Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Водоструйка за мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Водоструйка за мотор

Първоначално публикуван от z3f1r40 Преглед на мнение
    + на Bosch
    Ее.. маркова е

Да не останеш с погрешно впечатление, но Кarcher-a е не по-малко маркова от BOSCH, все пак се занимават с подобни машини от 1940г. а и са тясно специализирани, за разлика от BOSCH, които произвеждат от пиле-мляко, преди поне в автомобилния сектор имаха някакво име, но в последните години качеството на продуктите им за вторично вграждане са под всякаква критика (филтри, свещи, ремъци и т.н.)
    Per aspera ad astra.

Коментар

Здравейте, вече и на мене ми се налага да купя водоструйка... Та спрял съм се на 2 модела: Karcher K2.14 (140лв) и Bosch Aquatak 10 (150лв).
      Сега веднага ще кажите ама вземи боша, но аз стигнах до следните изводи...

+ на Kärcher-a
      Повече Л/ч. (340 с/у 300 на боша);
      Допълнителен турбо Накрайник който дава +50% повече но какво ?!?? (аз мисля че разпръскване на струята, поне на картинката беше нарисувано така)
      Може да черпи от туба или нещо друго, да не е свързана към водоизточник;
      Малко по-ниската и цена.

+ на Bosch
      Метална помпа, което ще рече по-дълъг житов (абе аз ще я ползвам 20-30 пъти в годината но все пак )
      Ее.. маркова е

И така кое ще препоръчате, аз пак изпадам в дилема, защото удобството да си черпиш от една туба вода е голямо, но пък дали ще може нормално да го захрани (доста е тънък маркуча), както и двете преставки на Kärcher-а, но пък Bosch-а вероятно ще изкара повече... Е кое да избера и евентуално може ли Bosch-а да се преработи да черпи вода от туба примерно Или бидон може би Защото всеки път трябва да упъваш маркуч до нея и ток и ... друго си е само точец набързо
      Чакам предложения
      Колега не се заблуждавай нито Боша е бош нито Керхера е Керхер Нов Керхер за 150 лв е като нов Мерцедес за 3000лв!! Тази серия на Керхер е хоби серия не подлежи на ремонт и при евентоален проблем се заменя с нова наистина можеш да видиш работеща пароструйка Керхер на 30год,че и на повече но едва ли е от тези пластмасовите така,че всичко е късмет ако ти изкарат година две пак са им много това са 20-30 часа работа което за мен е много за тези машини ако ме питаш мен купи керхера и събери пари за истинска хоби водоструйка цените бяха около 700лв от там започват истинските.А Бош при водуструйките като име не същтествува.
      Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
      Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
        Да не останеш с погрешно впечатление, но Кarcher-a е не по-малко маркова от BOSCH, все пак се занимават с подобни машини от 1940г. а и са тясно специализирани, за разлика от BOSCH, които произвеждат от пиле-мляко, преди поне в автомобилния сектор имаха някакво име, но в последните години качеството на продуктите им за вторично вграждане са под всякаква критика (филтри, свещи, ремъци и т.н.)
        Що тия за първоначално вграждане да не би да са по различни на Ауди по-новите дизели горивната уредба е Бош ама Въздухомера се сетиха и от отдавна е Хитачи.Света на автомобилите щеше да е доста по-безпроблемен ако не съществуваха фирми като: Бош,Валео Магнет Марели,Лукас итн.Нека някой ми покаже Японска кола над 20 год с електричеси проблем или неработещи степени на парното или чистачки или незареждащ алтернатор който винаги е Митсубиши или Нипон денсо?

Sofrace Offroad Team

Коментар

Добре да не изпадаме в спор, аз 700лв за водоструйка никога няма да дам на този етап... Извинявайте ама АТВ-то което ще мия струва два пъти по 700 за кфо говорим... Мене и 100лв ми се свидят но както и да е Тогава поне кажете намират ли се нови помпи за Керхера и ако да на каква цена ?!?? А и те са с 2 години гаранция, нека изкара толкова па къде не съм ги дал 150лв... Просто мисълта ми беше кое да избера боша или Керхера ??

