Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За произхода и самосъзнанието на българите.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За произхода и самосъзнанието на българите.

Ся, според господстващата наложила се в последните години в КМВ Монтанска юридическа школа, доразвила постиженията на ЮЗУ-доктрината, за да бъдеш юрист не ти требе ни латински, ни даже български език и литература (по този случай се освирка традиционния приемен кандидатстудентски изпит за дисциплината). Маджо и Маргините са видни български юристи, както знаем, такъв ще стане и Перата от Бургас, нема да се учудя и Динко да "си Земе" такваз диплома. А тъпите немци са го казали: Kein Zivilist, kein Jurist”.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Въпроса за Одисей беше с уловка, ама май почти никой не схвана.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Аз твоите уловки не ги схващам. Освен че Одисей е герой от изначално гръцки текст, ама знам ли как са го восприимали латино-езичните по-късно?

Коментар

18я мерикански президент.

Т.е. не ти трябва да знаеш латински, а малце општа култура
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Е па не ги знам поименно американските президенти. Аз и за българските ще се замисля.

За сметка на това знам за модели на Хонда и Фиат в конкурентен пазарен сегмент.

Коментар

Одисей е от известните. С него са свързани и разпродажбите по моловете дето у нас им викат черен петък.

Но се тая де, просто изказването какво не заели мериканците беше комично.

Коментар

davc, редакциите ми са само технически и с допълнения /пиша от тел. и бъркам/, като в 940 точно думата "избираеми" я написах изначално. Както и да е.
                Не може баш в тази тема, да не ви поздравя с Честит 24 май

Търтей, не знам комично ли е, ама я попрегледай например какви въпроси задаваха преди време в британското издание на Стани богат за 25 или 50к паунда. Имаше големи коментари преди. От сорта на: какво е панкреас:
                - електронен модул
                -самолетна горивна система
                -човешки орган
                -течение в джаз музиката
                И се почваше с жокерите
                Последно редактирано от Dydo; 24-05-16, 09:02. Причина: Допълнение
                SUV

Коментар

Не може баш в тази тема, да не ви поздравя с Честит 24 май

Не може!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Повече от една уловка. И пиндостанците и клятите касапи са се запознали с творчеството на Омир в латински превод.
                    Оня генерал президента, ако ще превеждаме имена, ще да се казва Одисей Целевофинансиран примерно???

За лекарите в операционната... Със сестрите рядко, ама как мислите, че говорят с асистиращите? "Колега, клъцни туй стърчащото"?? Хаха.
                    - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                    - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Бузина, за всеки действащ приложим правен принцип в БГ, който си има трактовка на латински от римското право, си има наша правна регламентация или приложим принцип на бг език. Защо на клиента да му говориш за суперфиция, като просто можеш да му кажеш-право на строеж.
                      SUV

Коментар

За тези, които са на ТИ с латинския:
                        Qestit prazdnik na Balgarskata pismenos !
                        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Дедазнам. Аз по начало съм си дефектен. Преди месец ходих да си купувам дюнер. Понеже само единият беше за мен-другият трябваше да го пиша някъде. А имах само рецептурна бланка под ръка. Симпатягата иракчанин много се смя....
                          Реципе панис арабика .... Етцетера.
                          - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                          - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Абе иде ти клиент нЕкакъв например, излага си тезата и ти го почваш: " Виж са, сине дубио в твоя случай нещата са ти екс леге, ама понеже сме в хипотезата на тестис унус тестис нулус, малко ще е трудна работата
                            SUV

Коментар

Първоначално публикуван от Dydo Преглед на мнение
                              ... я попрегледай например какви въпроси задаваха преди време в британското издание на Стани богат
                              Разгледай направо какви въпроси са задавали в британското издаване на Биг Брадър, че да сме наясно.

Коментар

Ние тук си обсъждаме, компетентни хора, които са чели по-задълбочено, не споделят общоналаганото виждане, кои сме, ама какво от това. Ей сега гледам по К1 документалния филм Пътят на буквите-то са славяни, славяни, славяни, славянски език до побъркване. Та с подобно и постоянно поднасяне на инфото що сме и какви сме, няма как да се формира нещо различно като общо мнение, от това което ни е налагано за официална версия.
                                SUV

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X