Днес и вчера около яз.Дяково една 6л. и една 10 л. кофи с челадинки и само две печурки дребни. Мазало е от майска гъба.
Последно редактирано от derhunter; 08-05-16, 20:54.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Няма да оцелеят до при теб, а и родата отатък голямата вода пристига тези дни и всички точат яко зъби.
[QUOTE=Стария;2971587]Малеееее при нас чаладинка но много хиенимного....набрах един джоб[/QUOTE
Челадинките нямат обир. Днес две и кусур кофи от тези квадратните. Те са 10 литрови.Тъпият форум не дава да качвам клипче че било дълго. Ми дълго ше е, щеше да видиш трийсетина метрова пътека от печурки. Абе крайно време е да си направиш гейбук профил, там в гъбарската група клипчето направи фурор.
Малеееее при нас чаладинка но много хиенимного....набрах един джоб[/QUOTE
Челадинките нямат обир. Днес две и кусур кофи от тези квадратните. Те са 10 литрови.Тъпият форум не дава да качвам клипче че било дълго. Ми дълго ше е, щеше да видиш трийсетина метрова пътека от печурки. Абе крайно време е да си направиш гейбук профил, там в гъбарската група клипчето направи фурор.
Коя е гъбарската група в гейбука,че и аз съм в една ама не видях такъв клип?
Аз брах доста пачи крак преди 3 дена в дъбовагора на 300м.н.в. и две,три манатарки
Пачият крак на буркани(мариновани), а манатарката сушена
Ей сега ще го активирам, на Иван Клисарски е клипа.
Коя е гъбарската група в гейбука,че и аз съм в една ама не видях такъв клип?
Аз брах доста пачи крак преди 3 дена в дъбовагора на 300м.н.в. и две,три манатарки
Пачият крак на буркани(мариновани), а манатарката сушена
[ATTACH=CONFIG]867823[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]867824[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]867825[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]867826[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]867827[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]867828[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]867829[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]867830[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]867831[/ATTACH]
пРИ ВАС Е ПО ТОПЛО разкош
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар