Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Човешката коса електропроводник ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Човешката коса електропроводник ли е?

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Индустрията не е на онова равнище, тогава се наблягаше на тежката-Радомир, Кремиковци, и так далее, а мижавото заводче за бойлери в началото на Варна никой не го бръснеше за слива. Ама сега е първа сила сред бойлерните производители, даже прави рицари-бойлери(виж в темата за най-най-най- тъпа реклама).
    А сега в Шумен се прозвеждат най-много бойлери, като големия производител е ТЕСИ. моята фирма (в която работя де, не е моя собственост) е доста по-назад от ТЕСИ, но пак е сериозна фирма, по мои наблюдения там работим не по-малко от 200 човека, а продукцията е може би 95-98% за износ. То на ТЕСИ сигурно процента е по-голям де...

Ама на теб ли да разправям,ч е сегашната структура на икономиката силно се различава от тази през ЗТВ... Доколкото виждам-тук, в Шумен няма безработица. Има безработни разбира се, но няма безработица. Ся...Колко заплата се дава е отделен въпрос, но ако човек е закъсал, и е гладен и не може да си купи зимни гуми за колата-винаги може да започне някъде работа.
    И гледам,ч е върви към добро-очаквало се в близката година, айде да са две-тук да се разкрият още поне 1000 работни места. Което за нашия град е доста добре, а и така би трябвало да е в цялата страна. Което показва начало на икономически растеж, а за да има доволство, и хората да живеят добре-икономика трябва, и производство. А не сервитьори и екскурзоводи, ама е отделна тема.
    Кольо аз едно нещо не мога да си обясня как и къде на Теси им излиза сметката за 200 лева три пъти за 5 години да ми сменят протеклия бойлер . Като третия беше един месец преди да изтече гаранцията . Ние ако сме работили така отдавна да сме фалирали и забравени . А като гледам е масова практика щото склада в който го връщах бойлера е едно огромно хале цялото пълно с протекли бойлери . В мазето имам бойлер варненски от старите слагал съм го лятото преди да вляза в казармата 1988 година . Работи си безгрижно до ден днешен .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

То отдавна се знае, че когато си купуваш бойлер-вземаш всичко друго, освен ТЕСИ.
      Ма сега май са си пооправили качеството, поне така чувам. Мен не ме ебе какво им е качеството, ама бройките произведени бойлери на година не са лъжа, и са сериозна цифра.И масово е за износ, нашия пазар надали има 10 000 бойлера на годана, а само български производители са поне 5-6. Но за бойлерите има отделна тема, да не я превръщаме и тази в такава.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Rachido4x4 Преглед на мнение
        колегата е прав - моя грешка .
        Мислил съм едно и съм писал .....
        Абе идеята е за изолатор .

Или на моста трябва да има 9999,99 ом.

п.п. Снимка с моста ще има , и с мегер също .

ппп И наистина - Мост на Уитстоун.
        Много грешки станаха....
        Идеята ти за "изолатор" е....... .
        Така и не разбрах с тоя мост кво искаш да покажеш ??? Че си виждал такова нещо ли ? Какво искаш да измериш ? Съпротивление на произволен въглен ?
        Мегаомметър вероятно си виждал ( щом споменаваш Megger ). И в тоя ред на мисли, знаеш ли какво напрежение се подава за измерването ?
        Какво се мери, какви резултати се очакват като мериш различни "обекти" и т.н....
        Щом с обикновен "мултицет" при меренето на "въглен" виждаш КΩ ( например), познай какво ще ти покаже измерване с мегаомметър.

Правиш си измерванията, снимки и т.н......

И се извиняваш ?

Коментар

Аз нещо не вдеНах за какво са ви мегери и мостове, като работата може да се свърши у с най-долнопробния мултицет за 5 кинта?
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Аз нещо не вдеНах за какво са ви мегери и мостове, като работата може да се свърши у с най-долнопробния мултицет за 5 кинта?
            Така де....
            Това имах предвид, мултицета ако покаже примерно килооми - "Мегера" ще го "закопае".
            Последно редактирано от krasimir.n; 30-12-16, 13:36.

Коментар

Проблемът беше липсата на кюмур, не на мултицет или мегер. Брикетите се оказаха изолатор, наложи се да импровизирам

bilder upload

П.С. Въгленът е чамов, ако има значение
              Последно редактирано от icos; 30-12-16, 14:30.
              And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Първоначално публикуван от krasimir.n Преглед на мнение
                ...
                И се извиняваш ?
                Той обеща да се преименува. За целта трябва да покаже документ от районния съд.

Коментар

Та ако изчакате няколко дни (да се надяваме ) ще кача снимка (и видео ) от мост на Уинстън .
                  Ще се признае ли или да отивам да земам мегера на енергото - няма проблем колеги са ми - ще го дадат за пробата , и за идеята да ви вкарат в космоса.
                  Това, в червеното, не го бях видял...... .
                  Та, само с извинение - не се признава.

Да се преименува !

Коментар

Първоначално публикуван от icos Преглед на мнение
                    П.С. Въгленът е чамов, ако има значение
                    Еееее, то щото е чамов...
                    В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Той обеща да се преименува. За целта трябва да покаже документ от районния съд.
                      Стига де, отфотожабена лична карта с чужда снимка не става ли? Що зорлем караш чиляка да си прави нов профил?
                      - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                      - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Ами извинявам се за пасивността , както и ви е знаете - НВГ не е най-удачното време за развойна дейност . Ако не си тоя.
                        И по темата , Човешката коса е проводник , при определени условия . ТОЧКА.

А за останалото имам малко клипчета .
                        Имах един даскал дето редеше :
                        Не ми казвай какво мислиш - опиши какво си видял.
                        И на тая тема стара :https://drive.google.com/open?id=0B0...khCa293SXFlOGs
                        Не е нужно да ползвате специализирана техника , всеки от тия опити може да си го направите сами.
                        Кръстниците МИ , първо да ми се обадят по линийката .
                        Ще го обсъдим и после ще им измисля имена.

Лека и доходна !
                        Не се отнася за вас - за едно работещо таксиджийче е . Точно по нова година , Обещах му .
                        Последно редактирано от Rachido4x4; 02-01-17, 23:06.

Коментар

Ами извинявам се за пасивността , както и ви е знаете - НВГ не е най-удачното време за развойна дейност .
                          Развой на какво? Иде реч за това че за да прецениш дали нещо е проводник простия най-китайски мултицет за 5 кинта е и по-лесното и по-простото и по-достъпното средство.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Баси темата, от един косъм - 12страници

Коментар

Развой на какво? ..
                              На топлата вода, винаги е интересно.
                              байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                              Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                              Суперспам - спама на суперите

Коментар

Ами извинявам се за пасивността , както и ви е знаете - НВГ не е най-удачното време за развойна дейност . Ако не си тоя.
                                И по темата , Човешката коса е проводник , при определени условия . ТОЧКА.

А за останалото имам малко клипчета .
                                Имах един даскал дето редеше :
                                Не ми казвай какво мислиш - опиши какво си видял.
                                И на тая тема стара :https://drive.google.com/open?id=0B0...khCa293SXFlOGs
                                Не е нужно да ползвате специализирана техника , всеки от тия опити може да си го направите сами.
                                Кръстниците МИ , първо да ми се обадят по линийката .
                                Кога овъглено дърво даде повече проводимост от сухо - ша стана АСАН.
                                И на това съм съгласен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X