Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2010 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: AMA SUPERCROSS 2010 - коментари на състезанията

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
    Нека да има екшън все пак.Тази или другата седмица се надявам да има още по-голям екшън и Стюарт да полудее.Искам да го видя като е "луд" рамо до рамо с Дънджи да се борят.
    Всички това се надяваме

Коментар

Всички чакаме обаче няма да дочакаме или поне не скоро.
      Една лоша новина за всички фенове на АМА Суперкрос и въобще MX и SX.
      Джеймс е претърпял операция на китката вчера. След медицинските прегледи, направени след състезанието миналта седмица се оказва че е карал със счупена кост в китката. Препоръчали са му незабвна операция, която вече е направена успешно.
      "James is a true champion. The fact that he rode as competitively as he did making the podium at Anaheim 2 with a broken wrist (unknowingly) is testimony to that. He's anxious to heal and get back on the race track as soon as possible" said Larry Brooks, Team Manager.

Лично за мен шампионата от тук нататък губи смисъл. Можем спокойно да провъзгласим Райън дънджи за шампион. Да му е честито на момчето макарче подобна титла едва ли ще е такова постижение без Чад Рийд и Джеймс Стюарт на пистата.... и все пак с удоволствие ще гледам живот и здраве 2011 дежаву. ( как някой си прибира това което му принадлежи както беше през 2009)
      [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Много неприятно. Дано Вилопото да посъбере сили или някой пак да ни изненада и поне малко да му се опънат на Дънджи, иначе ще настане скука в челото, а и титлата ще е като на Рийд в мотокрос 2009. Титла си е - истинка и спечелена, ама е извоювана при по-благоприятни обстоятелства, не в истинската битка с големите. Не че може нещо да направи момчето-той показа, че е бърз в сравнение с всички и че на никой не цепи басма.

А затова , че Джеймс е карал със счупена кост в китката... .. свръхчовешко. Дано да се върне до края на шампионата.

Все пак, всичко може да стане. Има голям шанс да се заформят нови интриги.

Коментар

Точно от това най-се притеснявах. А и Рийд отпадна рано рано... Ква стана тя!!!
          К. Кулев

Коментар

Ще ги чакаме за края на шампионата явно.Лоша работа, но дано поне когато се върнат да са преосмилили всичко и да видим чисто каране и Чад в перфектна форма борещ се за първото място с Джеимс и Дънджи, а може и още някой друг.
            Иван Маринов
            Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
            ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Наи-накрая след толкова време и страхотно каране победата отиде където трябваше...страхотно каране на Villopoto и наистина мн ме впечатли и карането на Hill..дано това да е битката между тези 3,но страхотно каране на моя любимец 2 номер!
              [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Чета едни коменатри из Тъмпъра и си задавам същият въпрос.
                Защо като паднат състезателите не им изгасват двигателите и дали ползват автоматични съединители.
                Има състезатели които преди да си вдигнат мотора, минават по 30 сек. и после скача отгоре и газ.

Общото мнение, че почти всички ползват Реклуз от най-новия модел, но не го показват защото от фирмата не ги спонсорират или не им плащат за реклама.

Ако се понатрупат повече мнения по въпроса, Жорката ще ни отдели мненията в нова тема.

Коментар

Отново страхотно състезание!

За Дънджи в heat1 съм сигурен, че беше без подобен съединител. Виж как се хвърли да стисне ръчката за да не загасне.
                  К. Кулев

Коментар

Суперкроса си е класика даже и без Джеймс и Чад стана яката битка. Особено за второто място много яко стана лудница. И блокирането след като го изпревари в ритъм секцията .....абе мнго ме изкефи Но 2!
                    Дънджи следващия Карлмайкъл а незнам дали ще има следващ Карлмайкъл.

Относно съидинитела много пъти ми се е случвало като падна мотора да не загасне просто ако задната гума няма допир със земята мотора си работи даже и двутактовия крос !

Имат имат когато излизаш от завой с пълна гас не може да приплъзне и да превърти гумата тоест имаш по добро ускорение в излизане от завой независимо колко гас си дал. Също така и при изкачване на баири може да е с една предавка по нагоре отколкото с обикновен съединител а и има по добър хандлиг на траял трасета при по рязко подаване на гас не е толкова нервен мотора.
                    Това ми мирише на тракшън контрол донякъде, а всички подобни приспособления са абсулютно забранени в Суперкроса. Макарче знам ли ....!?
                    Последно редактирано от borisgp; 04-02-10, 22:22.

