От: Избор на гуми за тежко ендуро
На вътрешните пише с големи букви на всяка нова външна, да се слага нова вътрешна.
Гумата старее.
На вътрешните пише с големи букви на всяка нова външна, да се слага нова вътрешна.
Гумата старее.
Змея правилно спомена за талкирането - преди монтиране на гумите и двете трябва много обилно да се наръсят с талк. Аз слагам по още малко след като напъхан вътрешната във външната. Така двете не залепват една за друга и няма опасност от прищипване на вътрешната. Първия път като сменях гумите бях още новобранец и ходих на гумаджия. Той не сложи талк и след месеци като я свалих вътрешната се беше прегънала на поне 15 места, как не е гръмнала някъде не знам.
- на предния ми мотор (Pegaso 650), който като тегло, гуми и капли е идентичен като на колегата iszs карах само с tubless гуми, като съм минал поне 15к км, без никакъв проблем. Та би ли споделил точно с каква опасност съм се разминал?
- на предния ми мотор (Pegaso 650), който като тегло, гуми и капли е идентичен като на колегата iszs карах само с tubless гуми, като съм минал поне 15к км, без никакъв проблем. Та би ли споделил точно с каква опасност съм се разминал?
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар