Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2010 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: AMA SUPERCROSS 2010 - коментари на състезанията

Баш Дънджи си държи юздите в момента може да си кара спокойно без риск, а Вилопото трябва да се изрязва здраво, а тва си носи рискове и най-вероятно пак ше направи някой лупинг..
    [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

20 точки са както малко така и много, печелят се и се губят за един кръг.
      Днес може да си доминиращ утре догонващ. Кръгове има още доста така че ще ги видим кой на какво е способен и на кой колко му стиска.
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Като се върнат Риид,и Буба двамата претенденти за титлата ще почнат да губят точки,ако Вилопото е толкова бърз,мисля че може да ги навакса тези 20 точки.

Коментар

Първоначално публикуван от simeon-70 Преглед на мнение
          Като се върнат Риид,и Буба двамата претенденти за титлата ще почнат да губят точки,ако Вилопото е толкова бърз,мисля че може да ги навакса тези 20 точки.

Има само един човек който може да навакса такъв пасив от точки но той в момента е контузен

Коментар

Първоначално публикуван от simeon-70 Преглед на мнение
            Като се върнат Риид,и Буба двамата претенденти за титлата ще почнат да губят точки
            Защо ли ми се струва, че си много смел в прогнозите?!
            Аз, ама хич не споделям такова развитие...
            2 месеца без тренировки не е малко за професионалисти като тях.

Коментар

Хе хе. Съмняваш се, че Рийд и Буба ще доминират като се върнат ли?
              На Дайтона Рийд има първо време. Само се пробва в тренировката. А за Буба пък съм много по-сигурен.
              Интересното е дали някой от двамата Раяновци ще успее да се пребори с шампионите. Това е шанса за по-голяма разлика в точките. Ако са 1ви и 2ри до края единия взима по 3 точки от другия, но ако са 3ти и 4ти е по-малк разлката. Тъй, че сценария "да губят точки" е само ако единия успее да пребори някой от двамата шампиони. А това дава допълнителен екън.
              В никакъв случай, не мисля че Дънджи трябва да е спокоен. Но със сигурност той държи сега нещата в ръцете си и не е нужно да рискува излишно. Спокойно може да успокоява топката когато не е в добра позиция. А Вилопото трябва на всяка цена да печели. Това е голямо напражение и предпоставка за грешки. Много ми се иска да не греши обаче и да има напрегнати последни кръгове.
              К. Кулев

Коментар

Всички сме за екшън и напрежение.
                Това е тръпката. Аз затова не чета резултатите, до като не гледам записа на състезанието.

Иначе първо време на квалификациите в общото класиране даде Пурсел, което е много обещаващо и добре за нас зрителите.

А това че Рийд е направил една бърза обиколка никак не означава, че ще успее да държи темпото 20 поредни обиколки.
                Точно в издръжливостта има вероятност да се отразят тези 2 месеца.
                Но дано не се окажа прав, че да има истински екшън

Коментар

Всичко е въпрос на тактика и психика, донякъде и малко шанс.
                  Представете си че Дънджи тръгне първи на старта а Вилопото му диша във врата обиколка след обиколка и в един момент не му издържат нервите. Пада, гаси мотора, тръгва последен и ето ти 20 точки разлика. Не казвам че неможе да стане и обратното. Но безгрешни хора няма така че тия 20 точки се печелят и губят точно за един манш.
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение

Хе хе. Съмняваш се, че Рийд и Буба ще доминират като се върнат ли?
                    На Дайтона Рийд има първо време. Само се пробва в тренировката. А за Буба пък съм много по-сигурен.
                    Интересното е дали някой от двамата Раяновци ще успее да се пребори с шампионите. Това е шанса за по-голяма разлика в точките. Ако са 1ви и 2ри до края единия взима по 3 точки от другия, но ако са 3ти и 4ти е по-малк разлката. Тъй, че сценария "да губят точки" е само ако единия успее да пребори някой от двамата шампиони. А това дава допълнителен екън.
                    В никакъв случай, не мисля че Дънджи трябва да е спокоен. Но със сигурност той държи сега нещата в ръцете си и не е нужно да рискува излишно. Спокойно може да успокоява топката когато не е в добра позиция. А Вилопото трябва на всяка цена да печели. Това е голямо напражение и предпоставка за грешки. Много ми се иска да не греши обаче и да има напрегнати последни кръгове.
                    Точно това имах в предвид

Коментар

Е нали направихме тема за Кой е по, по, най... в мото и суперкроса
                      или пак започхаме да спорим кой кой е и тук .....

Коментар

• До: AMA SUPERCROSS 2010 - линкове към състезанията

Имах възможноста и удоволствието,да гледам на живо последното състезание в Торонто.Три часа и половина шоу и само шоу,друго не мога да кажа.Които има възможност да го гледа на живо,да не я пропуска,супер e

Коментар

Краси успря да спреш дискусията поздравявам те, благодаря и за изтриването на коментара !
                          Поздрави!

Коментар

Кое съм изтрил че не разбрах ?!?!?

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                              Краси успря да спреш дискусията поздравявам те, благодаря и за изтриването на коментара !
                              Поздрави!
                              Мнението аз съм ти го изтрил. Досети се защо!
                              Това е последно предупреждение към теб за спам и коментиране действията на модератор от твоя страна!
                              При последващо нарушаване на правилата ще ти бъде наложено наказание, включително и BAN!

Успех с участието ти тук

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
                                Мнението аз съм ти го изтрил. Досети се защо!
                                Това е последно предупреждение към теб за спам и коментиране действията на модератор от твоя страна!
                                При последващо нарушаване на правилата ще ти бъде наложено наказание, включително и BAN!

Успех с участието ти тук
                                Съжалявам, но немога да се досетя защо си го изтрил защо не покажеш поста да видим какво има толкова в него!?

И да ти кажа честно не мисля че ти стиска да ме баннеш предлагам ти да пробваш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X