Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2010 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: AMA SUPERCROSS 2010

Първоначално публикуван от MM Преглед на мнение
    Буба контролираше напълно състезанието.Вижда се нещо ново за него и то е да кара тактически (както в последния кръг от миналия сезон )-стоеше на неголямо разстояние от водача и наблюдаваше ...4 обиколки преди финала дойде неговия удар ,направо прегази младока и поведе
    Напълно НЕсъгласен. Ако направим анализ на състезанието и сравним времената на всички обиколки ще видм, че не Буба полетя накрая, а Дънджи се забави. Сякаш се умори. Според мен се разсея от трафика, а и нямаше късмет със застигнатите (въпрос И на късмет е да ги застигаш на подходящи за изпреварване места за да не те забавят).
    След като пропиля за 2 обиколки това което гради 15, изхода беше логичен.
    За Дънджи си пролича, че има скорост и хъс да се бори със Стюърд, но дали ще съумее ще видим....скоро Защото може да достигне неговата скорост (което до сега ни се струваше невъзможно), но да успее и да го атакува, така както Буба го прави е друго. Аз го гледах в Lite миналата година и съм сигурен, че има качества за битки наравно с Джеймс и вярвам, че този сезон ще е не по-малко интересен от миналогодишния.
    Само се притеснявам, че Рийд няма да може да поддържа темпото...
    К. Кулев

Коментар

Рийд като го гледах на хийтовете... нещо не ми вдъхна доверие.
      Нищо общо с този Рийд който познаваме от няколко години.
      В мотора ли е причината... в него ли... няма представа, но не ми хареса. Това го казвам със съжаление, защото ако се установи с такова темпо през целия шампионат ще изчезне част от тръпката която очаквахме... макар, че вече си имаме Дънджи

Рано е все още да се говори. Нека минат ІІ, ІІІ кръг и тогава нещата ще се поподредят и ние ще добием по ясна представа за лидерите тази година... Той единият си е ясен, още от лани

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
        Напълно НЕсъгласен. Ако направим анализ на състезанието и сравним времената на всички обиколки ще видм, че не Буба полетя накрая, а Дънджи се забави. Сякаш се умори. Според мен се разсея от трафика, а и нямаше късмет със застигнатите (въпрос И на късмет е да ги застигаш на подходящи за изпреварване места за да не те забавят).
        За Дънджи си пролича, че има скорост и хъс да се бори със Стюърд, но дали ще съумее ще видим....скоро Защото може да достигне неговата скорост (което до сега ни се струваше невъзможно), но да успее и да го атакува, така както Буба го прави е друго. Аз го гледах в Lite миналата година и съм сигурен, че има качества за битки наравно с Джеймс и вярвам, че този сезон ще е не по-малко интересен от миналогодишния.

Според мен цялата работа е класическата стратегия - пестиш си силите за края.
        Дънджи се умори (, което много влияе и на увереността) , а Джеймс си имаше сили и за битка и за газ.
        За мен Дънджи може да се мери със Стюарт на скорост, но за борба и издръжливост, не съм сигурен - поне от това състезание.

А за времената - аз ги търсих, видях ги на записа 2 пъти, но със сигурност му дойде в повече последните обиколки и със сигурност е намалил, но и Буба свали 2 сек. (на 56 и малко , което са им най-бързите времена.)
        Буба е много комплексен състезател: скорост, издръжливост, борба, стратегия и пълна отдаденост до лудост много тежка комбинация! Досега никой не ги е имал всичките и по толкова , колкото него, но определено Дънджи е най-близо...по-близо и от Чад...дано

Рано е все още да се говори. Нека минат ІІ, ІІІ кръг и тогава нещата ще се поподредят и ние ще добием по ясна представа за лидерите тази година... Той единият си е ясен, още от лани
        Да , всичко може да се промени за следващото състезание

Коментар

Искаш да кажеш, че си гледал времената на всяка обиколка и на двамата и Стюарт е нямало как да настигне Дънджи ако той самия не е намалил темпото хмм ...ще ми се из да погледна статистиката къде я гледаш? Аз все си мисля че когато Стюарт го натисна и го подмина Дънджи се опита да поддържа неговата скорост и дори да го атакува, но всички видяхме колко малко успя да издържи на това темпо и направи грешка.

