само гуменото конусче и телчето отдолу.
            Oбезмаслителя е концентрат и трябва да се разреди 1/3 или 1/4(обезм./вода)иначе лошо!

Коментар

Аз преди месец си взех Керхер от Баумакс за 95лв. (120 бара)
              Да си призная бях доста скептичен, но се представя отлично. Малко безконтактно и мотора свети. Лека, малка разкош. Ако не се лъжа е с 2 години гараниция
              Преди ползвах Кархер 432M (ако не се лъжа) но ми обявиха 400 лв за ремонт.Пак малка но тежеше зверски.
              Имах BOCH от малките (пак около 120бара беше) скапва се 5 пъти докато беше гаранционна. Лека и малка ама калпава.
              Имах и Budget секънд хенд ама и той не доживя много. Лека и малка, за качество не мога да кажа, защото не знам преди мен как беше експлоатирана.
              Лично мое мнение е, че водостуйката НЕ трябва да е много мощна защото набива вода през семеринги, криви ламели на радиатори, навдига лепенки и т.н.
              Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Да, обаче внимавайте с безконтактното.....то също яде семеринги, гумички по спирачните апарати и какво ли не още.
                За мен повече вреди отколкото помага този химикал, само с вода махате калта или прахта и това е предостатъчно.

Коментар

Най-добре е с някакъв съвременен препарат с нано частици. Не е активен към гумените и металните части и разтваря всякаква мизерия.
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                    Най-добре е с някакъв съвременен препарат с нано частици. Не е активен към гумените и металните части и разтваря всякаква мизерия.
                    http://www.repsoloil.bg/bg/producti/...er-polish.html
                    KTM Fen

Коментар

Здравейте,

изчетох доста неща и не мога да си съставя мнение. Искам някаква водоструйка да си взема.... но просто съм объркан... бюджета ми е около 200 лв.

четох, че имало в баумакс някакви читави ... Нилфикс ... вътре било всичко метално???

дайте някакъв съвет.
                      [Metal Mulisha]
                      KTM: Ready to Race

Коментар

Нилфиск би трябвало да е марката, освен ако не е някакво менте. Моята е такава, ама я пазарувах от Англия и я избрах именно, защото пишеше, че е с алуминиева помпа.

Коментар

Само от метал, пластмасовите не карат по много при по честа употреба. Аз смених няколко Керхер и накрая си взех Бош. Засега работи без проблеми.
                          EXC TPI 2019

Коментар

точно така, нилфиск (мисля че е Датска марка?) Днес ще по обиколя Баумакс и практикер в София.
                            Мисля да не е керхер ... а или нилфиск или бош...нещо от сорта.
                            [Metal Mulisha]

Коментар

на който не му се ходо до практикер, малко фоторепортаж ;D
                              така значи керхерите ги отминах, защото там читавите започват от 700+ лв (поне така съм добил представа от форумите)... отидох направо при щанда за бедняци
                              Замислям се за Bosch Aquatak 100 Plus - 330 L /h метална помпа 1300 вата, 100 бара
                              На другите Скил, бъджет и блек енд декър не пише какви са помпите или аз не видях, защото най се загледах по бошовете ...
                              На бошовете пише произход - Унгария ... но всички са произведени в китай ... всички са 2 год. гаранция

Интересно после отидох в лидл и открих за 99 лв PARKSIDE водоструйка. С три приставки май беше.
                              Доста впечатляващи параметри. Пак 100 бара. 1450 вата, 340 л /ч ... (мисля че беше)
                              За помпата не пишеше каква е, но мисля че е метална, 3 год. гаранция повече от бошове и т.н..... ...
                              http://www.lidl.de/de/Reinigungsgera...ger-PHD-100-B2

та колеги, какво ще ме посъветвате????

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo0031.jpg
Прегледи:1
Размер:48.3 КБ
ID:5402409Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo0040.jpg
Размер:65.2 КБ
ID:5402418Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo0039.jpg
Размер:56.3 КБ
ID:5402417Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo0038.jpg
Размер:67.8 КБ
ID:5402416Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo0037.jpg
Размер:73.3 КБ
ID:5402415Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo0036.jpg
Размер:63.8 КБ
ID:5402414Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo0035.jpg
Размер:63.5 КБ
ID:5402413Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo0034.jpg
Размер:60.7 КБ
ID:5402412Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo0033.jpg
Размер:51.2 КБ
ID:5402411Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo0032.jpg
Размер:47.3 КБ
ID:5402410Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo0029.jpg
Размер:68.2 КБ
ID:5402407Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo0030.jpg
Размер:66.2 КБ
ID:5402408Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo0041.jpg
Размер:85.1 КБ
ID:5402419
                              Последно редактирано от sysmx; 22-08-12, 14:20.
                              [Metal Mulisha]

Коментар

Абе, колко и да е смешно и невероятно, в Лидл продават читави неща. Пробвай да им звъннеш и да разпиташ на телефона за връзки с клиенти. Най-вероятно ще останеш приятно изненадан.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X