Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Сервизченце?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Сервизченце?

Сума ти време се каня и все не се наканвам. Е най сетне седнах.

Ще ви разкажа за това какво стана след покупката на едно АТВ с идеята да ми хванете кусурите и с общи усилия да посъбереме нещо като "Ръководство на щастливия собственик".

Лошо е , че горната идея ме споходи малко късно , пък и трябваше собственика да се съгласи да бъде публикуван ...... та първите снимки са в разглобен вид.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00075.jpg
Прегледи:1
Размер:150.8 КБ
ID:5196653

И не мога да накарам снимките да станат големи. Помагайте.

Име:DSC00076.jpg
Размер:182.4 КБ
ID:5196654

Слава богу има знаещи хора на които да се обадиме та да подскажат какво да гледаме при закупуването пък и след него. Ако някой член на форума се разпознае в ролята на консултант нека се обозначи сам.

Няма да се задълбочавам с естествените за смяна филтри и масла /двигател и диф/

Име:DSC00084.jpg
Размер:67.0 КБ
ID:5196658

Щото си е валидно за всяка новозакупена машина и плюс това заради номера не стават снимките.

За по сигурно сменяме накладките.

Име:DSC00081.jpg
Размер:191.7 КБ
ID:5196657

Чистиме карбуратори

Име:DSC00080.jpg
Размер:221.6 КБ
ID:5196656

Име:DSC00079.jpg
Размер:176.8 КБ
ID:5196655

жила, ръкохватки и какво ли още не.... ама то хубавото е че и машината не е от най-ефтините на пазара , та няма много поражения.

Сменяваме поразтропаните ангренажни вериги. Хубаво щеще да е ако не забравях да снимам периодично амаааа ....

Понеже няма никаква опашка и някак си не е удобно , сгъваме от тръба 22х4 нещо .

Име:DSC00093.jpg
Размер:130.4 КБ
ID:5196659

Боядисваме и монтираме

Име:DSC00094.jpg
Размер:112.3 КБ
ID:5196660

Име:DSC00095.jpg
Размер:118.3 КБ
ID:5196661

Още малко фейслифт на външния вид с прекрояване на предната "броня"

Име:DSC00096.jpg
Размер:143.5 КБ
ID:5196662

добавяне на - мигачи , гардове за ръцете търкане и боя на ауспух ....... и не помня още какво.

Май съм пропуснал да снимам цялостно готовото "изделие". Собственика е на ход с атрактивни фотоси , а вие със забележки и критики.
    Последно редактирано от nickbochev; 29-07-10, 22:26. Причина: "увеличаване" размера на снимките
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Явно добре си уплатнявате свободното време.
      Поздрави за свършената работа по освежаването на АТВто.
      ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Здравейте на всички, доста задълбочено изчетох тази тема, засягаща, както на голяма част от вас предполагам, и една моя мечта. С две думи аз малко сложих каручката преди кончето и започнах да сглобявам нещо доста сложно без да имам мое оборудвано местенце, където да го довърша. След като бях помолен учтиво да напусна мястото, в което направих една голяма част от монтажа, бях приютен от добри хора в една барачка, в която колата да стои и евентуално да продължа със сглобяването. За съжаление обаче там не може да се прави почти нищо и има нужда от хора като вас, които да ми помага от време на време за някакви неща. Понеже съм новичък във форума, в смисъл на неписал до момента, не мога да изпращам лични съобщения и т.н. Та молбата ми е авторът на темата да ми драсне едно мейлче на i_froloshki@hotmail.com за да може да вържем контакт и да мога да му обясня какво правя и така да се каже да му поискам съвет, акъл и всичко, което е склонен да ми даде))Предварително ви благодаря на всички
        Явор

Коментар

Оооо .... зарязал съм си темичката от сума време. Непростимо!

Яворе ,

Вече ми е интересно какво точно си се размечтал да сътвориш. Мисля , че и останалите активни потребители в този портал ги гризе от вътре. Много любопитни гаги се навъртат тук. И много знаещи! Споделяй бързо. Вероятно ще си струва да се отдели в отделна тема , ама ти кажи и тук. Опита ме е научил да чета, питам и пиша първо тук и след това да работя.

Пратих ти мейл , телефона ми е в подписа , а заради орязания служебен интернет , най-удобната форма на комуникация е форума или фейсбук. Там съм с ник Georgi Neshev за всеобща изненада. Дано не нарушавам някое правило. Ако нарушавам трийте.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Леле, имах съмнение, че ще се отзовеш бързо, но не чак толкова) Страшно много Георги Нешевци има във фейсбук и само един явор фролошки, може би ще е по-лесно ти да ме откриеш за да ти покажа това онова и после да кажеш дали и кога да го публикуваме тук. Скайп от друга страна също е опция - froli28, извинявам се, че малко цапам темата, но както казах нали съм заек....

