Храни го по-добре тоя щиглец, че е много гърчав бре...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Електрически мотоциклети
Свий
X
-
-
Идната седмица ще залеби се оказа!
Днес разхвърлях скутера - профилактика на предни свирачки.
Бях купувал накладки за подмяна преди вренме та с нея трябваше да сменя и тях...
Ядец - оказаха се различни: скапани ибейски мангали

Mога да върна старите временно ма не си струва разправията.
Неколко дена докаро се оправя с това явно ше хрантутя "щиглеца".
Припаянтих му току що и номера че все още има от едномесечната застраховка.
Точно навреме му окомплектовах и резервният чарджър - 2А вместо стоковият 12А.
Работи иначе, бакалска сметка по 1% на 10мин тоест за работен ден нещо като 45%.
Напълно достатъчно за прибиране, утре го оставям в офиса.
Към 40 афро беше от амазоня + още няколко афрота за конектора, че дойде с различен:
Та извендъж се оказа, че ще трябва да спасява положението с евридейски нужди.Враг усраине
- 1 like
Коментар
-
-
Ъ, това пък съждение от къде?!?
Та тоя сурон е поне 2 пъти по-пъргав от скутера, който е на трупчета за малко.
А аз съм пред градският трафик даже с къб-а - сметай ако не пестя ток къде ще съм
Само като си поредставя дека мое да се наложи да съм у баница в трафика и съм с един крак в нервен срив
Тук проблем може да има само извън града и то пак ако се пести ток а това се оказа, че не е нужно.Враг усраине
Коментар
-
На мен основния офис ми е пак в тая баница та все тая.Без нея не отивам никъде.Да не оспамвам с това темата.
Тия жици ще навлязат и навлизат яко.Като им докарат един приличен пробег...дупе да им е яко на старите производители на матори.
Аз съм го решил за УТВ-то,но като махна ямахата няма да се оставям съвсем без мотор и ще трябва да се взима някаква евтина и лека гад.
Та сбирам информация.
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Излезе ли нормална баКтерия или мобилен енергиен източник това ще бъде края на ДВГ.
Но аз не съм голям оптимист, че това изобщо ще се случи.
В случая не можах да разбера що намираш играчката за опасна?
То по тая логика със всичко на 2 гуми е по-травматично от коя да е консерва.Враг усраине
Коментар
-
Играчката си е добра.Другите шофери не са.А в час пик идиотите са повече от необходимото.
Иначе за батерията си прав.Аз за алтернативния източник не вярвам ние да го доживеем.
Не че го няма или не могат,поликата и потока на парите няма да го позволят.
Но развият ли достатъчно батериите да карат по 200-300км за тия бръмбари или да се зареждат за норматив...тегаво за двигателите ще е.
Това ще довлече проблеми с електромрежата,но като част от тия дето развиват и този отрасъл...без хляб няма да остана.
Ще поживеем и видим.
Ако има записване за проби на автопарка ти се записвам,че все интересни за мен машинки си насъбрал.
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Знам,зе е за мотори темата ма ако на някой му се ходи с колело то ето едно предложение,сина има такова,смених му задния шок,гуми и седалка и стана,даже мигачи има,Сурон спирачки и кУрмило
https://arielrider.com/products/x-class-60v
1600 парици беше,не 6к
Изби си захващането на батерията от скокове по рампите та сега съм я хванал с едни колани,други ядове нямаTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Хах, аз баш по батерята правих днес някакви укрепвания, че никак не ми вдъхва доверие фабричната конструкция на LBX.
Имам още някакви идеи за подобрения около укрепването но след тая мотика с накладките на скутера приоритетите се промениха разко за 1 следобяд
Са гледах последново видело на пиклата с изкъртеният и затрит номер и си мисля дали моят ще изкара планираната седмица така залепан с неколко "кьофтета" силикон:
Това беше най-мъдрото хрумване за момента със съществуващите средства.
След като той премине цялата конзола около номера просто ще я разкарам от там, остава само калобрана.
Номер нямам намерение да държа на борда но мисля да тура където е стрелката един малък стоп/габарит.
Той както и нуждните конектори за целта се очакват следващата седмица ама тогава се надявам да се оправя с накладките.
И пак дотогава без рипане от рампи и стълбища за да не стане като с пиклата
Иначе за опасностите в трафика не може да се направи повече от това да се внимава и да не се зяпа.
Ако е писано да пукнеш или да се окуциш тесяте - и дома да си седиш пак няма да избягаш!
Та - квото/текову!
П.С: Като стана въпрос за накладките - за сурона са некви с'тинки и се намират навсякъде все едно са за шибан голф или астрчика.
Въпросноте обаче са за Honda от Nissin и излизането от ситуация за една седмица е само с лепене на ново феродо на моите.
Веднъж питах Бултрако да купя от тях и ми обявиха време за достака няколко месеца - не се ебавам и те бяха сериозни.
Тия дето се оказага сгрешени са от преебалник за 2 седмици.
Май все пак трябваше да ги поръчам от Бултрако
Последно редактирано от Esper; Вчера, 19:02.Враг усраине
- 1 like
Коментар
-
Някой моторетки имат планетарен редуктор с много големи предавателни числа, други идват и със скоростна кутия с предавки освен всичкото, та тия 1000нм никак не са непостижими, моя гайковерт има повече....Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеТая пърпоретка няма как да е 1000 нютонметра.
Или ги мерят по китайски - не на двигателя, а през трансмисията и на колелото?
Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Нормално е това да се мери на колелото - все пак изделието е превозно средство а не електродвигател.
Ако се дават параметри на компоненти вече се уточнява кое за какво е.
Иначе те за Паната - са не виси
Не, че е важно но такова парче срязан кабел намерих а не, че умишлено съм го оставил с такава дължина.
Щатният беше хубав но под 1кв. и ми се видя малко дори за тези жгъдави 2А.
Между другото егое доле как напича фабричният суронски чарджър.
Т'ва мънечкото ся е студено като фригидна кучка!
Враг усраине
Коментар
-
Напротив, не е нормално да се спекулира с въртящ момент на колелата. При масовите превозни средства тоя параметър се дава на двигателя.Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеНормално е това да се мери на колелото - все пак изделието е превозно средство а не електродвигател.
Ако се дават параметри на компоненти вече се уточнява кое за какво е...
Когато се даде на колелата, се получават бомбастични стойности несъпоставими с нищо. 'Щото тия стойности при другите "возила" (на селтик) не са на колелата.
Търсене на евтин "уау" ефект...
Коментар
-
За мен е правилно това да се дава на колелата.
Като нещото се качи на дино нали меренето е пак там?!?
Всъщност за конкретният Варг нямам никаква представа какво пише в спецификациите.
Нищо официално не съм чел за него просто защото не ме интересува дори за обща халтура.
Попадали са ми няколко ревюта колкото да знам, че не е за мен това.Враг усраине
Коментар
-
Да, на дино се измерват параметрите върху колелата и се преизчисляват към параметри на двигателя. Причината е - да можете да си мерите параметрите с другите собственици мепесета.Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеЗа мен е правилно това да се дава на колелата.
Като нещото се качи на дино нали меренето е пак там?!?...
Като каза въртящ момента на колелата - на превозните средства със скоростна кутия на коя предавка да става това? Ако се цитират данни за всички предавки, как би ги съпоставил ако (когато) предавателните числа на предавките И диференциала се различават?
И малко да поспекулирам, щото не ми се гугли, а и не знам точен модел на ел. скутерчето...
Та, да предположа ли, че чайниците са цитирали мощност на двигателя и въртящ момент на колелото?
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 7 потребители онлайн. 3 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар