Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Сервизченце?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Сервизченце?

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
    Жоро, май скоро може да се "сдобиеш" с комплект гости (redair и FDevil) по повод на една "пострадала" автоматична скоростна кутия на Гранд 5,2. (Grand 5.2 умря скоростната кутия... АМИН)
    На Жоро грандовете са му слабост

( моля някой мод да затрие спама тук, че съсипахме темата )
    LZ1RED

Коментар

• До: Сервизченце?

Баси пак ли камион бе? То тук го бях замислил за мотори и АТВ , а глей кво стана! На вас с грандовете ще ви сложа входна такса - двулитрова бира.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

• От: Сервизченце?

Здравейте! Четох темата , пък ми дойде един акъл... Това дето го е почнал Жоро - добре!, ама това е за София. Аз разполагам с един терен около Пловдив (малко над декър) - на 3 км навън от околовръстното на Пловдив. На мястото има един бивш обор,в който си бачкам, но се замислих,че няма да е лошо да отворя врати на същия принцип като Жоро.
        Било то за ремонти,доработки, подготовка за офроуд... без значение - който е с идеи по собственото си превозно средство - да заповяда! Ще го мислим! Организационно също ще го мислим в движение...
        Ако стане,като идея, на няколко места в страната да има такива точки... пък форума и нета са добре дошли за комуникация и размяна на информация.
        Селото е Брестник. В родопската яка. Нагоре в планината терена е интересен и за офроуд и за ендуро и просто за походи, а в другата посока се открива цялата низина и в ясно време се вижда Средна гора и цяла Стара планина. Мисля,че с малко доработки(едно заграждане) и двора на обора ще свърши перфектна работа за идеята.
        диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg

Коментар

Първоначално публикуван от ArSey Преглед на мнение
          Здравейте! Четох темата , пък ми дойде един акъл... Това дето го е почнал Жоро - добре!, ама това е за София. Аз разполагам с един терен около Пловдив (малко над декър) - на 3 км навън от околовръстното на Пловдив. На мястото има един бивш обор,в който си бачкам, но се замислих,че няма да е лошо да отворя врати на същия принцип като Жоро.
          Било то за ремонти,доработки, подготовка за офроуд... без значение - който е с идеи по собственото си превозно средство - да заповяда! Ще го мислим! Организационно също ще го мислим в движение...
          Ако стане,като идея, на няколко места в страната да има такива точки... пък форума и нета са добре дошли за комуникация и размяна на информация.
          Селото е Брестник. В родопската яка. Нагоре в планината терена е интересен и за офроуд и за ендуро и просто за походи, а в другата посока се открива цялата низина и в ясно време се вижда Средна гора и цяла Стара планина. Мисля,че с малко доработки(едно заграждане) и двора на обора ще свърши перфектна работа за идеята.
          И най-накрая да положим основите на организация с международна значимост БАСИ /Бългалска Асоциация на Сервизченцата - Интернационал/.

По-сериозно .... хубаво би било да има повече такива места естествено , но няма да издържиш дълго ако това трябва да ти е поминък. Това показва опита към настоящия момент. Виж като начин на уплътняване на времето и забавление не е лошо , стига да ти е интересно.

На мен ми харесва ..... даже много. Покрай тази дейност се запознах на живо с една камара младежи , които ми връщат вярата в Българите.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Няма нужда да ми обясняваш ,Жоре! Поминъка- поминък, а душата си требе!
            Ама "БАСИ" ме зарадва тотално! Ходи подавай документи за авторски права - там си най-близо до патентното ведомство.

Коментар

Абе и на мене ми се въртят едни идеи да направя нещо като форумна стругаро-фрезиско заваръчно-монтьорска работилница ама пусто няма време да достроя гаража с още два назад
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Отваряй в недостроения гараж,пък така или иначе ще го приключиш някой ден.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                  И най-накрая да положим основите на организация с международна значимост БАСИ /Бългалска Асоциация на Сервизченцата - Интернационал/...
                  Няма ли да звучи по-добре така - "Единна Българска Асоциация на Сервизченцата - Интернационал".
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ArSey Преглед на мнение
                    Отваряй в недостроения гараж,пък така или иначе ще го приключиш някой ден.
                    Ами то имам един построен ама в него няма място за нищо имам идеи от години да го удължа назад където да си сложа струга и фрезата ама все не остава време за тоя проект и сега машините са в склада на един приятел където така или иначе има много място.
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                      Няма ли да звучи по-добре така - "Единна Българска Асоциация на Сервизченцата - Интернационал".
                      Не оставяш нищо на фантазията ..... може и"Единна Българска Асоциация на Сервизченцата - Интернационална Мегаструктура за Авто Мото Авио Транспортни Асистенции" .

ПП Понаспамихме си хубаво - ма няма лошо!
                      0888932647

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                        Не оставяш нищо на фантазията ..... може и"Единна Българска Асоциация на Сервизченцата - Интернационална Мегаструктура за Авто Мото Авио Транспортни Асистенции" .

ПП Понаспамихме си хубаво - ма няма лошо!
                        Тамън бях решил на направя и стикери с БАСИ и с дребен шрифт от долу какво значи. А сега няма да има място на стикера бре...
                        Въпреки това направо кърти мивки
                        LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                          Тамън бях решил на направя и стикери с БАСИ и с дребен шрифт от долу какво значи. А сега няма да има място на стикера бре...
                          И донеси да си лепна на моя гараж поне една
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                            Въпреки това направо кърти мивки
                            Направи стикерите и да се разберем кой участва, за да си ги получим за разлепване. Без значенние как точно ще се казва организацията - нямам претенции. И най-първия вариант си го бива.

Коментар

Здравейте колеги
                              Не е точно по темата но си заслужава да се разгледа
                              http://www.offroad-bulgaria.com/show...ево-2010г.
                              ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
                                Здравейте колеги
                                Не е точно по темата но си заслужава да се разгледа
                                http://www.offroad-bulgaria.com/show...ево-2010г.

Дааааа ...... а който не дойде ...... сам си е виновен!
                                0888932647

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X