Коментар

Темата наистина малко е позабравена но скоро с Жоро започваме ТУНИХХ на моторджииско и грандоманско ксеноново и диодово осветление
              LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от i_froloshki Преглед на мнение
                Леле, имах съмнение, че ще се отзовеш бързо, но не чак толкова) Страшно много Георги Нешевци има във фейсбук и само един явор фролошки, може би ще е по-лесно ти да ме откриеш за да ти покажа това онова и после да кажеш дали и кога да го публикуваме тук. Скайп от друга страна също е опция - froli28, извинявам се, че малко цапам темата, но както казах нали съм заек....
                Това е въпросният Жоро Нешев колега.
                http://www.facebook.com/pages/dvg-i-...00001011673992
                Опитвам се да помогна.Ако нарушавам правилата-гумичка!

Коментар

Жоро, искам да ти благодаря за чудесно свършената работа! Два дена джиткам с камионетката и се чуствам като на трон.
                  Да обясня на колегите. Имам едно Деу Дамас, с което си върша работата през седмицата и ми е любимо заради маневреността си, размерите и разхода на гориво. За града е идеално. Но! Понеже съм 190 и ми идваше тесно на краката. Често се случваше да пусна дългите с коляно... Та реших да преместя шофьорската седалка с 10тина см назад (фабричният ход е доста ограничен). След няколко разглобявания видях, че може да се направи нещо по въпроса.
                  Звъннах на Жоро, отидох и след няколко часа мерене, рязане на профили, заваряване, пробиване, боядисване и т.н. проекта е изпълнен перфектно. Шофьорската седалка е с 10тина см по-назад и с около 5 по-висока. Съжалявам, че не направих снимки, ама просто не се сетих.
                  Още веднаж благодаря!
                  Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Удоволствие беше и за двама ни! Баси как прозвуча!

Просто обичам подобни задачки.
                    0888932647

Коментар

Жоро е железен
                      И ние онзи ден свършихме добра работа по моите спирачки на Зукито...

Жоро, само не ми казвай, че ти е останало от "бозата" ?!
                      Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                      Mercedes w212 E350 4matic
                      Ducati Monster 600
                      O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
                        Жоро, само не ми казвай, че ти е останало от "бозата" ?!
                        Да бе да! Да ти отговоря с така нареченото двойно потвърдено отрицание. Този модел "Сливенска боза" остава трудно по това време на годината. Дано само другия път да има повечко време да и подложиме и свински "банички". :-)
                        0888932647

Коментар

Ще работиш ли около 27.12-30.12.2010? Искам на една Опел Фронтера да видим спирачките

Коментар

Мисля да обявя работен-протест и да бачкам от 11.12 до 02.01.2011 в непрекъснат 24 часов режим :-). Без майтап ще поработвам независимо от датата в този период т.к. други сериозни ангажименти нямам.
                            0888932647

Коментар

Здравейте колеги гледам,че в тази тема е пълно с технически грамотни и сериозни хора.На 16 години съм от София и съм запален по ендурото,но естествено финансовите ми възможности са оскъдни.Наскоро си купих симсонс51 за 100 лева+още 150 за разни части и се научих да карам мотор естествено това не е мотор за гората и му видях бързо сметкта аз се пак не съм от най-ниските и като седнех на него бях с свити крака .Та изпадна ми едно мз-етз250 и искам да го подготвя за гората,както казах висок съм и ще му трябва повдигане.Мз-то според мен е със заминало бутало сегменти и семеринги,както и с лош външен вид.Искам да попитам Жоро Нешев дали може да ми помогне с това.Забравих да спомена,че мз-то е 200 лева (с добри гуми),аз разполагам с около 450 възможно ли е за тези пари да се вкара в ред и да е готово за гората.Направих си сметки и не ми излиза изгодно да сабирам още много време за нещо японско,като мз-то ще се кара събота и неделя.
                              Поздрави на всички
                              Сега се сетих проучил съм горе долу за повдигането от пред с това: а отзад с някакви планки,ще трябва да се сложи и обтегач на веригата,някои беше казал че става от ангренажна верига от лада?
                              Последно редактирано от nbajani; 07-12-10, 18:18.
                              Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Спомените ми от ЕТЗто навремето не са много хубави доста пъти падах с него. Имаше един конструктивен дефект планките които държат двигателя са слаби особено при екстремно каране двигателя ги усуква застава леко накриво и веригата почва за пада. Тогава правехме планки от дебела ламарина и усилвахме оригиналните . Намисли си с колко ще подигнеш предницата и дай размери на втулките мога да ти ги направя имай предвид че не е желателно да се дига много повече от 100мм телескопите стават дълги и неустойчиви. Отзад навремето ги дигахме като преместим планките които държат амортисьорите променя им се ъгъла . Другия варянт е да се сложат малко по дълги амортисьори от нещо друго но това е по скъпото решение. Наскоро един приятел се сдоби с една Джилера Аризона 200 кубика със скапано запалване сега и мисля начин да насадя от нещо друго и човека още не е решил къкво ще прави мотора това е бюджетно решение за долу горе читаво ендуро около 500 лева . Аз нещо доста години се задържах със Сузуки ДР 600.
                                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X