Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ъпгрейди ..... Най-добрите ..... ? Със особено мнение .....? Лично за мен безмислени .....?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моите меки като са пълни са около 5 см по-тесни от КУРмилото,аз се навирам спокойно,но тоя след мен с Ямаха Трейсър и твърди дисаги бая зор видя ония ден,неговите са 3-5 см по-широки

Разликата е при падане п моя пада на меко и ако се сетя изтупвам дисагите,неговия ако падне и троши крак,дисагите ще са на парчета.

И тоя с кривата капла не рита ли каплата като маже верига,не я ли вижда,че върви на змей тая задната 😳
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_2664.jpeg Прегледи:0 Размер:945.9 КБ ID:7028352

Е я разликата,моите са полупразни,но пухеното яке надува от тая страна,мога да я свия на 1/3 от тоя размер. Неговите мъде си се клатят е така там,пълни/празни все пречат
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

• Да, това е разликата: При падане и удари мекото е в завидно по-добра позиция а па аз съм съм си "профи" в точно тази част
        И все пак сандъците ми до сега оцеляват въпреки услилия, което е изцяло в тяхна полза.
        Обаче тежат за което няма какво да добавя

Иначе при мен ако се очаква да видя нещо при мазане на верига ще съм като прилеп с локмен пред Берлинската стена.
        Или последното нещо дето ще мине през главата на муха като нацели шлем - какво да е освен гъза и?!?
        Нема начин да видя нещо такова при такава ситуация понеже нема шанс да се случи

Враг усраине

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Тръгвам една вечер от пустинята и на ниска скорост нещо щтрака 4-5 пъти,извадих го от пясъка,в тъмницата какво там се дзверих и нищо,всичко му ОК. Мажа ония ден верига,ритам обратно на въртенето,че по-лесно и нещо пак изчатка……..БАХМААМУ,то 3 неща се въртят там,а аз съм с верига за 200 коня мотори,зъбаците в близко до ново сьстояние,че аз нали мажа………..линка/снадката на веригата е пуснала влага вътре и пиновете ръждясали въпреки мазането и износени до положение линка да шава и по вертикал и при хоризонтал.

DID 525 ZVM-X2. - веригата като нова след доста мили на нея,линка на ТРЪТКА

Снимки след малко,че ми се зарежда телефона и отивам да пуша,че пк ме хвана яд.

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          Не им се трЕсете толкова на тия вериги все едно са колянна става или менискус!

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Не им се тресете ма това върти задната гума 😁🤣кофти да щтрака баш там

Грешката в мен,че от време на време я МИЕХ с вода

Това вече освен Максима, Амсойл или Мотул спрей за верига няма да види,НИКАКВА ВОДА освен ако не го вали.

Веригата е слагана от профи,човек който пипа все едно операция прави,аз бях там,греста оригиналната и навряна всичката,Оринговете сложени как си пише по дебелите книги.

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2656.jpeg
Прегледи:53
Размер:1.14 МБ
ID:7028380 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2657.jpeg
Прегледи:53
Размер:1.29 МБ
ID:7028383 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2658.jpeg
Прегледи:52
Размер:949.9 КБ
ID:7028382
        Прикачени файлове
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          Е, поарчило се е малко, ко!
          Виж к'ви щети прави миенето

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Баш, това вода няма да види,му пикам на веригата аз

• Като система за меки мъдя лани ми допаднаха тия от цуцукито на Владича.
        Текстил с твърд гръб и механизъм, нещо такова - по средата на куфар и ептен меките, раклес:

Неговите са подобни но с бая брутална система на заключване.
        Имам усещането, че са тежки колкото алуминиев куфар.
        Остава им само уж по-голямата надеждност при падане.
        И пак са от вида фиксиран обем.

Абе човек може да се загуби в джунглата от системи за багаж.
        И все излиза нещо интересно а не може да се пробва всичко, че скупо.

Най-лесно е както в случая някой да е решил вместо теб.
        То и без това няма съвсем верно и напълни грешно.

Враг усраине

Коментар

• ВладиЧ
          ВладиЧ коментира
          Редактиране на коментар
          Обема на моите страничните куфари е направо ОГРОМЕН. Аз даже и половината им обем не ползвах на Памир. Те се разгъват нагоре и могат да станат високи, колкото задният куфар. Аз едва ли някога ще ги разкарвам напълнени с такъв багаж. Но има хора, които си падат по такива обеми за багаж на мотор. Особено тия, които се разкарват с жените си отзад...

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          Е чак огромни не са!
          Доколкото помня обема им беше точно колкото са моите куфари.
          Ако не са разпънати докрай са дори по-малки, което всъщност им е ценното.
          Има все пак гъвкавост от към обем но както казах вероятно изобщо не са по-леки.
          Механизма им е брутално здрав и масивен - нищо общо с ония ефирни пръдни от Givi/Kapa.
          По спомени неръждавейка, 5мм маларина, 'баго

P.S: Сетих се, че имаше фотка на двата с багаж - в случая поне при мен ВСИЧКО беше фул.
          Ама това щото цялата екипировка + каската бяха в куфарите.
          Всъщност единственият случай в който обема е бил на 100%

Последно редактирано от Esper; Вчера, 09:51.

• Аз си долюбвам криегата...ма не съм и никакъв фактор за пътуване де...
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

• ВладиЧ
          ВладиЧ коментира
          Редактиране на коментар
          Разкошна снимка в камиона... А сега си го представи, като ги разгъна нагоре и стигнат до горният багажник на задният куфар... Това им е пълният обем. За проба съм го правил у дома в гаража и видях, че аз никога няма да пътувам с толкова багаж на мотора.
          Тука мисля, че даже и малко странично допълнително бяха свити с ленти и токи. За това съм писал, че даже и на половина не съм ги пълнил за Памир.

• Пламен Атанасов
          Пламен Атанасов коментира
          Редактиране на коментар
          Владич колко да са големи , 35 и 31 литра са . Това дето казваш да ги оставиш развити нагоре не е правилно . Прегъват се поне три пъти за водоустойчивост . То при всички меки е така де , със сигурност го знаеш.
          Крепежа им е алуминиев 4мм . и тежат наистина колко алуминиев куфар.
          Последно редактирано от Пламен Атанасов; Вчера, 21:56.

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          ОМГ, Владич ти верно ли това имаш предвид?
          Те не се карат така отворени от никой, тава да не е кош за пране

Доколкото си спомням имаш резервен обем под капака - там може да закопчаеш например шалте.
          Но толкова - обемът е колкото на снимките.

Това дето го мислиш не се брои, тия чанти не работят така

• Аз да питам,че новобранец с питанки учи - тия мотори като ги натоварите лягате ли ги в паднало положение за проба дали го вдигаш сам?
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

• ВладиЧ
          ВладиЧ коментира
          Редактиране на коментар
          Не. Не съм пробвал, защото знам, че не мога да го повдигна сам... Все ще ти помогне някой.

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          Ако си сам разтоварваш багажа.
          Иначе чакаш помощ.

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Еееееба го,аз мислех,че товаря сериозно ма и никъде сериозно не ходя. Кльощав съм ма си го вдигам и сам 🥴,само като ми легне на крака и не мога да го изритам

И това на 2 седмици каране в цивилизацията с многото багаж дето бях помъкнал,другия път и толкова няма да има.

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
      X