Обява

Свий

Няма добавени обяви.

ГЪБИТЕ - лов или бране

Свий

X
- 

- 

От: ГЪБИТЕ - лов или бране

Днес челадинки, печурки и рижинки.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
 Селска фурна аспух нема. Пак същият.
 В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
 Коментар
- 

Сравни с дънера, не е малък.Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнениеКолко?
 Коментар
- 

Луд умора нема, та днес по вакарелско при Тони Стария 3-4 кг., може и повече, челадинк, малко печурка, сърнела и рижинка. На такъв студ не бях брал гъби, ба си...Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
 Коментар
- 

Недей да рИвеш лошо време , силна рАкия и лоша жена за ловец нЕмаПървоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеЛуд умора нема, та днес по вакарелско при Тони Стария 3-4 кг., може и повече, челадинк, малко печурка, сърнела и рижинка. На такъв студ не бях брал гъби, ба си... Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846 0884480846 
 Коментар
- 

Коментар
- 

Следя темата ...точа лиги .... чета темата ...точа лиги .... и една сутрин се събуждам с идея ... ииии .. нека пък да я споделя От опит глава не боляло От опит глава не боляло  
 Та , ако случайно някой от вас драги ми гъбари има проблем с консумацията на улова си , бих желал да му помогна , като съответно дам моя дан във така омразните финикийски знаци има проблем с консумацията на улова си , бих желал да му помогна , като съответно дам моя дан във така омразните финикийски знаци Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ 
 За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+
 Коментар
- 

Амиии , зипуснал съм .. ами сънищата не ги контролирам, сега ми се явиха  
 Ама като гледам на някои хорица улова , май ще има за два сезона напред Аз и сушени мога да ги приемам и консервирани .. нямам претенции .. просто обичам гъби , от известно време насама , купешките не ми се ослаждат, а нямам познания да си ги "лова" сам Аз и сушени мога да ги приемам и консервирани .. нямам претенции .. просто обичам гъби , от известно време насама , купешките не ми се ослаждат, а нямам познания да си ги "лова" сам Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ 
 За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+
 Коментар
- 

От 18ч. до сега 22.30 чистим гъби с жИната. Писна ми Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария. Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

, а и вкъщи все още никой не ме е ядосал толкова, че да му ги поднеса за обед
, а и вкъщи все още никой не ме е ядосал толкова, че да му ги поднеса за обед

.И още по назад в темата...оказа се ...ливадна виолетка!Абе...страх ,лозе пази...
.И още по назад в темата...оказа се ...ливадна виолетка!Абе...страх ,лозе пази...

Коментар