Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Водоструйка за мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Водоструйка за мотор

Имах BOSCH изобщо не съм доволен, но май от този нисък ценови клас няма кой знае какво да се очаква.
    Вземай тази с най-голяма гаранция и така. Няколко поста по-нагоре съм описал моята история с водоструйките.
    За сега Керхера от Баумакс за 100 лв продължава да си върши работата перфектно. Ползвам я предимно да си мия мотора.
    Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Май е много по-добре някаква по-неизвестна марка за 100-130 лв, отколкото надутите цени на керхер и подобни с ниско качество.
      Има доста читави в този ценови клас с метални помпи и по голяма мощност, по 120-130 бара, а не като керхерчето 100 , дето трудно отмива калта и го обикаляш 1 час.
      Пък и по закона за защита на потребителя всяка стока за физически лица трябва да е с 2 години гаранция. Така че рискуваш с някаква що годе добра, Budget или подобни, миеш на поразия 2 години за 100 лв и ако изкара повече си щастлив. Ако не пак 100 лв за още 2 години
      За Бош ниския клас и аз чувам само негативни мнения, за да е хубава поне 300 лв че и повече !
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз от 2007 година ползвам един Budget и още работи без нито един проблем.Мие минимум по два мотора два пъти седмично,когато може да се кара.Очаквах че ще издаде багажа много по-рано.БОШ не мисля,че е удачният вариант.Приятел има такава,струва ми се слаба,и за две години ползване два сервиза направи.Следващата обаче,ще е скъп LAVOR.Такава взех за 900 лв.С нея се мият багерите и бусовете във фирмата и трета година нищо не и е пипано.

Коментар

Забрави за Бош, Блек енд Декер и Керхер. Подкрепям по-горните мнения за Budget-а, защото от три години ползваме такава и още работи ...., а преди нея Керхер на 5-6 ползвания, сдаде багажа.....
          Gas Gas ec 250

Коментар

Аз пък от Бош съм доволен. Както казах по напред само Керхер съм ползвал и не караха по много, винаги се пукаха някъде. От както съм взел боша нямам проблеми, наставих си старите маркучи и сега само си обикалям и си мия колата. При мен употребата се свежда до измиването на 3-ри автомобила и два мотоциклета в седмицата задължително.
            EXC TPI 2019

Коментар

Здравейте,

благодаря за споделените мнения. Обиколих днес и Бриколаж. Там има същите бош-ове като в практикер на същите цени. Има и една дето я няма в практикер Bosch Go или нещо подобно ... Другата марка която се продава в Бриколаж е RAIDER?? Общо взето засега не мога да преценя какво да взема...

Както и да е ... утре ще гледам в магазин на Stihl някви... пък да видим. Похвалиха ми ги.

Утре ще пиша.
              [Metal Mulisha]
              KTM: Ready to Race

Коментар

Привет, интересувам се мога ли да ползвам водоструйка с 20л бидон? т.е. да не е от чешмата. В някои мнения се прокрадват идеи че може но няма сигурни сведения

Коментар

Първоначално публикуван от dexter_lab Преглед на мнение
                  Привет, интересувам се мога ли да ползвам водоструйка с 20л бидон? т.е. да не е от чешмата. В някои мнения се прокрадват идеи че може но няма сигурни сведения
                  Може със сигурност, но с тези 20л. какво ще измиеш? По-добре да е по-голям съд, 100-200л.
                  Силата е нищо без контрол.

Коментар

мисля мотора да си мия може да са 2х20, на платените автомивки за 2 мин съм готов. А и прозорците на дома да замивам

Коментар

Взех си Stihl re 108

Супер машинка! Граничи с професионалната.
                      Направо съм впечатлен. Никва кал, не може да и се опъне.

Препоръчвам.
                      [Metal Mulisha]
                      KTM: Ready to Race

Коментар

АЗ съм Bosch ето тази http://www.onlinemashini.bg/vodostru...quatak-10/1029 много съм доволен около 2 години я ползвам досега не е трепнала , 3/4 пъти съм мил немски комбайн без спирка нищо и няма много здрава, има си автоматични степени в зависимост колко вода и тече за да не изгори 100 бара е , но доста добре се представя , вкъщи всичките килими си ги пера с нея без да търкам дори.. Няма да съжалявате ако си я вземете.
                        Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

На моята й се спука пистолета точно на сглобката и в момента водоструйката ми е неизползваема, а иначе си работи отлично. Марката й е "Parkside" не е от известните. Лепих с лепило-маджун и пак се спука. Някакви идеи ?
                          Поздрави!
                          Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
                            На моята й се спука пистолета точно на сглобката и в момента водоструйката ми е неизползваема, а иначе си работи отлично. Марката й е "Parkside" не е от известните. Лепих с лепило-маджун и пак се спука. Някакви идеи ?
                            Поздрави!
                            Защо не потърсиш от някъде цял пистолет, накрайниците долу на водоструйка почти са еднакви с другите.. Защо не попиташ колегите от по-горните отговори на който са се счупили дали случайно не пазят пистолета. УСПЕХ !
                            Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
                              Някакви идеи ?
                              Пробвай с Поксипол.
                              2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
                              2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
                              2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Ето за какво става дума:
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG01919-20120827-2108.jpg
Прегледи:1
Размер:91.3 КБ
ID:5405166
                                Не вярвах, че ще се спука и след лепенето с това лепило, но явно налягането е много голямо и не издържа. Варианти други не знам, освен нов пистолет, който струва колкото половината водоструйка...
                                Последно редактирано от speedrifter; 08-09-12, 21:03.
                                Yamaha WR 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X