Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ъпгрейди ..... Най-добрите ..... ? Със особено мнение .....? Лично за мен безмислени .....?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моите меки като са пълни са около 5 см по-тесни от КУРмилото,аз се навирам спокойно,но тоя след мен с Ямаха Трейсър и твърди дисаги бая зор видя ония ден,неговите са 3-5 см по-широки

Разликата е при падане п моя пада на меко и ако се сетя изтупвам дисагите,неговия ако падне и троши крак,дисагите ще са на парчета.

И тоя с кривата капла не рита ли каплата като маже верига,не я ли вижда,че върви на змей тая задната 😳
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_2664.jpeg Прегледи:0 Размер:945.9 КБ ID:7028352

Е я разликата,моите са полупразни,но пухеното яке надува от тая страна,мога да я свия на 1/3 от тоя размер. Неговите мъде си се клатят е така там,пълни/празни все пречат
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

• Да, това е разликата: При падане и удари мекото е в завидно по-добра позиция а па аз съм съм си "профи" в точно тази част
        И все пак сандъците ми до сега оцеляват въпреки услилия, което е изцяло в тяхна полза.
        Обаче тежат за което няма какво да добавя

Иначе при мен ако се очаква да видя нещо при мазане на верига ще съм като прилеп с локмен пред Берлинската стена.
        Или последното нещо дето ще мине през главата на муха като нацели шлем - какво да е освен гъза и?!?
        Нема начин да видя нещо такова при такава ситуация понеже нема шанс да се случи

Враг усраине

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Тръгвам една вечер от пустинята и на ниска скорост нещо щтрака 4-5 пъти,извадих го от пясъка,в тъмницата какво там се дзверих и нищо,всичко му ОК. Мажа ония ден верига,ритам обратно на въртенето,че по-лесно и нещо пак изчатка……..БАХМААМУ,то 3 неща се въртят там,а аз съм с верига за 200 коня мотори,зъбаците в близко до ново сьстояние,че аз нали мажа………..линка/снадката на веригата е пуснала влага вътре и пиновете ръждясали въпреки мазането и износени до положение линка да шава и по вертикал и при хоризонтал.

DID 525 ZVM-X2. - веригата като нова след доста мили на нея,линка на ТРЪТКА

Снимки след малко,че ми се зарежда телефона и отивам да пуша,че пк ме хвана яд.

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          Не им се трЕсете толкова на тия вериги все едно са колянна става или менискус!

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Не им се тресете ма това върти задната гума 😁🤣кофти да щтрака баш там

Грешката в мен,че от време на време я МИЕХ с вода

Това вече освен Максима, Амсойл или Мотул спрей за верига няма да види,НИКАКВА ВОДА освен ако не го вали.

Веригата е слагана от профи,човек който пипа все едно операция прави,аз бях там,греста оригиналната и навряна всичката,Оринговете сложени как си пише по дебелите книги.

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2656.jpeg
Прегледи:0
Размер:1.14 МБ
ID:7028380 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2657.jpeg
Размер:1.29 МБ
ID:7028383 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2658.jpeg
Размер:949.9 КБ
ID:7028382
        Прикачени файлове
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
        X