ПП
          Сега видях изказването на Ясен +1
          [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
            Буба е много комплексен състезател: скорост, издръжливост, борба, стратегия и пълна отдаденост до лудост
            На Буба стратегията му е по-скоро пълна отдаденост и лудост ама айде.

Дънджи определено не само е по-близко, амми направи си е там да ти кажа...
            Дано не се променят нещата.

Искаш да кажеш, че си гледал времената на всяка обиколка и на двамата и Стюарт е нямало как да настигне Дънджи ако той самия не е намалил темпото хмм ...ще ми се из да погледна статистиката къде я гледаш?
            http://www.amapromail.com/pdfresults...m1/sxm1ind.pdf

Стюърд е най бърз в 7ма об. - 56.0
            В серията, в която настигна Дънджи е с 56.7!
            Раян пък е най бърз в 10та об. - 56.2
            В серията когато го застигнаха кара на 57/58...
            Последно редактирано от Калин Кулев; 13-01-10, 22:38.
            К. Кулев

Коментар

На Буба стратегията му е по-скоро пълна отдаденост и лудост ама айде.
              Е да, стратегията, от скоро е последното оръжие в арсенала

Ей това е супер!

Дънджи има след 6-тата една доста добра серия от 6 обиколки на под 57сек. , след 12-тата започва да се забавя постепенно до 1:00 мин.
              А Стюарт има една такава серия от 4 об. в началото и още една такава след 14-тата.

Според мен излиза., че Дънжи е тръгнал прекалено бързо и си е отслабнал постепенно като батерия, а Стюарт е видял, че няма да стане да се кара на такава газ както в началото... сметнал е, че малкия няма да издържи и се е скатал за малко , за да избухне накрая още повече. Даже и сериозно го попритесни.

Това да караш 20 обиколки на такава газ... незнам.. свръхчовешко. Както се вижда не всички ги изкарват...

А за бързината на Дънджи все още е далече от времената на Буба, но... само той има шанс.
              Последно редактирано от iassen; 14-01-10, 01:17.

Коментар

.. тука много добре са дадени времената..абе учудващо е какво прави това момче с 450 и при положение че му е първи сезон. И въпреки всичко ако времената в последните обиколки на Дънджи бяха по добри от това съм сигурен че Стюарт просто щеше да даде повече газ и резултата ще е на лице ...както и да е много интересен рунд ни очаква около понеделник. То и Стюарт си го каза "Имаме нов играч в квартала " Според мен това си беше сниизходителна проява на уважение но после добави леко иронично "Обичам да има нови играчи в квартала ...... "

Може ли някак си да се разбереме да има някъкъв гратисен период за резултатите в темата или пък линка към Тануцу да се качва някъде другаде понеже не смея да влезна в темата докато не изгледам състезанието

Коментар

В интервю след състезанието самият Стюарт признава че е пасувал донякъде,тъй като не е бил напълно сигурен в оздравяването си след скорошно падане,поради което не е взел участие в състезания в Австралия и Италия....казва че след като Дънджи му е направил разлика още в началото просто е трябвало да разчита на своя фитнес ...признава че е правил грешки в ритъм секцията и незнам още каде си ,няколко обиколки поред ,но се е чувствал в кондиция и е знаел че може да направи няколко бързи обиколки затова не се е притеснявал .....що ли пък ....абе знаел е че младока ще се умори с това темпо към края и просто си го е дебнел
                  ...в същото време самия Дънджи признава че силите са го напуснали в края насъстезанието,но казва че се чувства много добре при 450-ките и е благодарен че е завършил втори ,което е голяма стъпка за него ....имах си аз
                  А Рийд наистина си отпада заради скъсани спици след контакт със Строуп...но си мисля че това стана не на самия старт където пак се сбутаха ,а малко по-късно на един завой където Чад буквално се натресе в сузукито на Строуп ....тва ще го гледам утре на забавен кадър че сега вече нищо не виждам
                  "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                  MG Racing Team

