Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Водоструйка за мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Водоструйка за мотор

Абе не ви знам, ама да дам 1000 лв. за водоструйка/пароструйка, чесно казано не виждам смисъл.Все пак няма да отварям автомивка.Един мой приятел има Black&Decker вече 3та година нищо и няма.Мил съм с нея добре чисти в сравнение с един Бош на един друг приятел.Но в крайна сметка всеки сам си преценява.

Коментар

Видях една тема за Black&Deker PW1700, но в нея няма нищо конкретно за модела. Гледам ги в Метро по 200 лева на промоция, дали си заслужават? С "пластмасовите" или "металните" мотори са?
      2015 KTM EXC 450 six days Argentina
      Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
        Видях една тема за Black&Deker PW1700, но в нея няма нищо конкретно за модела. Гледам ги в Метро по 200 лева на промоция, дали си заслужават? С "пластмасовите" или "металните" мотори са?
        Е ел.двигателя е метален но помпения елемент е пластмасов както и всичко останало и не е лошо,че е пластмасова но е от тая пластмаса като за 200лв но за любителска употреба става но за всичко останало си има точно име което в света на тези машини хората които се занимават с тих използват а то е Пикаеща Крава.
        Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
        Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

А какво мислите за тази водоструйка,цената ми изглежда прелична,и може и да е добра,само марката не съм я чувал ? http://eftini.com/index.php?main_pag...f901c26a431057

Коментар

Първоначално публикуван от MoniRacing Преглед на мнение
            А какво мислите за тази водоструйка,цената ми изглежда прелична,и може и да е добра,само марката не съм я чувал ? http://eftini.com/index.php?main_pag...f901c26a431057

колегоа гледаи по възможнос тези дани да са по високи

гледаи това , Работно налягане - 68bar като налягане горе долу добре

и това Макс. разход на вода - 5,8L/Min тук като количество вода ми се струва малко , при по голямо количество вода ще е по ефективна ,
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Мерси,значи още утре отивам да взимам един РобертоБОШ ..

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
                Е ел.двигателя е метален но помпения елемент е пластмасов както и всичко останало и не е лошо,че е пластмасова но е от тая пластмаса като за 200лв но за любителска употреба става но за всичко останало си има точно име което в света на тези машини хората които се занимават с тих използват а то е Пикаеща Крава.
                Здравей, благодаря ти за мнението. Значи имаш преки наблюдения от въпросния Блек енд Декер? Добър избор ли е в този ценови диапазон или да взема нещо по-евтино? До колкото прочетох, Бош са с метален помпен елемент, а тези с пластмасов издържат само гаранцията на уреда ? Значи би следвало боша да е най-надежден ?

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                  Здравей, благодаря ти за мнението. Значи имаш преки наблюдения от въпросния Блек енд Декер? Добър избор ли е в този ценови диапазон или да взема нещо по-евтино? До колкото прочетох, Бош са с метален помпен елемент, а тези с пластмасов издържат само гаранцията на уреда ? Значи би следвало боша да е най-надежден ?
                  Върху конкретния модел нямам но доста отдавна имах по стар модел на въпросната фирма и честно казано не ми е създавал проблеми но и двата варянта мисля,че са с пластмасови помпи!Но ти пак не си ме разбрал то и твоя компютър е с пласмасови капаци и си работи и на автомобилите повечето неща са от пластмаса и пак няма проблем идеята на тези уреди е в краткия живот и с метални помпи да са те пак са само за хоби употреба. Но според мен Блек енд Декер са по-добри от Бош поне в хоби серията.И НЕ САМО!

Sofrace Offroad Team

Коментар

Купих си нова водоструйка от практикер на Блек&Декер,страшна е,супер добра е...Абе отзиви чак толко че да не си подбереш думите.. . Само че... cry: порязах си пръста аз идиота на 4 места да видя колко е "мощна"

Коментар

Първоначално публикуван от MoniRacing Преглед на мнение
                      Купих си нова водоструйка от практикер на Блек&Декер,страшна е,супер добра е...Абе отзиви чак толко че да не си подбереш думите.. . Само че... cry: порязах си пръста аз идиота на 4 места да видя колко е "мощна"
                      Да беше казал кой модел ! Защото аз днес мисля да отнасям една PW1700 от Метро на прИмоция за 202 лева !

Коментар

Аз я взех за 140 лв,намалена от 180...мисля че е 1400PW . А личното ми мнение е че ако го ползваш за мотор 1400,си е предостатъчно

Коментар

Аз пък си взех PW 1700. Прави впечатление , че поне отвън погледнато всички важни детайли са от метал. Тежи 2 пъти повече от Карчера с аналогова цена. продавача от Метро беше категоричен и ми я препоръча, посочвайки ми цяло пале с надпис "Брак", претъпкано с Карчери От Блек енд декерите нямал рекламации откакто работи в магазина- 4 години.

Коментар

Аз от 2 години ползвам водоструйка KINZO 110 бара и съм много доволен,единствения недостатък е че я взех само с един накрайник ама ми върши супер работа
                            Бъди инат...умирай само в краен случай!

Коментар

Да питам като става дума за водоструики каде мога да намеря части за Каркхер остана с вода и замръзна пукна се една пластмасова търба

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                                Да питам като става дума за водоструики каде мога да намеря части за Каркхер остана с вода и замръзна пукна се една пластмасова търба
                                http://www.karcher-bg.com/ ето

Sofrace Offroad Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X