Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2010 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: AMA SUPERCROSS 2010 - коментари на състезанията

Благодарение на Тануцо най-после го изгледах и аз.

Ми, жестоко състезание пичове! Изкефих се на макс!

Друго сега не мога да кажа отивам да лягам, че е 1.35
    Утре коментарите.

Коментар

Наистина страхотно състезание !
      Вилипото направо им скри шапката.
      Може би щеше да е по интересно ако Дънджи не бе паднал
      това бе неговата грешка.На Видеото се вижда,че търси задната спирачка,но не успря.

С нетърпение очаквам следващия кръг.
      Последно редактирано от Тануцо; 07-02-10, 02:40.

Коментар

Поздравления за Вилопото.
        Направи страхотно каране и се показа в истинската си светлина.
        Дънджи, ако не беше паднал най-вероятно Вил щеше да остане на 2ра позиция, но това няма никакво значение, да не е падал.

Един факт ми прави голямо впечатление... Дънджи постоянно прави невероятни стартове. Направо е като куршум от бариерата. Страшен контрол и психика. Много ме радва.
        Според мен обаче този ден имаше някакви проблеми с кондицията.
        Като че ли не беше напълно съсредоточен. Тези грешки на ритъм секциите искат голяма концентрация във всеки един момент, а при него имаше постоянни проблеми, не само при двете падания. На още няколко пъти се размина за малко от търкала.
        Но не може да се отрече, че направи и много красиво падане втория път
        Добре, че се отърва от контузии, щеше да е неприятно иначе.

След поредното падане беше нормално да го задминат 3мата зад него.
        Още повече и ръчката на съединителя му се беше изкривила почти вертикално надолу, това допълнително му е създавало проблем при спиране и излизане от завоите.

Важното е, че стана яко състезание и борбата м/у Вилопото и Хил беше черешката на тортата , голямо зрелище.
        С това каране Вилопото абсолютно заслужаваше да спечели.

Коментар

Четох допреди малко и последното състезание какво е станало наистина борбата за титлата става все по интересно още няма да казвам какво е станало но резултатите и победителя са интресни доста!!!
          [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Първоначално публикуван от FoReVeRcHo Преглед на мнение
            На Видеото се вижда,че търси задната спирачка,но не успря.
            Направо си я намери ако питаш мен ама нямаше връщане назад .. Профито си е профи в момента в който разбра че изпусна ситуацията остави мотора да си отлети и се оттърва с минимални последици. Връщах повтерението много пъти каква газ се дава в ритъм секциите между отделните скокове не е истина просто една малка грешка и гледай какво става ..бекфлип.
            [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Въпреки липсаа на двамата основни фаворити, аз съм много доволен от шампионата!
              5 състезания - 4 различни победители. Победи за Ямаха, Сузуки, Кавазаки и Хонда. Направо мечта.
              На всичкото отгоре, Дънджи има проблеми последните състезания и точките са почти изравнени...
              К. Кулев

Коментар

Уникално трасе в този 5ти кръг. Беше подредено по невероятен начин, за разлика от 4 кръг, където трасето беше склопено и "грозно" за каране.
                Хубаво, хубаво, но щом Милсапс и Шорт се борят за победата и няма кой да ги атакува, не е много на хубаво. Нивото на първата тройка определено падна спрямо възможностите на шампионата като цяло.
                Дънджи взе да му изневерява психиката. Дано по-скоро излезе от това положение.

Жалко за Шорт. Дано не е нещо сериозно.
                Някой разбра ли какво му е състоянието?

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
                  Уникално трасе в този 5ти кръг. Беше подредено по невероятен начин, за разлика от 4 кръг, където трасето беше склопено и "грозно" за каране.
                  Хубаво, хубаво, но щом Милсапс и Шорт се борят за победата и няма кой да ги атакува, не е много на хубаво. Нивото на първата тройка определено падна спрямо възможностите на шампионата като цяло.
                  Дънджи взе да му изневерява психиката. Дано по-скоро излезе от това положение.

Жалко за Шорт. Дано не е нещо сериозно.
                  Някой разбра ли какво му е състоянието?
                  Според неговият мениджър докторите които са го преглеждали не открили никакви фрактури,ще се видят и др неЩа като ще мине през скенер и ще се види и глезена му, но били оптимисти вс в отбора!

Модератор: Повторно използване на "6" вместо "ш" или "4" вместо "ч" ще Ви донесе наказание.
                  Последно редактирано от Тануцо; 10-02-10, 13:32.
                  [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

За малко двете Хонди да превземат подиума Радвам се, че и Милсапс накрая победи. Уважавам го заради усета му към скоростта и отдадеността на неговите години.
                    Много интересни моменти имаше, но трасето беше много лепкаво и изровено. Хийт 1 също беше доста интересен. Хил много се утвърди- много интересно каране от него.

Дано Шорт да се размине с тежката травма. Той ми е симпатичен от уроците и ме е яд, че все малко не му достига.
                    Въобще като ги няма котараците всеки от следващият кръг има възможност за победа, че даже и за титлата в момента.

