Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електрически мотоциклети

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Така е, тезата 50 цента за 100км е тролня ма предполагам може да е водеща за някой.
    И аз съм се подхлъзвал по нея, признавам си.
    Иначе винаги съм бил шаран на тема “позлатени жици”, какви ли зарядни не съм придобивал и правил във времето.

Иначе баКтериите са една огромна нелепица особено напътствията за правилна експлоатация.

Не е хубаво да бъдат напълно заредени нито разредени.
    Не е хубаво да се зарежда прекалено агресивно еле па у студ и жега.
    А най добре и да не се използват като е прекалено студено или топло.
    Ич не обичат вода, огън и механични издевателства.

Съвременна технология, дума да нема!
    Сума пари и куп условности.
    А - и не требе да бързаш!!!
    Враг усраине

Коментар

• jkd
      jkd коментира
      Редактиране на коментар
      Да, де, ама нов, нов, колко да е нов... Предполагам знаеш, че EV, колите на ток, са измислени преди тези с ДВГ - Историята на електрическите автомобили (от 19 век).

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Именно.
      Нито е нов нито съвременен а батериите са пак толкова допотопни за целта както и предният път.

• jkd
      jkd коментира
      Редактиране на коментар
      Същата съдба като миналия път ги очаква, само да дойде новия "модел Т" (че сега се занимават с изг****зици, и законодателно).

• ​...

Коментар

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
      Така е, тезата 50 цента за 100км е тролня ма предполагам може да е водеща за някой...
      И все пак - ако се движиш с останалкия трафик, не се ли доближаващ до поодбен разход?
      Да, знам че това е анатема и съществува само във фантастичните филми, но все пак?
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Е то ако не се движиш с трафика си направо на нула цента.
        Към нула се приближаваш и като крАднеш ток, което неминуемо се случва след електрификацията.
        Некак да краднеш нафта варира от неетично до направо криминално.
        Виш токО е напълно различно - направо ти се полага
        Враг усраине

Коментар

• Цената на километър за мен поне за момента няма абсолютно никакво значение.
          Обаче конкретното съоръжение ми позволява да се движа през места, където преди с мотор са били или невъзможни или съм го считал за нередно.
          След блатото вече наближава 2000км и следващата седцмица ще се наложи да го водя на инспекция.
          Или е последната или предпоследната за да се запази гаранцията от 2 години.
          Ето фотки от последните няколко седмици:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:image.png Прегледи:0 Размер:1.14 МБ ID:7049808

​

​

Казах, че експлоатационните разходи нямат значение но не е точно така.
          Няма го традиционното "обслужване" - няма ольо, филтри, свещи и всякакви досадни ундурми, свързани с ДВГ.
          Няма преглед, гражданска и всякакви регулаторни простотии.
          Това последното не е съвсем верно, по-скоро е избор.
          И да не е мотор но е супер е супер допълнение!
          Враг усраине

Коментар

• Чеекай малко! Ти не го ли беше регистрирал?
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

• Esper
              Esper коментира
              Редактиране на коментар
              Регистрирах понеже модела подлежи на регистрация.
              Номера го повозих само месец докато имаше ГО.
              Сега си седи дома на завет и сушина.
              Барабар с книшката като го карам.

Не е проблем да го монтирам някога но без полица нема сми.
              И така става просто се оглеждам повече от преди

• Сигурно има нещо сбъркано и около мен ама направо ми скиная нервите в двете представителства за норматив!
            На двете места за обслужване, по случайно стечение да обстоятелствата се оказаха в 1 седмица.
            Не е нормално такава уговорка да изисква толкова много телефонни разговори.
            Даже за мен не е ОК да има каквито и да било разговори, трябва онлайната!
            За Бултрако ще е последно а със суронаджии ще се скиф още веднъж.

Сурон искат до 3000км на всеки 1000 да се прави инспекция.
            Нямам представа правят ли изобщо нещо или е само формалност.
            Както споменах по-напред поне е безплатно освен ако нещо не се подменя.
            При EV няма такова нещо - плаща се на сервизен час както за аналогова консерва.
            Питах познат - дори да няма консумативи плаща стотина афро за диагностика на баКтерията.

Нещо интересно около сурона: Предният път ми направиха забележка за 20км повече.
            Предупредиха, че ако съм прескочил още веднъж пробега гаранцията минавала на 1 година.
            И това за 20км, което са 2% - за първи път попадам в такава ситуация, 'баси!

​
            Враг усраине

Коментар

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Търсят си причина да те ритнат,това няма да пометне ако минеш 50 км повече,нищо не му и правят

• Esper
              Esper коментира
              Редактиране на коментар
              То не е ясно и неправещите забележка колко ще уважат гаранция ако се стигне до нея.
              В случая е 2 години та няма особено значение и е за предпочитане от 7 или 10 години.
              Няма шанс аз да се съобразявам с условията и за такъв абсурден период от време.

• Първа заявка от Хонда за сериен електрически мотоциклет - Honda WN7:

Нищо революционно или дори ново но поне цената е хондова - само 16К.
            Обичайните допотопни батерии и нелеп пробег от около 130 км.
            Имал обаче възможност за DC зареждане с което обещават само 30мин до 80% но на EV станция.
            Дома у контакт0 - обичайните 3-4-5 часа от воле.
            Ограниченията в технологията които правят тези неща пректически безполезни продължават да са валидни за съжаление.

Дано Бултрако да осигурят бройка за тест на този "мотор".
            Аз едва ли ще го правя дори да го предлагат, не и с характеристиките, които са обявени.
            Още по-малко заради типа на мотора.
            Обаче горещо препоръчвам някой ако не е карал електричка да го направи даже само от любопитство.
            Кефа е ОГРОМЕН и усещането е абсолютно РАЗЛИЧНО от това с който и да е аналогов мотоциклет.
            Враг усраине

Коментар

• Esper
              Esper коментира
              Редактиране на коментар
              Нямам престава кой какво и от кого е гепил още повече това е норамно.
              Става въпрос, че онова с идиотските батерии е едниственият прът в спиците не колелата.

А около оранжевият идиот моЙте очаквания са некой да земе просто да пусне нужното количество вода.
              Ама едва ли.
              Утопия!

• jkd
              jkd коментира
              Редактиране на коментар
              Гепил е нещо в качеството си на държавен служител, отговарящ по въпроса, щото според очевидците братът сърбин е демонстрирал цял ден как кара кола с ток от въздуха... Та така.

• Esper
              Esper коментира
              Редактиране на коментар
              OK но очаквания свързани с формен идиот некак са напълно непредвидими.

• Ей ма какви надежди имате значи,вместо да се надяваме на Солид Стейт батерии

16 бимберици купуват Тенере,а не това дето и за бутане не става след третия завой
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

• Esper
              Esper коментира
              Редактиране на коментар
              Е надяваме се ама до сега само греда.

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Чакаме Ямаха да влече в комбина с Тойота и ще яде Асен баница

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
          X