Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ъпгрейди ..... Най-добрите ..... ? Със особено мнение .....? Лично за мен безмислени .....?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аве за един прЕател да питам - едно такова или подобно инструментче от пещерата или тему-то за 20-на кинта плюс щанги, лепенки и още някои дреболии няма да е достатъчно добър авариен комплект? Като гледам става и за коолотУ. Има и в платнена торбичка. Има и по-класически за 10 кинта, една отвертка, клещи, ключ за свещи и още един-два гаечни кадмирани. Та би трябвало да хванат 90 и кусур процента от аварийните ситуации с мотора на пътя.И без друго не се ползва всеки ден, допълване с каквото още може да потрябва, и някой и друг кг. максимум тегло да го докараме...

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:SCR00093.jpg Прегледи:0 Размер:111.3 КБ ID:6997670 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:SCR00094.jpg Прегледи:0 Размер:77.5 КБ ID:6997671
    -Чем занимаетесь по жизни?
    -Ну в последнее время - в основном офигеваю от происходящего.

Коментар

• Ами точно за такова инструментче говорех и аз. За 20-30 лева. А те изкараха инструмент за 640 лева?!?! На това добавям само две вътрешни гуми, предна и задна, три щанги и малко лепенки с парче шкурка, и лепило. Това е пълният комплект. И компресора за гумите де.
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

• Първоначално публикуван от KingofROAD Преглед на мнение
        ...
        ...Натиснете снимката за да я уголемите Име:SCR00094.jpg Прегледи:0 Размер:77.5 КБ ID:6997671
        Такъв или доста подобен сет си върви обикновено с мотора.
        И в супер-мариото има баш такова.

Иначе за инструмент... Всеки е по-добре от нищо в някаква ситуация.
        То и в плоз-зеленчука продават инстрименти за "домашен майстор".
        Което е нещо като нуждата в случая - при по-голяма нужда...
        Некой викат, че супер сделка били ама аз неам мнение.
        Тоест имам ма то нема значение за друг
        Враг усраине

Коментар

• KingofROAD
          KingofROAD коментира
          Редактиране на коментар
          Понякога и в зеленчук-плода има попадения ве братчед. Не много често, но има...

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          Има но всичко е допуски, уговорки, изключения и некаква компромиси в оправдание на приравнената цена със зеленчука.

Дето викат колегите за да не са 600 ще жертваме теглото и обема.
          Обаче някакви такива нища с цена като за мостри на които ще разчиташ при нужда…

Не е мойто!

Въпреки, че предпочитам да не барна с лайняна пръчка НИКАКЪВ инструмент на пътя!

И между другото у фирмата имаше период в който на секретарките за кафе хафтоматя доставяха пресно млеко от ОфисУан, което е… книжарница.
          Стекчетата ги държаха на склад под бюрото с месеци без видим проблем.
          А капучиното вървеше яко и как да не - нели е без паре, служебно…
          Убеден съм, че и за дома си носеха!

• KingofROAD
          KingofROAD коментира
          Редактиране на коментар
          Ама пък в марковия магазин си плащаш и данък марка. Тва пак не е циливилизация. Като се има изнавпредвид, че аварийни ситуации с мотора на път не възникват за щяло и нещяло, набиването на прекалено много манги в инструмент ей така да го има, е мааалко не съвсем практично. При ФнимателнУ ползване и този от зеленчук-плода ще свърши работа в повечето случаи...

• То хубаво, ама аз съм си патил /и съм сигурен, че и вие сте го яли тоя/ от инструменти направени от говнилин. Да де, и офертата за 640 лева не е оферта, ама 20-30 лева, по средата на нищото…
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

• Аз съм претенциозен и това с лайняна пръчка няма да го пипна
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

• Нещо като винтоверт от Лидъл.
            Или кроасани от Бриколаж.
            И двата варианта ги има.
            Доста ора ги ползват…

Враг усраине

Коментар

• Просто има един момент в които е по тъпо да си мислиш,че имаш инструмент отколкото да знаеш,че нямаш.
              Няма страшно в умирачката...
              Страшното е да си жив!...

Коментар

• Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
                …Ето снимките.
                ​​
                Ето така изглежда кутията и закрепването.,.

