Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Първоначално публикуван от ЖОРО ПАШОВ Преглед на мнение
    А къде беше първия суперкрос в БГ.?
    Абе къде беше не си спомням ама си спомням кой беше организатора - а ти го виждаш всяка сутрин в огледалото.
    Поздрави от Етрополе.

П.П.Абе сетих се май беше в Сливен.
    Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Кара в САЩ , на суперкрос /тогава беше стадион крос/ , това беше след "Хускварна" , тази Фирма беше много изостанала в развитието си. Първият суперкрос беше в Стамболийски , трасето беше преди Йоаким Груево , в дясно , 1989г. Първото трасе само с елементи от суперкрос , ролетка , скокове в завой , двойни и тройни скокове , на сравнително малка площ.
      В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Пичове,темата замря тотално!Малко преди поредния старт няма никви коментари и прогнози.Аз например усещам,че тоя път YAMAHA ще грабне 1-то място и то съвсем заслужено.2-ро ще е за некоя HONDA,а за 3-то остава да се бият KAWA и SUZUKI. За оранжавия тим ако стигнат до 7-мо или 6-то ще е доста добре,но ще им трябва голяма доза късмет
        motobattalion

Коментар

Първоначално публикуван от vaskosi Преглед на мнение
          Аз например усещам,че тоя път YAMAHA ще грабне 1-то място и то съвсем заслужено.
          Ako Стюарт не си събере ангелите няма да победи.Уникален е обаче трябва да е малко по мъдър.Дано да се отърси от лошия си късмет!

Коментар

Определено го гони голям кърък.Мн се надявам да се е напатил и нападал вече.Ако не се изплющи ще им махне тиквите
            motobattalion

Коментар

Стюарт е най-добрия кросист на планетата в момента, огромен професионалист и аз мисля, че е въпрос на много кратко време да спре да греши, и да започне да печели... защото заслужава.
              Иначе аз залагам на Дънджи за победа, Вилопото и Стюарт са по-бързи от него, но с малко късмет ще вземе победа.

Коментар

Първоначално публикуван от vaskosi Преглед на мнение
                Определено го гони голям кърък.Мн се надявам да се е напатил и нападал вече.Ако не се изплющи ще им махне тиквите
                "карък-а" , той сам си го прави , скорост и стабилност са несъвместими в този спорт! Не се владее , прекалено много навива газта.
                "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Само да няма контузени състезатели ,за да има повече интрига нека Стюард победи . А ние да гледаме поредния спектакъл .

Коментар

Мисля си, че в предстоящия кръг Стюарт ще е по-умерен в карането (след последното падане), или поне така би трябвало да бъде ...

Аз викам, че ще са така подредени:
                    1. Стюарт;
                    2. Вилопото;
                    3. Рийд;
                    4. Дънджи или Канард;

Абе Стюарт ще победи, а на останалите съм пратил по една бутилка домашна троянска сливова и по един домашен суджук , та да се откажат от първото място , като тоя Рийд е голямо л*йно - избомби ме с цяла дамаджана, иначе вика пак ще засека Бубата като предния път, помниш ли, а?

А относно това засичане - не знам кой е прав и кой не, кой е сбъркал и т.н., не мога да коментирам, защото не съм чак такъв разбирач, но Рийд определено ме дразни - не само с тая постъпка, винаги ме е дразнел именно заради неспортсменското си поведение Това не значи, че го мразя, просто ме дразни (още не мога да преживея дамаджаната от по-горе ).
                    А това, че Джеймс кара на пълна газ винаги си е така Нали заради него повечето гледаме суперкроса, ако го няма него няма да е така интересно.
                    Важното е да спечели зрителя от цялата работа с едно много интересно и напрегнато състезание, без падания.
                    Аз също съм фен на Стюард, но не чак толкова ревностен.
                    Нека най-добрия победи!
                    Hristo Draganov
                    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Стюард кара уникално,истинска тръпка е да го гледаш.В Дайтона само първия от хийтовете-където кара Буба и първите 5 обиколки от мейна, ми стигнаха за да си кажа,че Стюард е извънземен.Като го набие сачмата и напрово не стъпва Yamahata по земята-Прибира си я чиста
                      Мисля,че на Стю не му липсва стабилна психика-за това говори и факта,че след падането и моткането му,стигна толкова далече и ака имаше още 4- 5 обиколки можеше да влезе в 3-ката-според мен де.Представете си самО какво щеше да стане,ако всички бяха като него..За мен Вилопотто не заслужаваше победата,поне с нищо не го доказа-вече втора победа взима така,това за мен не е шампион.Чист късмет е,че ония лУдия-НОМЕР СЕДЕМ,не се е контузил сериозно,дано да устиска без травми.
                      Да стискаме палци,че ще си е взел поука след това преобРъщане и ще ги размаже утре.

Коментар

Първоначално публикуван от BORICANO Преглед на мнение
                        Стюард кара уникално,истинска тръпка е да го гледаш.В Дайтона само първия от хийтовете-където кара Буба и първите 5 обиколки от мейна, ми стигнаха за да си кажа,че Стюард е извънземен.Като го набие сачмата и напрово не стъпва Yamahata по земята-Прибира си я чиста
                        Мисля,че на Стю не му липсва стабилна психика-за това говори и факта,че след падането и моткането му,стигна толкова далече и ака имаше още 4- 5 обиколки можеше да влезе в 3-ката-според мен де.Представете си самО какво щеше да стане,ако всички бяха като него..За мен Вилопотто не заслужаваше победата,поне с нищо не го доказа-вече втора победа взима така,това за мен не е шампион.Чист късмет е,че ония лУдия-НОМЕР СЕДЕМ,не се е контузил сериозно,дано да устиска без травми.
                        Да стискаме палци,че ще си е взел поука след това преобРъщане и ще ги размаже утре.
                        Колега как ще стане 3-4, ако е имало 4-5 обиколки още. Те другите да не са спрели да карат! Стюарт завърши на 1мин14сек зад първия, а 4-тия е на 45сек след първия или разлика между Стюарт и Шорт е 29 секунди или с темпото, което караха двамата е 2 сек и половина в полза на Стюарт или математически погледнато средно 12 обиколки му трябват да стигне Шорт, което си е половин състезание. Е вие Стюарт го направихте най-великият суперкрос карач. Колкото и да е добър, колкото и газ да дава паднеш ли сериозно няма стигане. Освен ако не извадиш луд късмет и другите да падат Стюарт наистина кара супер, но не мисля че Вилапото е много по-слаб от него. Същото важи и за Дънджи макар, че разликата там е по-голяма.

Коментар

Ама тоя Вилпото нещо здраво го гони късмета.Пак да вземе пак да бие най-добрия. Късмет,какво да правиш !
                          offroad фен
                          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

BTW : Май не видях никъде Роксен
                            offroad фен
                            1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

не е карал и аз незнам защо. Може да са му дали почивка.

Коментар

Ужас Джеймс пак ме разтревожи пак грешки, хвърчат крака, ръце, развалени ритми, скръбове, ама от последен 2-ри е отново чудо. Нещо на старта ми се стори, че Вилопото му е натиснал спирачката в мелето. Много стабилно кара Вилопото вече е 26 точки напред. Почти не прави грешки в сравнение със Стюарт. А чад Рийд е такава лисица, как наигра Дънджи два пъти. Еваларка - това е да си старо куче.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X