Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Човешката коса електропроводник ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Човешката косата електропроводник ли е?

Първоначално публикуван от Rachido4x4 Преглед на мнение
    Се МЕТАЛИЗИРАТ !!! СПОМЕНАХ го ! Причината е разнасяне на метални частици по повърхността - АНДЪСТЕНД МУ ?

А на изгоряло дърво - нанайси ще засечеш мегер .

Аре и ние сме учили ТВН.
    Ми....на чужд гръб ,100 тояги са малко,едно извинявайте върши работа
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

• От: Човешката коса електропроводник ли е?

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
      За уреди като цяло е ясно, че за да работи 20год. цената трябва е да поне по три за да има смисъл да дадеш примерно 10год. гаранция и да си предвидиш 1-2 сервизни намеси(които са доста скъпи)...
      Моите два бойлера работят съответно от 15 и 14 години на първа линия на морето (кола хваща 2-3 мм слой сол по ламарините за три дена престой на същото място). Водопроводната вода е екстремно варовита, бойлерите никога не са чистени, но се източват всяка година около ноември месец и се пълнят отново през април-май. Сега гледам, че "Дипломат" и "Елдом" масово ги обвиняват в китайщина из интернета Моите са от споменатата от Кольо четирибуквена марка (гордост на българския индустриЙ ).
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Моите два бойлера работят съответно от 15 и 14 години на първа линия на морето (кола хваща 2-3 мм слой сол по ламарините за три дена престой на същото място). Водопроводната вода е екстремно варовита, бойлерите никога не са чистени, но се източват всяка година около ноември месец и се пълнят отново през април-май. Сега гледам, че "Дипломат" и "Елдом" масово ги обвиняват в китайщина из интернета Моите са от споменатата от Кольо четирибуквена марка (гордост на българския индустриЙ ).
        Елдом внос от Китай със сигурност няма. Дипломат не знам изобщо дали произвеждат нещо и съм с много лошо мнение за всичко тяхно с което съм се сблъскал. Подбират стоките така, че да изглеждат по-скъпи а в същото време е най-евтиното и калпаво.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          (кола хваща 2-3 мм слой сол по ламарините за три дена престой на същото място).
          Досега те възприемах що-годе сериозно, ама след тази строфа- край, за мен вече си поредния лаладжия във форума.
          След 3 мм сол колата няма да може да се отвори, а след година ще е на ръжда, бетер опел от началото на 90-те...

Изобщо имаш ли представа колко е 3 мм като размер?
          Или така е по-готино като се напише. То 8-10 е по-впечатляващо, аз с толкова сол си заравям мръвките преди да ги закача да съхнат.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Досега те възприемах що-годе сериозно, ама след тази строфа- край, за мен вече си поредния лаладжия във форума.
            След 3 мм сол колата няма да може да се отвори, а след година ще е на ръжда, бетер опел от началото на 90-те...

Изобщо имаш ли представа колко е 3 мм като размер?
            Или така е по-готино като се напише. То 8-10 е по-впечатляващо, аз с толкова сол си заравям мръвките преди да ги закача да съхнат.
            Мерил съм.
            Имаше тема тука във форумЪт защо в българските градове и села по морето допреди имотния балон нямаше НИЩО построено на т.нар. "първа линия". Само "морски градини", лозя, но нито една къща. Колите наистина ръждясват след една година (ма туй "Жигулсън" и "Фиат Крома") след няколкодневно паркиране на тази рампа, отбелязана със стрелка на снимката по-долу, ползвах я докато съседката строеше къщата си. Нооооо, щом не верваш, ще те поканя някоя есен, когато рампата на съседката е празна (през лятото паркират "квартиранти" там и всяка година са с нови коли ). Аз (вече) паркирам от другата страна на улицата или по-далече .

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:More.jpg
Прегледи:1
Размер:178.9 КБ
ID:5739169

Коментар

Солта е отвън, отвътре е варовик. Освен по- бавното загряване и намаления обем съчетани с тамошните свръх налягания друго няма какво да му се случи на такъв бойлер. Освен да работи безпроблемно.
              А тези простотии се правят от името на всички ни.
              Даника
              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

А започнахме от няколко човешки косъма....
                В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

Eто го мястото за прегледност (за желаещи да ми подпалят къщата - има и неособено точни GPS координати на горната снимка )

Коментар

Гагич, с тая снимка горе на външната ламба, изкарана от контакта принизяваш нивото на дискусията
                    And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Първоначално публикуван от icos Преглед на мнение

Mързеше ме да ходя до барбекюто. По- лесно с гугъла, щото...

Ми затова спорим щото данните Ви са от гугъла .
                      Аз си знам какво съм мерил и къде ме е жарил .

Вие си гледайте Гугъл , бинг и други научни форуми .

Със Ронин и Гагич , може и до 2222 година да си лафим - аз на базата на опит , вие не знам за кое . Нищо лично.

Мегер на въглен = 0,0000х в ом.

Коментар

Мегер на въглен = 0,0000х в ом.
                        Без снимка не се признава
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Днес предизвиках един комшия дето ми уйдисва на акъла да направим една свинщина (за друга тема) .
                          Човека сам се разубеди заради вятъра ... то , че е 0 градуса понася се .
                          ама вятъра ще ни развали кефа на ББКто .

Та ако изчакате няколко дни (да се надяваме ) ще кача снимка (и видео ) от мост на Уинстън .
                          Ще се признае ли или да отивам да земам мегера на енергото - няма проблем колеги са ми - ще го дадат за пробата , и за идеята да ви вкарат в космоса.

Коментар

Ми затова спорим щото данните Ви са от гугъла .
                            Аз си знам какво съм мерил и къде ме е жарил .

Вие си гледайте Гугъл , бинг и други научни форуми .
                            ...Мегер на въглен = 0,0000х в ом.
                            Еми нула де...за какво да спорим? Проводник, демек.

...Та ако изчакате няколко дни (да се надяваме ) ще кача снимка (и видео ) от мост на Уинстън .
                            Ъъъ...да не би на Уитстоун? Понякога има файда и от гугъла
                            And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

колегата е прав - моя грешка .
                              Мислил съм едно и съм писал .....
                              Абе идеята е за изолатор .

Или на моста трябва да има 9999,99 ом.

п.п. Снимка с моста ще има , и с мегер също .

ппп И наистина - Мост на Уитстоун.

Коментар

На мегера и на моста ще има коренно различни показания. Защото условията на измерване са различни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X