​​​​​​​Подобна кутия но с друго предназначение

​​​​​​​Иначе това дават за хонда:

Вече даже клещи и оттверка очевидно няма.
                Айде за Хонда - нормално: то нали не мрие
                Ама не вярвам да е много по-различно за новите мотори.
                Пак ще реферрам към любимото ми ревю:

Колко просто е всичко като за всичко пише да посетиш оторизиран сервиз
                Враг усраине

Коментар

• А то аз съм на 3 милиона долара яхтичка,с мотор за профита който е правен да върви 100% натоварване 100% от времето,а ние я го караме на 50% я не,че нито барджи влачим нито дънни мрежи,една кафеварка разхождаме само,от скъпите………и тук за разлика от Хондата един ключ не ти дават,за отверка пък съвсем. И това не мре ма и аз без инструмент не тръгвам,сервиза ясен ма до сервиза не ми е ясно как става пък се мре като спре

Тук инструменти се купуват с пикап,а ако на мотора си нося половинка масло то тук половинката е на тона 50%,……….ма не се трошало……….ма па колко пъти съм жив заради пикапа и атаката с него само аз си знам
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

• Esper
                    Esper коментира
                    Редактиране на коментар
                    Бе нали имаш 2 ледермана - нема страшно

• BENZBOSS
                    BENZBOSS коментира
                    Редактиране на коментар
                    Единия нося само,WAVE модела,един Муерчин водолазен нож за рязане на въжета от винта,едно шило за възли и едно малко ножче с плоска дръжка карбон,да се ръгаме на странни места по света ако се наложи. С ни едно мога да стегна петите на 400 коня дизел обаче,мога да си прережа вените по 4 различни начина или да се наръгам със шилото ако съм се излъгал,че си нося инструмент😆🤣

• Esper
                    Esper коментира
                    Редактиране на коментар
                    Е то вените винаги може да ги прегризеш само със зъби, без ледерман
                    Моя не знам какъв е ама адски го уважавам понеже повечето неща може да извадиш само с една ръка.
                    Ма те вероятно всички са така - не съм им познавач.

• Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_3711.png Прегледи:0 Размер:736.2 КБ ID:6997775

Я гледай тука,Хонда Африка Бум,тоя е качил нивото вече,какви шила какви Латермани,защо само с гуми пистарки не ми е ясно,АМАТЬОРИ
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

• Абе то това е Чък Норис Хондата...
                    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                    Златомир Попов - Forry

Коментар

• Мисля, че по-напред тук стана въпрос за подобна механична навигация:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:scr20250909.png
Прегледи:151
Размер:141.5 КБ
ID:6998230

Много и се радвам понеже аз често си правя "пищови" на истинска хАртия.
                      Ама нема начин да си сменя гармина с такова!

А и това конкретно струва 200лв, което за механична урутка ми е яко пресилено.
                      Тука даже има и модели с електрическо въртене на ролката през бутони.
                      Техните цени обаче вече са като за зумо

Изобщо ако стана баш анвентурастин а на ламер като сега ше мисля да накича и текову нейде на стрелбището
                      Враг усраине

Коментар

• Да туря на поста етикет "оплакване" ама то народа е казал, че кьораф карти не играе!

Поне се продадоха повечето аксесоари заедно с газ-ката а съм с намерение да ударя след некой месец ударно едни 10К км...
                        Реших да си "почерпя" задника с един сийт консепт.
                        И поне неколко дена нема движение, вече настроен за хейт влизам и гледам:

Versand ca. 6-8 Wochen nach Bestellung
                        Да са таковаме у артистите!

Нищо де - убавите работи бавно ставали, викат.
                        Иначе е тъжно - "анатомичната" седалка за ES700 миналата година ми излезе 2.5 пъти по-евтина от KTM group.
                        Дали американската ще е чак толкова добра... Едва ли ще разбера скоро

НЗ, вероятно тия седалки са добри. Даже сигурно са много добри.
                        Обаче у еврогея като се натоварят с всичките скапани мита и данъци очакванията за парите, които излизат стават нереалистични.
                        Деа, ку бех прочел по-рано, че явно я произвеждат при поръчка вероятно щеше да ми мине.
                        Но пак препратка към по-горе:

Кьораф карти не играе
                        На новият покемон нема да му се получи това.
                        Китайска вуна МАКС!
                        Враг усраине

Коментар

• Esper
                          Esper коментира
                          Редактиране на коментар
                          'Ку я сделат по-бързо и я получа преди да сме излетяли я взимам у флинстолета и ще я намамя в Бишкек.
                          А за стоковата нема да имам некакви задръжки просто да я заеба в Киргизия.
                          Тя е такова дърво, че само за мотокрос става!