Коментар

Керхера е добра марка но евтините модели са пълен боклук. Единствената причина която би ме накарала да си купя керхер от 100-тина лева е да я скъсам от бачкане всеки ден и като здаде багажа след няколко месеца да ми я заменят с нова (ако признаят гаранцията )

Ако си вземеш една от 300-400 ще изкара колкото 10 от 100 и освен това ще имаш истинска водоструйка която мие а не такава която неможе да свали калта и миеш по 1 час вместу по 20-30 мин.
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Бих ти препоръчал бош акватак 100. Малко по-скъпа е, но има 4 накрайника + аксесоари. С ротодюзата силата на водата се увеличава много и миенето отнема много по-малко време и средства. Не остават стикери, че и боя сваля

Маркучето на керхера май е за препарат, а не за вода.

Под секрет: в Керхер продавача ми каза да не си купувам жълта водоструйка от под 1200 лв. И не си купих

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                Бих ти препоръчал бош акватак 100. Малко по-скъпа е, но има 4 накрайника + аксесоари. С ротодюзата силата на водата се увеличава много и миенето отнема много по-малко време и средства. Не остават стикери, че и боя сваля

Маркучето на керхера май е за препарат, а не за вода.

Под секрет: в Керхер продавача ми каза да не си купувам жълта водоструйка от под 1200 лв. И не си купих
                Абе повече от 150лв няма да дам... А маркучето си е точно за черпене на вода, имаше картинка (хубаво че кутиите са им там, иначе нито продавач, нито етикет на който да пише нещо различно от цената)... И кехера има такава дюза която уш увеличава мощността с 50% но колко е вярно... Не знам като ида в магазина вече ще броя онче-бонче и ще избера, то се е видяло че Вие само скъпотии ще ми препотъчате

Коментар

имам керхер от най-евтините -140лв и съм много доволен- мия уазката и другите ми 2 коли, а вече и две тротинетки има два накрайника, единия е с завъртане на водата, доста е мощен, а и да си призная не съм очаквал да е толкова мощна самата водоструйка

Коментар

И аз имам такава с 2-накраиника пак Керхер много е добра свалям калта и мотора лъсва за 10 мин. Имам я вече година и половина без проблеми е и е много добра

Коментар

Да ама аз отидох и взех Боша... Еми това е вече съм оборудван, на следващото каляне ще споделя как мие И ако някой е виждал допълнителни накрайници (дюзи) като втората турбо-то на керхера да сподели

Коментар

Да ама аз отидох и взех Боша... Еми това е вече съм оборудван, на следващото каляне ще споделя как мие И ако някой е виждал допълнителни накрайници (дюзи) като втората турбо-то на керхера да сподели
                        Честито със здраве да я ползваш но ти имал ли си друга водуструйка та като споделяш как мие новата да знаем колко си обективен?

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
                          Честито със здраве да я ползваш но ти имал ли си друга водуструйка та като споделяш как мие новата да знаем колко си обективен?
                          Нямал съм, мил съм с водоструйка на автомивка но само 1 миене... Интересното беше че продавачката (която този път дойде неучаквано и доста ги разбираше ) каза че нищо че е с метална глава пак да не се мие повече от 30 минути без да се остави да си почине... Трябва и упътването да и прочета, но според мен ще върши работа

Коментар

Нямал съм, мил съм с водоструйка на автомивка но само 1 миене... Интересното беше че продавачката (която този път дойде неучаквано и доста ги разбираше ) каза че нищо че е с метална глава пак да не се мие повече от 30 минути без да се остави да си почине... Трябва и упътването да и прочета, но според мен ще върши работа
                            Всички които ползват водоструйки и пароструйки трябва да си монтират и филтър за входящата вода той трябва да бъде с пропусквателна способност 50-100 микрона иначе помпата може да замине бързо не от това,че машината ти е боклук а от това,че във водата има много боклуци.

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
                              имам керхер от най-евтините -140лв и .....
                              Вкъщи имам и аз такава...повече от година ми е и си е ОК! Какво като не подлежи на ремонт, ако изкара още толкова ще си е избила парите ехеееее Мотора се мие седмично по 3-4 пъти....смятай по 2-4 лева на миене в мивка.....

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                                Какво като не подлежи на ремонт...
                                Той ремонта е хем скъп,хем некачествен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X