Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За произхода и самосъзнанието на българите.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За произхода и самосъзнанието на българите.

Първоначално публикуван от smng0303 Преглед на мнение
    ...аз за мокрото!
    Какво значи това?
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Какво значи това?
      Не е от Батак, но е от същото време!
      Само споменувам, колкото архаично и тривиално да звучи...а мокрото за сламата!

Коментар

Остава си че гагича е прав. Като цитираш - цитирай докрай.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Подир две години посрещнахме Гурко. Тогаз лошо и за тях настана! Тъй както се е случвало при война в цяла Европа и не само.
          Гагича много често е прав, ама що да сме покорни?
          Казах, че споменавам.
          Ти отричаш ли зверствата(ще прощаваш, че на Ти)?

Коментар

Ти отричаш ли зверствата(ще прощаваш, че на Ти)?
            Що се правиш на луд? Мигар не знаеш защо са изклани хората в Батак? И, че едни българи в Батак са изклани от други БЪЛГАРИ от Барутин?!
            И престани с този гаден навик да си променяш постовете - никой не е длъжен да чете нещо, на което си мисли, че е отговорил.
            Ето ти една друга икона, щом си играеш на икони. На Св.св. Кирил и Методий е. Можеш ли да познаеш кой им е изчегъртал очите?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG1484.jpg
Прегледи:1
Размер:65.8 КБ
ID:5714244
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              Това е от личния архив(именно Гагич ще ме обвини във фото-обсебване), под иконата се намира Мраморна плоча...пропита с кръв, пот и сълзи!
              Само споменавам!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12809626_923625811084446_4815067972030363614_n.jpg
Прегледи:1
Размер:78.5 КБ
ID:5714243
              "Страшното"

Коментар

Бре, вие на някакъв особен език си говорите, а аз нищо не разбирам! Какво е това мокро, каква е тази слама?
                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                  Бре, вие на някакъв особен език си говорите, а аз нищо не разбирам! Какво е това мокро, каква е тази слама?
                  И аз това се чудя.

Коментар

Гагич, аз от тия събития съм се интересувал. Обиколил съм повечето места и разполагам с материал, както виждаш снимките ми не са Копи-Пейст...
                    Именно за очите става въпрос и за това понадигам периодично. Тия дето са драскали очи-драскат и сега!

Коментар

...
                      Ти отричаш ли зверствата...
                      Ако ще смъкваш дискусията до толкова ниско ниво - ще трябва да си я водиш сам.

Междувременно - гагича съвсем навременно ти свърши услуга опитвайки се да ти попречи да се хлъзнеш надолу. Не се сърди на нас като си тръгнал да палиш цигара с оксижен и си си опърлил веждите.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Вие колко сте?
                        Друже злобееш. Не бях те забелязал в дискусията"особен език "!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                          "Мократа слама" иде от една заключена тема, отново ставаше дума за Вазов!

Коментар

Гагич, аз от тия събития съм се интересувал. Обиколил съм повечето места и разполагам с материал, както виждаш снимките ми не са Копи-Пейст...
                            Именно за очите става въпрос и за това понадигам периодично. Тия дето са драскали очи-драскат и сега!
                            И какво научи за очите и за събитията в по-общ план?
                            Очите са издрани от БЪЛГАРИ и батачани са изклани от БЪЛГАРИ. Колкото и да ти е неприятно, колкото и да вярваш на комунистическата пропаганда. Това е положението.

Коментар

Гагич я разкажи. Аз това не го знам, не съм се интересувал де, но ми събуди любопитството.
                              Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                                ...Аз това не го знам...
                                Знаеш го.
                                И в училище си го дъвкал, и постоянно ти го набиват в главата ...но по един особен начин, за който постоянно повдигам въпрос - не се лъже директно, но и не се казва директно.
                                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X