Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2010 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: AMA SUPERCROSS 2010 - коментари на състезанията

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
    Не знам защо мислиш така, вероятно защото си доста пристрастен към Буба, но Чад определено ще липсва на този шампионат. Жалко и за него, и за нас.
    Да му пожелаем бързо и качествено заздравяване на счупването.

Дано тази вечер да е "чиста" и да няма сблъсъци, за да можем на калта да видим кой, кой е.
    Ами имам предвид че едва ли щеше да се пребори за място на подиума макарче кой знае ...аз съм си особено негативно настроен към него така че .... незнам да ли ще има много кал но дори и на много кална писта тия момчета постигат доста добра скорост и скоковете са си скокове за разликата от свет. шампионат по мотокрос където има ли много кал просто няма летене.
    [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Дънджи се е развихрил здраво. Кара бързо, умно и сигурно, без излишни превъзбуди и си трупа точки, докато другите се опитват да вържат нещата.

На Стюарт му личи, че е има много желание за победа и изригва страшно на моменти. Явно контузиите му пречат доста , но вярвам, че няма да се даде лесно и ще го видим пак в предните позиции в битка с Раян за титлата. Добре е, че скъси дистанцията в точките.

А Хил от къде се появи с такава газ и той голяма увереност и скорост извади и в хийта и в състезанието. Този сезон е пълен с изненади - доста драма и обрати също

Вилопото.. нещо не вървят нещата за него. Дано да навакса скоро и да го гледаме в битки за по-предни позиции.

Коментар

Браво на Хил, направо съм потресен !!!
        За #7 просто нямаше сили и воля да продължи след като го изпревариха, на награждаването мацката му държа наградата, явно наистина го боли ръката!!!!

Коментар

Игледах големите такова напрегнато състезание скоро не бях гледал.Много добро.

Коментар

Много кофти, имам чувството, че сезон 2008 може да се повтори....с тая контузия...не се знаеше до последно дали Стюарт ще вземе участие в състезанието има сериозни проблеми с китката, глезена и рамото ще видим дано Дънджи да не стане шампион без Стюарт да се състезава.
            Последно редактирано от borisgp; 25-01-10, 17:17.

Коментар

Абе стига с този Стюарт ........пича побеждава само когато кара безразсъдно,ама много пада бе..............като се кротне и почне да мисли става бавен вчера го доказа за пореден път.Какво да кажа за Дънджи този е настоящия и бъдещ номер 1 ,първо защото е със Сузуки и големите карачи си личат още от първите състезания много добре владее мотора и има железни нерви не му пука от "авторитети"

Коментар

Еее... устисках да не погледна резултатите преди да го гледам и бях възнаграден
                Браво на Дънджи. Много умна победа, без особени затруднения.
                Буба е контузен, това е видно. Дори и да падне без бой няма да се даде. Но в това състезание той не се бореше или поне не така, както го може.

Абе добре тръгва сезона... аз съм доволен

Коментар

И аз го изгледах, но не смея да дам мнение..бъкел не разбирам от МХ..обаче мечтата ми е един ден да държа тая дето държи табелата с 30 сек...

Коментар

СТРАХОТНО състезание!
                    Мисля, че сезона се очертава много интересен, защото Стюърд ще оздравее скоро. Повече от видно е, че е контузен и третото място е една сериозна крачка напред за него. Очевидно се е научил да мисли!
                    Много лошо, че Рийд отсъства. Някой знае ли дали ще кара втората част на сезона след като се възтанови или...
                    Вилопото нещо никакъв го няма, но пък имаме нова звезда. Хил показа страхотна скорост и ако успее да я задържи и в следващите състезания, ще бъде страхотно.
                    За съжаление няма да е чудно ако се окажа прав и Дънджи доминира през целия сезон. Но дори и да е така, докато Буба е на трасето, няма да гледаме скучни състезания, това е сигурно. Дано само не "предобри" отново в опитите да навакса изоставането в шампионата.
                    К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                      дано Дънджи да не стане шампион без Стюарт да се състезава.
                      Да, няма да е съвсем истинско и за мен, въпреки че, за да побеждаваш трябва да караш и съответно да не грешиш... Такава е играта. Дано да не гледаме тежки грешки...

Първоначално публикуван от niiik
                      ........пича побеждава само когато кара безразсъдно,ама много пада бе..............като се кротне и почне да мисли става бавен вчера го доказа за пореден път.
                      Може и да си прав. Имам известни съмнения, че Дънджи може и да е по-бърз като цяло, дори и Джеймс да е на 100%... може би ако не броим лудостите
                      Вчера обаче не доказа това. Доказа, че и да е смазан пак може даде почти 100-те% и че не смята да изпуска нещата.

Коментар

Първоначално публикуван от niiik Преглед на мнение
                        Абе стига с този Стюарт ........пича побеждава само когато кара безразсъдно,ама много пада бе..............като се кротне и почне да мисли става бавен вчера го доказа за пореден път.Какво да кажа за Дънджи този е настоящия и бъдещ номер 1 ,първо защото е със Сузуки и големите карачи си личат още от първите състезания много добре владее мотора и има железни нерви не му пука от "авторитети"
                        Хубав коментар обаче почва под него няма! Първо незнам дали има състезател който да е побеждавал считания за бог Карлмайкал повече пъти от Джеймс, второ никога не е доказвал че когато мисли е бавен по скоро миналата година доказа че когата мисли е недосегаем.
                        И трето явно не си разбрал че бавното каране забележи бавното каране което му донесе трето място се дължи на контузиите с които много състезатели не биха си и помислили да карат. Преди Анахейм 2 не е карал цяла седмица.

Аз искренно се надявам да се възтанови по бързо защото това момче Дънджи мисля че има скоростта да ни предостави битката която всеки чака. ( Макарче малко се съмнявам, в първи рунд се видя че като подгони Стюарт не можа да издържи дълго време на темпото без да направи грешка. В събота пак направи един супермен и за малко му беше..)

Седем дни за възтановяване не са много но не са и малко ..... : "I’ll just try to come back next week and see what happens.”
                        JS7
                        Интересна снимка
                        Ето го и надъхания младок в действие
                        Последно редактирано от borisgp; 26-01-10, 14:35.

Коментар

Да но докато Стюарт се възстановява, Дънджи трупа опит при големите, а от там и увереност да се бори и да не прави грешки.

Търсих състезанието от Намур през 2001-ва, но не можах да се добера до видео материали.Тогава гледам че Французите са спечелили купата на нацийте, а Американците са имали човек в отбора който като му гледам статистиката не е много успешен състезател (Mike Brown) макар да е завършил 3ти в Световния мотокрос шампионат с 4 победи през 2000г.
                          Иван Маринов
                          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Хехе Браво на него! Мерси за инфото.
                            Абе какви са тия ботуши NIKE дето карата и Дънджи и Буба?

Коментар

Дънджи не кара с Найк а с Gaerne SG12. Стюард кара само с Найк. Като според мен Найк искат след време да пробият и в тази сфера. Ботушите изглеждат много яки, но според мен не са толкова защитени. Но да ми ги дават няма да ги върна

Коментар

Първоначално публикуван от bobimx Преглед на мнение
                                Дънджи не кара с Найк а с Gaerne SG12. Стюард кара само с Найк. Като според мен Найк искат след време да пробият и в тази сфера. Ботушите изглеждат много яки, но според мен не са толкова защитени. Но да ми ги дават няма да ги върна
                                Чефо погледни добре предпоследния пост от 8ма страница има две снимки!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X