https://yankum.com/collections/shack...q0CSsemzv3cL-6
мИек шегел - предната част на багажника,онова сивото е закрепило синьото въженце под багацника,от другата страна по същия начин,стои си намотано въжето,а като ти потрябва ти е в ръцете за секунди.
С Меки шегели ми е хванат и багажа,да не нанизвам и разнизвам през рамата всеки път като го слагам и свалям,отпускаш,шляп и готово
Тука се вижда и къде ми е водата / не Уискито бре,къде гледаш там 🥃/, - предно дясно на бара,хуйнята в която набивам бутилката е на ластик,събира какъв искаш размер бутилки,не пада,не дрънчи,не се троши / или поне аз строшена нямам / ,струва 2 кутии цигари,хваната е със свински опашки,не ми тежи тая вода на гърба,лесно се ползва.
В подобно съм наврял и титанова бутилка в която носим каквото остане от уискито,че то пък идва в стъклени шишета и кофти,това виси на багажа отзад,да не се троши като падам. От ляво,страната от която слизам от тоя мотор е същата работа ма там е флакон за МЕЧКИ,от големите флакони,става и за кучета,забранен за ползване по хора,че някои ослепявали………..
Аз за това не нося раница,не влача на гръб,влачи го мотора,да не се е раждал мотор
Коментар