Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2010 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: AMA SUPERCROSS 2010 - коментари на състезанията

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...?t=3551&page=8

Постовете по-към края на темата, всъщност след поста на Чинела вкл.
    Абе тая тема много избяга нещо в тъча
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

За кое да погледна Дънджи кара с Гаерне. Ето доказателството:

И двете снимки са ми пратени от Гаерне. Първата е корица на списание. Втората показва ботушите, с които Дънджи спечели миналата година Купата на нациите
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от bobimx Преглед на мнение
        За кое да погледна Дънджи кара с Гаерне. Ето доказателството:

И двете снимки са ми пратени от Гаерне. Първата е корица на списание. Втората показва ботушите, с които Дънджи спечели миналата година Купата на нациите
        Това е в миналото сега кара с Найк, същия като Стюарт!
        [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
          Това е в миналото сега кара с Найк, същия като Стюарт!
          Даже основно Дънджи го е разработил.
          http://espn.go.com/action/fmx/news/story?id=4808722

Коментар

Да моя е грешката. Проверих, договора му е бил до края на 2009 година. Ще питам да ви кажа защо е сменил Гаерне с Найк и по точно финансовите параметри

Коментар

Ето тук съм писал за ботушите
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                Даже основно Дънджи го е разработил.
                http://espn.go.com/action/fmx/news/story?id=4808722

Ботушите бих пробвал с удоволствие изглеждат смазващи пък и на протектори не мисля че изостават толкова много, а Джеймс вече ги тества доста сериозно.....

Клипа на рекламата е много як, чудя се колко ли струват в момента?!

Коментар

Аааа ....страхотно състезание ....едва сега успях да го гледам ,но определено много напрегнат кръг,чак от дистанционното ми потече вода ,такова стискане беше ....скоро май не е имало такава борба за първото място и то от трима състезатели,даже четирима ... по едно време и Шорт взе да се мярка зад първите трима ....надявах се само да няма удари и падания като в предишния кръг та да мога да се накефя на чиста борба....и се получи де.
                  Едно Голямо Браво на Дънджи -бързо,прецизно и разумно каране ....малкия определено набира самочувствие вече ,но героя според мен беше Стюарт-контузен ,нетренирал и въпреки всичко успя да завърши трети, като съвсем не лесно позволи да го изпреварят и показа защо е №1 .....приятна изненада беше Хил,21-годишния американец показа добра скорост още предишния кръг и заслужено спечели второто място сега ,въпреки малко грубоватото си каране (като стил,според мен )....странно Вилопото не прогресира някак,не му влезна каране нещо макар ,че лично не очаквам много от него, а след контузията на Чад ,за Кавазаки тая година се очертава пълно капо ...засега де
                  "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                  MG Racing Team

Коментар

Tова състезание имам чувството че за Дънджи беше като детска игра, някак си, си караше 3ти и гледаше как Стю се мъчи с Хил и сигурно си е викал ебаси якото състезание и накрая ги издуха, сигурно му е било много приятно, за сега Дънджи определено показва много високо ниво, което мен ме изненада но пък явно си кара пича здраво! Ще видим в следващите няколко кръга като Стю си върне скоростта, какво ще се случи, но определено ако и другите състезания са толкова успорвани като този кръг, сезона се очертава да бъде от най интересните през последните няколко години, да видим дали 5 кара като 4 и дали ще догони 7 (1)

Коментар

Аз като се замисля май само сезон 2008 не е бил толкова интересен иначе суперкроса си е филм всяка година поне така ми се струва като си направи човек една видео ретроспекция
                      Преди малко гледах едно състезание от 2006 където Стю губи пак една купчина точки заради един бесен лупинг на дайтона. Иначе след това цепи Карлмайкал ама . . . .

Коментар

Абе то е ясо че е интересно, но рядко се случва за първото място да се борят 3-4 , повечето състезания от последните няколко сезона Стю и Рики или Чад дръпват напред и все едно гледаш Head to Head битка и някви други карачи за пълнеж които все едно се състезават в друг клас

Коментар

То и в момента не виждам да се борят трима четирима за първото място. Дънджи за сега няма конкуренция просто се очаква шампиона да се възтанови тогава евентуално да се види истинска битка. Рядко се случва едно състезание да се борят 4 човека за първо място. Миналата година имаше една такава лудница в АМА мотокроса.

Коментар

То и в момента не виждам да се борят трима четирима за първото място.
                            Според мен всички се борят за първото място, просто някои имат шанс, а други не в рд 3 да ти кажа ли кои се бореха за първото място? основно: Хил,Стю,Дънджи = 3ма да не би някой от тях да не се е борел за първото място, и просто си се е возел и чакал Дънджи да го бие?

... просто се очаква шампиона да се възтанови тогава евентуално да се види истинска битка.
                            Честно казано борбата когато шампиона е в кондиция например РД 1 2010, не е толкова интересна, колкото беше в РД 3 - (поне според мен, базирайки се на личното си мнение) - както казах и в предишните си постове, които не виждам защо тябва да пояснявам

А още по интересното е че по думите ти ми се срува, че за теб когато "Дънджи няма конкуренция" (напр. РД3) борбата не е интересна или борба няма , а когато Стю няма конкуренция (напр. РД1) и подминава Дънджи като пътен знак, борбата е яко интересна

Коментар

Хе хе JS7 и в първи рунд не беше в кондиция. Иначе че и Хил се бореше за първото място както всички да 100% съм съгласен.

Аз просто искам да видя собствения си фаворит да прави това което може на 100% това ме радва и ако тогава Дънджи успее да му се противопостави е това ше е трилър.
                              А сега кв'о..? Гледаме Стюарт как е едвам държи мотора и малките го бият за мене това не е интересно аз съм си му фен

Коментар

Личи си че си му фен...доста голям фен граничещо с мания явно.Сигурно си забелязал пък че като си кара отпреде сам някой и ако ще и на 5 обиколки пред другите да е никой не го показва и хич не го коментират и пак си дават тея отзаде.Същото като че ли беше станало и със Стюарт по-едно време миналата или по миналата година.Като бие, бие така че го показват само на старта и после гледаме битката за 2ро и 3то място и назад.Нали за това трябва да си му фен за да го гледаш как кара на състезание, а не как си кара сам и другите са като публика само или допълнителни препятствия на трасето.

Нека да има екшън все пак.Тази или другата седмица се надявам да има още по-голям екшън и Стюарт да полудее.Искам да го видя като е "луд" рамо до рамо с Дънджи да се борят.
                                Иван Маринов
                                Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                                ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X