Първоначално публикуван от Volk
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лов, ендуро, туризъм. кой има право в гората?
Свий
X
-
Ловът е организирана работа така,че с пълно право аз като ловец ви питам КОй ви каза ,че пък гората е ваша и по всяко време може да пращине с моторите ,да тровите гората ,да плашите дивеча за който ние се грижим и си плащаме .Ами щом ще си я делим плащайте горски данък,и екологичен,садете дръвчета,зимата в сняг подхранвайте дивеча.А за гората се сещате като изкарате моторите.Е неможе така.
Смятам,че не е това пътя на срещупоставянето-ендуро и оф с/у ловци,а по-скоро намиране на някакво справедливо решение за всички.
Значи,който иска да ходи на лов да ходи да стреля по панички и железни прасета .Ами тогава няма ендуро в гората,качваш се на симулатора избираш си терен и маршрут и се кефи. Така гората е напълно спокойна.Густо майна , пътят свърши !!!
Коментар
-
е 100 - отговарям ти веднага! Аз съм и ловец и оффроудист, затова искам да ти кажа, че в цял свят ловът е САМО ЗА БОГАТИ ХОРА!!!
Те ловуват в частни стопанства, за което си плащат яко, но и не пречат на никой!
Нашите условия позволяват на хора които плащат 2 лева /два лева/ на гонка да ползват общо богатство, което трябва да е денонощно достъпно на всички граждани на тази държава!
Уважавай всички, които имат право да ползват тази гора!
Коментар
-
Я,ти с такива дружинки ли ходиш?Аз един път ходих с едни такиваПървоначално публикуван от buldogА, ако дружинката е вече употребила наличното количество подгряващ материал следва стрелба по всичко що мърда, без значение кой какъв Е.
От София до Ярема-по бутилка на калпак.После спяха по пусиите.
Не съм и помислял да повтарям с тях.И мисля че точно оттам идват
и проблемите и лошата слава на БГ ловеца.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Че то това ни е ценното ,че ние ходим на лов в естествени гори,и цяла Европа ни завижда.Опре лида ходя само в стопанства хвърлям пушката!Това е все едно да караш оф само на полигон.Първоначално публикуван от Volkе 100 - отговарям ти веднага! Аз съм и ловец и оффроудист, затова искам да ти кажа, че в цял свят ловът е САМО ЗА БОГАТИ ХОРА!!!
Те ловуват в частни стопанства, за което си плащат яко, но и не пречат на никой!
Нашите условия позволяват на хора които плащат 2 лева /два лева/ на гонка да ползват общо богатство, което трябва да е денонощно достъпно на всички граждани на тази държава!
Уважавай всички, които имат право да ползват тази гора!Густо майна , пътят свърши !!!
Коментар
-
Хънтър, ред трябва другарю! РЕД!
Не да ми обикаляш нощем около къщата с Калашника, майтап....
Сложна е тая работа, аз понеже не подлежа на контрол, винаги гледам и двете позиции и ми е интересно да видя как някой закърпен сопол ще ми каже да се разкарам от гората, защото той е тръгнал с "месарката" на лов?!
Нощем туристи и авджии няма, затова тогава ми е най гот, защото няма потърпевши!
Коментар
-
Не, не ходя с такива дружинки но видях че с Volk сте тук та заради това.Жена ми казва, пак ли ги дразнишПървоначално публикуван от derhunterЯ,ти с такива дружинки ли ходиш?Аз един път ходих с едни такиваПървоначално публикуван от buldogА, ако дружинката е вече употребила наличното количество подгряващ материал следва стрелба по всичко що мърда, без значение кой какъв Е.
и проблемите и лошата слава на БГ ловеца.
Коментар
-
Първо стреляш после питаш,отговорят ли ти значи си слаб стрелец :lolПървоначално публикуван от VolkА ако туристите са мутри и са отишли в гората да пробват някой "Скорпион" или снайпер Ремингтон и видят как нещо голямо с войнишка шуба мърда в храстите?!........
П С Не в шубата ,по "туристите"Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Какво да питаш, " Ей, къде ти влезе?!" или " Я кажи, заболя ли те?"
Който вади пушка, от пушка умира!
Хънтър, я зарежи тия агресии, кажи от елена пастърма ли направи и съвместима ли е с червено вино пред камина?!
То и Булдога се облизва май на тая работа!
Коментар
-
И аз бях останал с впечатлението че този момент с оливането гоПървоначално публикуван от buldogНе, не ходя с такива дружинки но видях че с Volk сте тук та заради това.Жена ми казва, пак ли ги дразнишПървоначално публикуван от derhunterЯ,ти с такива дружинки ли ходиш?Аз един път ходих с едни такиваПървоначално публикуван от buldogА, ако дружинката е вече употребила наличното количество подгряващ материал следва стрелба по всичко що мърда, без значение кой какъв Е.
и проблемите и лошата слава на БГ ловеца.
пропускаш.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Нощ ,наистина тогава на "тези места" не само съм имал и най-големи успехи,но и толкова проблеми съм си решил,за коино съм мислил със дни .Незнам защо ,но е така.Направих едно яко измръзване защото неподготвен ,уж за кратко/по-скоро да видя движението/,но нали знаеш,само още малко,само още малко и сега сигурно ще ми оперират палеца на левия крак.Имам слабост и към чистите български гончетата,защото ходя и на групов .Първоначално публикуван от VolkХънтър, ред трябва другарю! РЕД!
Не да ми обикаляш нощем около къщата с Калашника, майтап....
Сложна е тая работа, аз понеже не подлежа на контрол, винаги гледам и двете позиции и ми е интересно да видя как някой закърпен сопол ще ми каже да се разкарам от гората, защото той е тръгнал с "месарката" на лов?!
Нощем туристи и авджии няма, затова тогава ми е най гот, защото няма потърпевши!Густо майна , пътят свърши !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар