Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Водоструйка за мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Водоструйка за мотор

Да не си помислите ,че не съм го пробвал многократно просто нищо не засмуква.
    Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

Днес разглобих водоструиката да открия проблема проблем не открих но разбих мит.Прецених,че техническите ми познания не са на необходимото ниво и сведох ремонта до наблюдение.
      Разбития мит е , че се оказа прословутата пластмасова помпа всъщност е метална и дори са си направили труда да сложат турбинка за охлаждане .Загадката защо не засмуква препарат се оказа неразрешена.

Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

Сега ще ви поясня,накратко-проблем в водоструйката няма............Всичко зависи от маркуча и накрайниците му,(ако са сменяеми, най вероятно),те по принцип са два-единия е тип въртяща дюза,а другия метла,и, ако на метлата накрайника отпред се завърта има две положения едното си пръска на метла, а другото просто освобождава налягането и пак пръска като метла,но слабо, ако е така ще смуче,ако не е така,тогава просто се сваля накрайника и пак пръска като метла ,но слабо, и се пръска без него (само с пистолета без накрайник),е тогава,ще видиш че ще проработии ще засмуче през малкото маркуче и успех.....
        Научих,че колкото и да знаеш,все още има какво ново да научиш!

Коментар

Тичам дано се окаже толкова просто!!!!

Коментар

Нищо не се получи и този път утре си купувам ето този инструмент с който ще си нанасям препарата.

Коментар

Първоначално публикуван от Радо Преглед на мнение
              Нищо не се получи и този път утре си купувам ето този инструмент с който ще си нанасям препарата.

Колега този вид инструмент не е изобщо сполочлив аз имам същия и се развали много бързо , по добре вземи едно шише и му продупчи капачката повече ще издържи.
              Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

Коментар

Купих си доста по скъп вариант направих адска смес от обезмаслител течен прах за пране и прословутия турски Тест общо 2.5 литра.Мотора бе напръскан еднократно с пулверизатора след което измит само с маркуч и градински пистолет.Резултата е повече от очакванията ми водоструиката отива в заслужена почивка.

Коментар

Радо ебаси и миенето то ти излиза с тия препарати над 5 кинта.Са да те отворим на препарати знаеш каква ми е работата и съм най-доволен от бг. препарата МАГИЯ .Знам че звучи смешно но се произвежда в близост до сф. и има 5л. туби на цена около 10 лева.Опитай от него и забравяш за други препарати.Ако се заинтересуваш звънни един телефон да ти кажа от къде да си го вземеш.

пп. А относно водоструйката махаш отпред приставката спираш тока и после само от налягането на водата трее да засмуче препарат.За тези гяволий трябва поне 5 кифтета да почерпиш.
                  Последно редактирано от BATKO PEPI WR; 16-04-12, 22:28. Причина: допълнение
                  0878424143
                  0887424150

Коментар

Обезмаслителят е силно агресивен към алуминиевите елементи . Предозиран оставя за винаги много грозни бели петна(след като изсъхне мотора).

Коментар

Има обезмаслител(МА FRA)който щади алумина,обаче е скъп!

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                        Обезмаслителят е силно агресивен към алуминиевите елементи . Предозиран оставя за винаги много грозни бели петна(след като изсъхне мотора).
                        Това е така! След като се получи това, минавам с домакинска полир паста за съдове и се получава доста успешно!
                        Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
                          Радо ебаси и миенето то ти излиза с тия препарати над 5 кинта.Са да те отворим на препарати знаеш каква ми е работата и съм най-доволен от бг. препарата МАГИЯ .Знам че звучи смешно но се произвежда в близост до сф. и има 5л. туби на цена около 10 лева.Опитай от него и забравяш за други препарати.Ако се заинтересуваш звънни един телефон да ти кажа от къде да си го вземеш.

пп. А относно водоструйката махаш отпред приставката спираш тока и после само от налягането на водата трее да засмуче препарат.За тези гяволий трябва поне 5 кифтета да почерпиш.
                          Брат като се замисля адската смес струва 6 лв 2.5литра я да сметна по 100 грама на миене ехеееее 25 пъти другата година по това време ще ми кажеш за препарата МАГИЯ.
                          Иначе кифтетата не се губят нали знаеш за теб няма лабаво.

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                            Абсолютно вярно повечето обезмаслители са на киселинна основа аз май съм уцелил марката А1 се зове български.

Коментар

Първоначално публикуван от valiokoev Преглед на мнение
                              Има обезмаслител(МА FRA)който щади алумина,обаче е скъп!
                              В такава мафра забравих алуминиева игличка за карбуратор на скутер . На сутринта беше останало само гуменото конусче и телчето отдолу.

Коментар

Купих си на промоция от практикер Budget BHR 1500, 120 бара, на промоция за 100 лв.
                                Някой има ли наблюдения от такава. Още е нова, и ако не е стока да се отървам от нея ?!?!
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X