До: AMA SUPERCROSS 2010
Напълно НЕсъгласен. Ако направим анализ на състезанието и сравним времената на всички обиколки ще видм, че не Буба полетя накрая, а Дънджи се забави. Сякаш се умори. Според мен се разсея от трафика, а и нямаше късмет със застигнатите (въпрос И на късмет е да ги застигаш на подходящи за изпреварване места за да не те забавят).
След като пропиля за 2 обиколки това което гради 15, изхода беше логичен.
За Дънджи си пролича, че има скорост и хъс да се бори със Стюърд, но дали ще съумее ще видим....скоро
Защото може да достигне неговата скорост (което до сега ни се струваше невъзможно), но да успее и да го атакува, така както Буба го прави е друго. Аз го гледах в Lite миналата година и съм сигурен, че има качества за битки наравно с Джеймс и вярвам, че този сезон ще е не по-малко интересен от миналогодишния.
Само се притеснявам, че Рийд няма да може да поддържа темпото...
Първоначално публикуван от MM
Преглед на мнение
След като пропиля за 2 обиколки това което гради 15, изхода беше логичен.
За Дънджи си пролича, че има скорост и хъс да се бори със Стюърд, но дали ще съумее ще видим....скоро
Защото може да достигне неговата скорост (което до сега ни се струваше невъзможно), но да успее и да го атакува, така както Буба го прави е друго. Аз го гледах в Lite миналата година и съм сигурен, че има качества за битки наравно с Джеймс и вярвам, че този сезон ще е не по-малко интересен от миналогодишния.Само се притеснявам, че Рийд няма да може да поддържа темпото...
много тежка комбинация! Досега никой не ги е имал всичките и по толкова , колкото него, но определено Дънджи е най-близо...по-близо и от Чад...дано 
Коментар