Коментар

Oчаквам битка между Вилопото, Дънджи , Рийд и Стюарт следващата седмица. Е тва си пожелавам Дано само това да не е било най доброто каране на Дънджи в живота де

Коментар

И аз очаквам битка между тях 4 като ест. сам за моя любимец Вилопото но пак казвам че тои е наи-бърз както се казва "отвънка" и очаквам да се развива доста добре и на SUPERCROSS.
                      [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Всичко ще се изясни само след няколко дни. Но ако трябва да съм честен, като мисля за шампионата повече се тревожа Буба да не изчезне заради някоя контузия, околкото Дънджи да не е бърз...
                        Мисля, че Дънджи ще е бърз, постоянен и много сериозен претендент за титлата. Рийд за малко не я спечели миналата година без съумее да поддържа темпото на Буба. Какво да мислим за Раян, щом от първото си състезание успя да накара Буба 15 обиклоки да му гледа гърба и дори да отвори почти 5сек. преднина.
                        К. Кулев

Коментар

Oчаквам битка между Вилопото, Дънджи , Рийд и Стюарт следващата седмица. Е тва си пожелавам
                          Това всички си го пожелаваме. Ха късмет!
                          Иначе от миналата събота определено симпатизирам на Дънджи.
                          До сега нямах фаворит и човек, за който да стискам палци, но вече нещата са различни.
                          Хубаво е човек да симпатизира на някой, така наистина като не спечели ти е болно, но пък като вземе победа се радваш истински, като истински фен, удовлетворението е много приятно
                          Пожелавам си тази година да се изкефя с титла за моя човек

Коментар

Моят фаворит все още е Стюарт, но и Дънджи ме спечели с това каране.
                            Очаквам Дънджи , Рийд и Вилопото да се борят за второ място, а Буба- битки и с тримата и да пробива напред. След тях: Шорт, Тадеско и Милсапс..Уиндъм... , ама нищо се не знае! Но май Дънджи ще бие Чад, поне на скорост

Добре че дойдоха малките, ще е яко шоу Каква газ ще се раздава и какви битки ще са... Още не мога да повярвам какъв спорт е това. Гладиаторски.

В първи кръг и пистата беше много зле. С една линия, с тия дълги 2 ролетки и спъната втора ритъм секция...

ПП Сега разбрах, че за цялата вечер само Дънджи е слязал под 56 - 55.9 хм
                            Последно редактирано от iassen; 15-01-10, 00:39.

Коментар

мдаа Дънджи показа добра скорост и определено печели симпатии ...има много хъс ,а и е освободен от фаворитско напрежение ...просто трябва да си кара карането
                              Втори кръг очаквам да е много интересен след включване и на "хирурга" Чад,а надявам се и на Вилопото ....Чад направи лошо начало на сезона ,но той е амбициран с новия тим и е в състояние да навакса, само Кавазакито да не къса спици толкова лесно ,макар че за това си е виновен самия той де ...вижте 36 мин.34сек. там стъпенката на Строуп му е скъсала спиците ...
                              "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                              MG Racing Team

Коментар

Не е лошо да си имаш фаворит става доста по драматично . На мен Стюарт ми е на сърце според мен такъв състезател не е имало никога.
                                Това обаче което направи Дънджи беше ......абе за мене единственото логично обяснение е че още не се е възтановил от контузията и не кара на макс и въпреки всичко Уиндам беше на 29 секунди зад Дънджи ... направо незнам възможно ли е малкия да е толкова добър още първия сезон с 450. В събота направи това което Рийд не успя цял сезон миналата година.

ПП
                                Не бях видял темата за свалените състезания съжалявам за спама!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X