Може би Дънджи е съзрял реалността (че е основен претендент за титлата) и се е постреснал малко. Доста грешки. Сега напрежението ще го удари най-силно и ще видим как ще се справи, но дори и по този му първи сезон, си личи че има потенциал за шампион с бързото си и хладнокръвно каране до сега.

Това с витамините на Милсапс е най-вероятно в по-голямата си част ефектът на плацебото, но явно, че едно от най-важните неща в спорта е програмата на състезателя.

Доколкото имам наблюдения треньорите развиват такава интегрална програма, която да изгради нужния потенциал на един победител. Освен работата върху силните и слабите страни на карането, диетата и тренировки за издръжливост, сила и кондиция, те се грижат за развитието на психическата устойчивост на състезателя и натрупването на основното психологическо гориво в суперкроса- увереността.
                    Програмата е нещо , което състезателя прави преди и по време на сезона постоянно. В същност това е работата на състезателя - да развива възможностите си и да трупа увереност всяка възможна секунда. Целият отбор се грижи всеки малък детайл да бъде използван максимално, за да се изгради една огромна основа, върху, която състезателя да развие потенциала си. Най-мощният генератор на увереност е победата и случи ли се нещата влизат в прогресия.
                    Това, което гледаме в събота е върхът на айсберга. Ако отбора е свързал всички малки части и състезателя им е придобил убеждението, че е неговият час, само късметът може да има последната дума. Не случайно в интервютата винаги благодарят на Бог и на отбора си. Мисля, че това състезание показа как Хонда най-накрая навързаха нещата, а късметът им помогна допълнително.

Коментар

И най-после Хонда победител ,благодарение на стабилното каране на Милсапс ,е не и без помоща на поредицата от грешки на сегашните фаворити....много съм доволен
                      ....а бе тоя Хил много диво животно излезе ,откъде извади това каране
                      "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                      MG Racing Team

Коментар

Хонда, ако са решили да разчитат на куция късмет на конкуренцията скоро шампиони няма да станат. Просто трябва да извадят кинти и да вземат някой от фаворитите.
                        Ама те са си лидер по продажби в Щатите и може би затова не се напрегат и да раздават луди пари на такива като Стюарт и Рийд...
                        Кой ги знае, тяхна си работа.

Снощи пак го гледах и пак се изкефих на това трасе.
                        На няколко места имаше възможност за трипъл, на някои от местата скоковете бяха жестоки, направо спиращи дъха като ги гледаш.
                        Дънджи направи няколко такива, а също и Хил... Тедеско и той мисля по едно време беше на безмоторно летене. Може би е имало и други но не ги дадоха, Вилопото не може да не е направил някой летеж, това си му е специалитет.
                        Обаче Буба ако беше щяхме да се нагледаме на трипъли, гаранция!
                        Точно на това раздвижено трасе ДжС много липсваше.
                        И хиитовете също бяха уникални.

Още не съм дръпнал малките, там как е било, гледал ли го е някой?

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
                          Хонда, ако са решили да разчитат на куция късмет на конкуренцията скоро шампиони няма да станат. Просто трябва да извадят кинти и да вземат някой от фаворитите.
                          Ама те са си лидер по продажби в Щатите и може би затова не се напрегат и да раздават луди пари на такива като Стюарт и Рийд...
                          Кой ги знае, тяхна си работа.

Снощи пак го гледах и пак се изкефих на това трасе.
                          На няколко места имаше възможност за трипъл, на някои от местата скоковете бяха жестоки, направо спиращи дъха като ги гледаш.
                          Дънджи направи няколко такива, а също и Хил... Тедеско и той мисля по едно време беше на безмоторно летене. Може би е имало и други но не ги дадоха, Вилопото не може да не е направил някой летеж, това си му е специалитет.
                          Обаче Буба ако беше щяхме да се нагледаме на трипъли, гаранция!
                          Точно на това раздвижено трасе ДжС много липсваше.
                          И хиитовете също бяха уникални.

Още не съм дръпнал малките, там как е било, гледал ли го е някой?
                          Жоро гледай ги малките,там ще се накефиш на скоковете на Ваймър и Ансти.Мисля,че само Дънджи се пробва веднъж на тоя участък.

Коментар

Аз пък само Милсапс видях при големите...
                            Уаймър почи се разцепи при първия опит. Коментатора вика - мисля че няма да го видим повече да опитва тоя скок. Обаче Ансти си го рипаше всеки път, а към края показаха и Уаймър да си го прави. Само не разбрахме какво се случи с Ансти, че от 2ри са оказа извън подиума...
                            К. Кулев

Коментар

Явно е паднал 3 завоя преди финала,там го дадоха камерите за последно.

Коментар

Абе какво стана с Уиндам? Движеше се много добре и се бореше за подиум и изведнъж изчезна. Падна ли, какво ли?
                                Състезанието ще е интересно и напрегнато, защото сега тези четиримата имат възможност да бъдат шампиони. Преди при наличието на Кармайкъл, Стюарт и Риид, те знаеха, че ще бъдат неизменно след тях. Не вярвам Дънжи да се е паникьосал или нещо такова. Просто трасето беше "по-специално" не за всички при тези метереологични условия. Милсап винаги е карал добре на кал.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X