До: AMA SUPERCROSS 2010 - коментари на състезанията
Много, много драматично състезание ....грешки ,падания и то от големите, от фаворитите ...явно напрежението върху тях е огромно ,предизвикано от един младок ,който едва ли не подсвирквайки си трупа точки и привърженици и то по какъв начин
Блестящо представяне на Дънджи и заслужена победа
....не ми се коментира инцидента между Стюарт и Рийд,но все пак мисля ,че е съвсем нормален състезателен сблъсък и почти винаги може да се случи...неприятно чувство остави Чад побудвайки главата на ДС най безцеремонно,ноо....това е адреналина ,тресе ги здраво
За Чад сезона се очертава тежък-катастрофално начало с две поредни отпадания и сега неясна контузия на ръката (дано не е счупване
) ,която може да го извади напълно от шампионатната битка
...в тоя кръг въобще яки падания
....Грант и той е със контузия в рамото-скъсан мускул доколкото разбрах...а Стюарт как оцеля след това зверско търкаляне във втория Хийт още ми е чудно,дано не се прояви някаква травма и при него,че ще улеснят максимално "жълтура" Дънджи
Много, много драматично състезание ....грешки ,падания и то от големите, от фаворитите ...явно напрежението върху тях е огромно ,предизвикано от един младок ,който едва ли не подсвирквайки си трупа точки и привърженици и то по какъв начин

Блестящо представяне на Дънджи и заслужена победа
....не ми се коментира инцидента между Стюарт и Рийд,но все пак мисля ,че е съвсем нормален състезателен сблъсък и почти винаги може да се случи...неприятно чувство остави Чад побудвайки главата на ДС най безцеремонно,ноо....това е адреналина ,тресе ги здраво
За Чад сезона се очертава тежък-катастрофално начало с две поредни отпадания и сега неясна контузия на ръката (дано не е счупване
.Гледах го със свито сърце. Знаете и аз съм Буба фен... Даже не се и радвах като ги би в ЛСКЮ, защото си личеше, че много го боли и, че го прави, защото точно той без бой до последно няма да се даде.
За останалите обаче продължава с пълна сила
Коментар