Коментар

Много яко състезание се получи- битка яка между Вилопото и Хил, с адреналин и блокажа беше супер. Той Вилопото ги прави тия неща добре. Виждал съм го с Алеси и с Джейсън Лоурънс да се гаври така. Супер беше и грешката на Дънджи беше интересна, добре че се приземи като нинджа Въобще, верно не се усети липсата на 4-те легенди (29 фев.) и това ще е интересно предаване.

Това му е хубавото, че все някой ще е стане първи и все има повечко хора, които да го искат. Докато е така няма да скучаем

Не за първи път забелязвам паднали мотори, които трябваше да са изгаснали, ама не са. Нали някой път както казва Боби гумата се върти, друг път съединитела е затиснат и не гасне, ама логически погледното, ако не е по-тежко, това да не ти гасне при падане мотора си е голяма екстра за състезанията. Защо да не се възползват.

А за Дънджи все пак добре се справи с кризата... по шампионски бих казал. Повредите по-скоро го спираха, не психиката.

Коментар

Имат имат когато излизаш от завой с пълна гас не може да приплъзне и да превърти гумата тоест имаш по добро ускорение в излизане от завой независимо колко гас си дал. Също така и при изкачване на баири може да е с една предавка по нагоре отколкото с обикновен съединител а и има по добър хандлиг на траял трасета при по рязко подаване на гас не е толкова нервен мотора.
                        Това пък от къде го извади?
                        Умирам някой дето хич не разбира да вземе да обяснява на другите. Пълни глупости са тва, да ме извинява който е... Да се обади кой е да оправим нещата без да се обижда

Чесно казано от моята практика (няколко стотин падания) по-рядко мотора угасва

Ама и Кармайкъл не беше безгрешен чак. Аз се зарадвах на грешката, защото направи шампионата по-интересен. Имаме 4 кръга и 3ма победители, точките се поизравниха... Инъче с изключение на грешките (и двете не едно и също място), доминацията е пълна.
                        Мога да заложа пари (а никак не си падам комарджия) на това кой ще победи в следващия кръг.

И Браво на Дънджи за тва падане- като котка е. И по това прилича на Кармайкъл Абе майтапа на страна, на всички ни е ясно, че тва си е късмет, но браво че не се контузи и той, че така както тръгна в края на шамионата няма да останат пилоти!
                        3 състезания 3ма от фаворитите с контузия. Добре че се отърва!
                        К. Кулев

Коментар

И Браво на Дънджи за тва падане- като котка е. И по това прилича на Кармайкъл
                          Той по принцип си е творение на Кармайкъл. Аз го следя от преди да се появи при профитата. Ще прогресира бързо защото мисли. Яд ме е, че и Милсап го гласеха за детето чудо, но изискванията от Хонда бяха много големи към него и той прегоря много рано. Тези двамата винаги съм ги следял. Милсап се пооправи след като Макграт го пое да го ошлайфа. Вилопото изникна ей така из нищото за разлика от тях. Искренно ги уважавам, защото не им работи излишно устата.

Коментар

А кво ше кажете за рекламата на кисели краставички накрая
                            Много ми беше чудно Филопото що държи тоя буркан, хаха

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
                              Това пък от къде го извади?
                              Умирам някой дето хич не разбира да вземе да обяснява на другите. Пълни глупости са тва, да ме извинява който е... Да се обади кой е да оправим нещата без да се обижда
                              Ами стана ми интересно кавко точно представлява въпросния съидинител и прочетох...... ето и част от разясненията в темата за въпросната система :

Мнение на Стефан ERA
                              Мерси за разясненията КИКИТ ,отсвен по прецизна работа,дано има и друг смисъл за състезания,защото 1000 лева не са малко за ъпгрейд.

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                              Забравих да добавя, че при спиране не е необходимо да натискате съединителя. Тоест спирачка и после гас без да използвате съединителя ама това по ми мирише на мотокрос или супер мото

Коментар

Чинел, ти ли бе бате
                                Ама има тема за тия съединители, айде там ще се разправяме
                                Дайте линк де..

Вилопото ме утрепа с тия краставички! Тва е мезето за монстър енерджи явно... Да са живи и здрави всякакви краставици, трушии и каквито може още спонсори!

Дайте информация за Рийд, кога ще се завръща.

Аа и тия легенди - за какво става въпрос?
                                Звучи като че ще участват и четиримата! Дали е така или...
                                К. Кулев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X