Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лов, ендуро, туризъм. кой има право в гората?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Volk
    Какво да питаш, " Ей, къде ти влезе?!" или " Я кажи, заболя ли те?"
    Който вади пушка, от пушка умира!

Хънтър, я зарежи тия агресии, кажи от елена пастърма ли направи и съвместима ли е с червено вино пред камина?!

То и Булдога се облизва май на тая работа!
    Не съвместима,а задължително.На привършване е вече.
    Докога да те чакам?От вас рубинената течност,от мен-другото.
    Ако искаш може и на природа,знаеш къде е срещата че нещо
    ми е завряло отвътре и този град ми е дошъл до..........
    Е там няма камина но едно огънче все можем да спретнем.
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Когато карам TIR,Лека кола и лека жена и OFF Road не пия
      Когато пия карам само жени (тогава дали са леки или тежки не ми прави впечатление)

Коментар

Я кажи как беше обут?

Аз признавам само вълнен чорап /плетен от селска баба/ в много широка обувка, един войнишки спален чувал от 1952г и малко вътрешно, червено / за някой малко, за друг - много, за мен 1 литър/, тия неща ми дават 10 часа в зимно пълнолуние без проблем!

Коментар

Първоначално публикуван от buldog
          Volk написа:
          Не да ми обикаляш нощем около къщата с Калашника, майтап....
          Калашници Аз заради това с моята ИЖовка не мога да ударя нещо
          Хайде сега какво-с лъкове и копия ли да тръгнем?Пък и ти -нищо
          не бил ударил я да си признаеш
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

[quote="derhunter"]Хайде сега какво-с лъкове и копия ли да тръгнем?/[quote]

Глупости! Говоря за безобидни играчки като арбалети с нощни прицели, очила за нощно виждане и нощна оптика 3 генерация с прицелна стрелба до 500 метра при пълна липса на светлина!

Коментар

Хънтър и Волк

ОФЕРТА
              Събота 18.02.2006
              Каране ON-OFF ROAD 40 км. разходка сред природата пеша 2-3 часа 14.00 обяд организиран банкет .22.00 нощна разходка да ни слегне обяда.Неделя 19.02.2006 каране OFF-ON Road 40 км.
              И до НОВИ СРЕЩИ

Коментар

Не бе.Булдока ни пързаля-не бил ударил нищо.Айде бе
                на нас тия ама се скатава неще да почерпи
                Ходи ми се нещо за хищници ,кво ще кажеш,да опънем
                някоя и друга кожа?

Коментар

Булдог, ти отваряш вратите на рая, само че няма да мога да влеза в тях, /този път - когато луната се е облещила, не ме търси/! Я кажи какви номера съчми предвиждаш за туристическата разходка, че ми е интересно какви забележителности ще разглеждате?

Коментар

Хънтър и Волк

ОФЕРТА
                    Събота 18.02.2006
                    Каране ON-OFF ROAD 40 км. разходка сред природата пеша 2-3 часа 14.00 обяд организиран банкет .22.00 нощна разходка да ни слегне обяда.Неделя 19.02.2006 каране OFF-ON Road 40 км.
                    И до НОВИ СРЕЩИ
                    Мнооого ми се ще ама 3-ма от персонала болни ма..ка му.
                    А и трябва да видя на джипа предницата че не знам къде
                    ще изгубя някое търкало.Надявам се това да е последната
                    ГАДНА седмица

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                      Я кажи как беше обут?

Аз признавам само вълнен чорап /плетен от селска баба/ в много широка обувка, един войнишки спален чувал от 1952г и малко вътрешно, червено / за някой малко, за друг - много, за мен 1 литър/, тия неща ми дават 10 часа в зимно пълнолуние без проблем!
                      За чорапа и обувката да, но имам едни много широки кожени чорапи/всъшност товоса като две малки човалчета заедно с пуха/,високи до над коляното почти до чатала и ги слагам на место върху обувките и панталона.Има страхотен ефект.Тогава бях без тях.
                      Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Забележителностите ще бъдат (природни) и за какво са ми съчми, Аз нямам пушка и не ходя на лов Volk все се измъкваш от такива природни мероприятия Къде да те търсим В къщи или в гората

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter
                          Хънтър и Волк

ОФЕРТА
                          Събота 18.02.2006
                          И до НОВИ СРЕЩИ
                          Мнооого ми се ще ама 3-ма от персонала болни ма..ка му.
                          А и трябва да видя на джипа предницата че не знам къде
                          ще изгубя някое търкало.Надявам се това да е последната
                          ГАДНА седмица
                          Аз си купих УАЗ точно за такива мероприятия даже вече я изпробвах така че няма проблем.Ей това е голем звер

Коментар

Забележителностите ще бъдат (природни) и за какво са ми съчми, Аз нямам пушка и не ходя на лов Volk все се измъкваш от такива природни мероприятия Къде да те търсим В къщи или в гората
                            За хижата над Окол ли е приказката?Малии вкара ми вредни мисли
                            и сега почвам да правя едни стратегии

Коментар

Важно е кво седи М/У волана и облегалката,ти поне си го виждал и правил.

Коментар

Здравейте!
                                Това е първото ми мнение в този форум.Всеки ден обаче посещавам друг форум, свързан с планинеското колоездене. Самият аз харесвам разходките с МПС из гората, но за сега все още нямам лично такова. Същото така ходя на лов, но най-често обикалям с колелото или пеша из планината.
                                Всяка група от хора независимо от вида спорт, който практикуват, изпитват любов към планината и за това са там. За съжаление всяка група пречи на другата. Байкърите са кошмар за туристите, особено при спускане по тътеките. Ловджиите те поставят по постоянна заплаха да приключиш бързо земните си дни, а изровените от офроуд машините горкси пътища са кошмар за байкърите. За мен лично, единственият възможен изход е обособявяне на зони и трасета за всяка една от групите. Нищо не пречи тези зони или трасета да бъдат променяни всяка година, за да може всички да ползват богатството наречено български планини.
                                Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X