Между другото слушах някъде, че стоковите седалки затова не ставали за седене.
                          Били копи-пастет от кросовите CRF-и където седалката е проформа.
                          Даже викаше, че и парт номерата били еднакви но не съм проверявал.

Сийт консепта тук просто се оскъпява брутално заради разни импортни булшити.
                          Дано си струва и чакането и парите.

За газката тяхната Ergo Seat ми излезе около 300лв с отстъпката.
                          И си струваше всяка стотинка.
                          Тука за 800лв ибрик трябва да прави, деа!

• BENZBOSS
                          BENZBOSS коментира
                          Редактиране на коментар
                          Там сте сбъркани,500 кинта латермана,800 кинта седалката,че те за фарове трябва 3000 да искат тогава,моя мотор по вашите цени на подобренията е колко едно БМВ 5ца баси

• Esper
                          Esper коментира
                          Редактиране на коментар
                          Ми това е положението - Еврогея, баце!
                          Вие се сте се връзкари - ем плащате по-малко за сичко ем си купувате просто к'вото искате.
                          Аз ако бех там - освен TW200 да имам поне 2 нови ДР-а.
                          За пушкала да не говорим.

А за вашите фарове - ми да, толкова искат

Аве паре као шума.
                          Ше напечатат нови и па ше има

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_9866-compressed.jpeg
Прегледи:94
Размер:391.5 КБ
ID:6998858

Е вчера,нагълтах се с пясък ма па нямаше никой - такова седалка с мрежа от горе,за лятото става и то много,вчера в планините горе беше 5 градуса,долу в пустинята 33
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

• BENZBOSS
                          BENZBOSS коментира
                          Редактиране на коментар
                          Хипарски плаж от другата страна на местното Солено Море,хора без работа

• Esper
                          Esper коментира
                          Редактиране на коментар
                          А тука днес долу беше 5 градуса а горе - бело.
                          Пусках "парно" дори - дъргел0 има дръжки на ток.
                          Тая китайска вуна даже аз вече разбрах, че става - сметай
                          Не прави стоковата - гелова но върши страхотна работа за никакви пари.

• BENZBOSS
                          BENZBOSS коментира
                          Редактиране на коментар
                          Сезона на кожух на задника тук свърши,и да е студ е за няколко часа само,ако хукнем горе по планините си я слагам пак ма южно от ЛА не ми трябва,на 5 градуса обаче топли макарите и без такова не тръгвам

• Едва днес стигнах да ида и да си взема нещата от онова австрийче - ROIAMOTO
                        Пипнати, бутикови неща и доста персонално отношение - направи ми впечатление още докато си писахме.
                        За мен такъв подход към клиент е просто НЕВЪЗМОЖЕН ма то аз и затова нямам НИТО ЕДИН
                        Помпата за гуми е яко фенси и верно супер компактна, ще ми се събере в тулбокса.
                        Обаче с нея ако трябва да вдигна задна гума даже на хондето ще трябва да вкарам няколко хиляди помпи

Нищо де - то беше ясно, че това е план "Щ-кратко".
                        Когато ножа стърже в кокала, неволята таймаутва а в компресора на Владич ток0 е нихт

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot from 2025-05-16 08-44-58.png Прегледи:0 Размер:206.3 КБ ID:6999066
                        Враг усраине

Коментар

• BENZBOSS
                          BENZBOSS коментира
                          Редактиране на коментар
                          Така де,баш така

Преди време един ме пита Кептън колко тежи тоя спасителен сал - 150 кила…….еееееббббааааааа го,аз това не кога да го помръдна……..да бе,то да почнем да потъваме,ше тичаш с него на боси палци,не бой се.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X