Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електрически мотоциклети

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Както приятел бъзикаше друг по повод някакво EV: 3 лв. за ток до морето, и 600 лв. за зарядни и разклонители...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Понеже вече монтирах няколко неща по сурона и имам бегъл поглед и над качеството на творението...

Егое - кратката версия:
      Еми 'ку тая марка се води една от качествените - да не дава Господ останалите ​​

Са по-обстойната:

Качеството на сглобката е под критериите ми а те не са големи - все пак аз самият съм щатен мърляч.
      С по-важните възли като окачване, управление, контроли, задвижване и свирачки няма забележки.
      Повечето крепежи там са с адекватно натягане и положението им е драснато с маркер.
      Според мен убаче това е направено от дилъра а не във фабриката.

Повечето второстепенни и не-важни детайли са закрепени... Информативно
      Не малко болтове/гайки се въртят буквално с пръсти, жмигафците са гъша хуйня по принцип ама всичките се клатеха като на пръча мъдята.
      Има крепежи осигурени срещу самоотвиване като стопери и тредлок но са туряни на някакъв случаен принцип.
      Според мен - как дошло!

Хубавото е, че до сега поне баш говнолин не съм забелязал на борда.
      Дори напротив - има и неръждиляк, какъвто по хондите ако не си носиш - нема!

Не малко възли обаче имат вид все едно са сложени временно докато бъдат сменени с истински.
      Пример - калобраните, нормални има на пазара, избор тоже.
      Но не идват фабрично.
      Тоя на опашката е декоративен - проформа.
      Панели и пластмаси са евтини (нищо подобно при Хонда за пример) но просто трябва да ги поръчаш отделно.

Препипах и инсталацията понеже имам намерение да махна задните стопове/мигачи и да преместя част от тях под опашката.
      Ми кабелите са като косми, не знам дали са медни но кабелните пакети са бандажирани с лента сякаш наравена от рециклирани презервативи.
      Маже се по ръцете някакво лепило, бандажа е икономисан и се изсулва баш като ползван презерватив
      Надявам се поне силовите кабели да са нормални!
      Приятно счепатление ми направи наличието на втори, отделен и паралелен сноп за тия неща точно там, където аз искам да ги местя.
      Явно това разточителство с мястото им по регламент не само на мен ми е трън в очите!

Има си конструктивни пропуски и цигански работи, които се оказват известни от години но все още не са отстранени.
      Пример - леглата на лагерите на вилката.
      Тая цигания не е характерна само за сурон, предлагат се афтър маркет фиксове.
      В случая - тъпа преходна втулка за 2 размера, която е трябвало да бъде турена още във фабриката и там би струвала центове!
      Изобщо допускам, че това не е мърлящина а съвсем целенасочена политика за стимулиране на афтърмаркет индустрията.
      И при нормалните мотори го има този момент но май е по-ограничено.
      При газ-газ също имаше подобни простащини и пак по-малко.

Не мога да кажа при другите китайски брандове дали е така, примерно CFMOTO но с голяма вероятност допускам да е същото.
      Просто на мен тоя сурон ми е първо китайско творение, което барам лично.

Та не знам какво да кажа - не е точно пълна скръб но и не е съвсем без пари та да приложим тему подхода: "за толко паре - толко".
      Очаквах по-добре но няма да завърши като газ-а с опит за връщане/подмяна.
      Едно щото струва около 3 пъти по-малко
      И друго - кефа съответно е поне 2 пъти повече
      Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
      X