Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2010 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: AMA SUPERCROSS 2010

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
    Да победят Стюърд....!!!! Ти луд ли си!? Стюрд може да го победи само дявола в главата му (от как Рики не се състезава).
    Hell yeah
    Дано Рийд да се почуства по-млад и да започне да поема рискове, в предишните години има доста по агресивен стил на каране можеби стремейки се да настигне Номер 4 и шестнадесет годишния Номер 7 които имат страшни състезания. Голям кеф е и сега като си ги гледам същия откачен Стюарт и перфектния Карлмайкъл
    [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Още една подгрявка преди 9ти януари...
      Откъс от една епична гладиаторска битка - Bubba Scrub
      След трипъла на Рики, последва един скръб и нещата взеха обрат.
      От тези кадри ясно се вижда предимството на скръба, дори насреща да ти е не кой да е, а Рики Кармайкъл.

Ако питате мен, Рийд не е престарел... Все още е на 27 години, рано е да му идва акъла
      Буба е с 4 по-малък, 86-та година е.

Коментар

Декември 21, 1985 за Буба
        Не че е престарел Чад ама стила му е престарел трябва да му даде газ на тоя мотор. Искам го съвсем егоистично като зрител

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
          Декември 21, 1985 за Буба
          Не че е престарел Чад ама стила му е престарел трябва да му даде газ на тоя мотор. Искам го съвсем егоистично като зрител
          За Буба си прав, подмладил съм го с годинка...

Ама за газта на Чад хич не си
          Вервай, че бая газ му раздава на това РМЗ
          И въобще там, в този шампионат едва ли има някой да не дава газ
          Трябва да се гледа на живо и ако може някъде долу при балите да застанем...
          Те тогава ще ни скрият шапките каква газ раздават...

Коментар

Така си е. Там са от робот нагоре, а Чад е хитра лисица. Няма от превъзбуда заради една секунда да си прецака сезона. Това е специалитет на Буба. Ще го видиме него дали ще запази хладнокръвие като го налазят малките...

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
              За Буба си прав, подмладил съм го с годинка...

Ама за газта на Чад хич не си
              Вервай, че бая газ му раздава на това РМЗ
              И въобще там, в този шампионат едва ли има някой да не дава газ
              Трябва да се гледа на живо и ако може някъде долу при балите да застанем...
              Те тогава ще ни скрият шапките каква газ раздават...
              Напълно сте прави няма как да не му дава газ аз пред компа подскачам като ги гледам да камоли да застана до балите ..извънземни са няма спор който не кара той не може да прецени какъв "моментум" поддържат всяка обиколка(много ме кефи тая дума ) аз просто искам повече зрелище за това толкова ми харесва стила на буба. Тоя людак щото види се ако водача полудее и мотора може повече той просто става жив дявол

Яска така е ..шанса за Рийд да стане първи е много по голям ако кара умерено ако това е точната дума и да разчита на грешките на Стюарт отколкото да тръгне да го гони макарче знае ли се..щото Стюарт прави най много глупости като някой му бръкне в нервната система

Коментар

За много години на всички, фенове на най-силният шампионат по суперкрос и мотокрос. Надявам се да стане наистина един грандиозен спектакъл, който да ни държи на нокти през зимният период тука в България, пак и ако научим нещо ще си "Берекет".
                Имам едно малко офтопик въпросче, някой знае ли защо Бубба не кара в открития шампионат 2009? Беше ми малко странно, без него!

Коментар

Първоначално публикуван от tinchomtv Преглед на мнение
                  Имам едно малко офтопик въпросче, някой знае ли защо Бубба не кара в открития шампионат 2009? Беше ми малко странно, без него!
                  Не съм съвсем сигурен, ама май беше контузен от супермотото.

Коментар

Ето ви и по едно виртуално кръгче за събота.

Последно редактирано от Chinela; 06-01-10, 11:36.

Коментар

Ето списък със състезателите и техните номера за 2010.

Коментар

Охооо доста известни имена от европейската сцена виждам
                        Tommy Searle, Tyla Rattray, Max Anstie и Christophe Pourcel който май няма да се върне в Европа.

Отделно от това ветерана Mike Brown, който премина в ендурото, след като се завърна от Европейския (Световен) шампионат преди 2 години. Ricky Dietrich също добре познат от ендуро сцентата.
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Стягай се Калифорнияяяя!!!
                          Леле, леле, к`во ше става в събота не ми се мисли!

Някой хваща ли Спийд tv? На кой спътник е, знаете ли?
                          От България дали ще се прихване сигнал
                          Решил съм да проучвам и да вземам приемник, ако е възможно да се прихване.

Мерак ми е да видя Дитрич к`во ще направи
                          Ако има успех в първата 10ка, гаранция, че от догодина може и Тедито да го видим суперкроса

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                            Tommy Searle, Tyla Rattray, Max Anstie и Christophe Pourcel който май няма да се върне в Европа.
                            Ами то към по-хубаво всички се стремим!

Коментар

Пистата е супер яка както обикновено. Страшна работа ще е очаквам с нетърпение!

Доколкото знам се карат квалификации за участие Хийт 1, 2 и LCQ. Интересно ми е преди всяко състезание ли има такава квалификация или само в началото на сезона и дали резултат от предно състезание те класира директно за ХИйтовете?
                              Последно редактирано от Тануцо; 07-01-10, 13:33.

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                                Пистата е супер яка както обикновенно. Страшна работа ще е очаквам с нетърпение!

Доколкото знам се карат квалификации за участие Хийт 1, 2 и LCQ. Интересно ми е преди всяко състезание ли има такава квалификация или само в началото на сезона и дали резултат от предно състезание те класира директно за ХИйтовете?
                                Ами ето как стоят нещата, след подаването на заявките се правят свободни тренировки и първите 40 времена се класират за Хийтовете, от там схемата е ясна!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X